Labrador retriever Προβλημα με ξηρα τροφη

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγώ καθαρό πάντος το βλέπω γυαλίζει...:)
Καθαρόαιμο δε είναι από την στιγμή που δε έχεις το πεντιγκρι των γονιών και από τους προγούνους της.
Είναι ένα πανέμορφο ημίαιμο λαμπραντοράκι, να το χαίρεσαι και να το αγαπάς!
Ο καθένας μπορεί να ζευγαρώνει τα σκυλιά του και είναι μέγα ΛΑΘΟΣ μόνο οι γνώστες και σωστοί εκτροφείς μπορούν να σου εγγκυηθούν για την καθαροαιμία των σκυλιών τους!
Και εγώ έχω ένα λαμπραντορ ΑΛΛΑ είναι ημιαιμο και ας μου λένε όλοι ότι είναι ''γνήσιο'' λαμπ!:rolleyes:

cyreptiles

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
24
0
Το περιβάλλον στις περισσότερες φωτογραφίες όπου είναι και η μαμά, είναι καταθλιπτικό. Μακάρι να μη ζεί εκεί η σκύλα.

Το σκυλάκι σου δεν έχει σχέση με καθαρόαιμο Lab και ελπίζω αυτό να μη σε ενοχλεί καθόλου....
αποτι γνωριζω η μητερα της εκει μενη για λιγες ωρες. εχει μια τεραστια αυλη για να τρεχει...

μαλλον ναι πρεπει να το πιστεψω οτι δεν εχει σχεση με καθαροαιμο :(

αυτο σιγουρα δεν θα αλαξει κατι σε μενα γιατι ειναι σαν κορη μου. ειναι τρελα και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τελειος κυνηγος :)

cyreptiles

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
24
0
Εγώ καθαρό πάντος το βλέπω γυαλίζει...:)
Καθαρόαιμο δε είναι από την στιγμή που δε έχεις το πεντιγκρι των γονιών και από τους προγούνους της.
Είναι ένα πανέμορφο ημίαιμο λαμπραντοράκι, να το χαίρεσαι και να το αγαπάς!
Ο καθένας μπορεί να ζευγαρώνει τα σκυλιά του και είναι μέγα ΛΑΘΟΣ μόνο οι γνώστες και σωστοί εκτροφείς μπορούν να σου εγγκυηθούν για την καθαροαιμία των σκυλιών τους!
Και εγώ έχω ένα λαμπραντορ ΑΛΛΑ είναι ημιαιμο και ας μου λένε όλοι ότι είναι ''γνήσιο'' λαμπ!:rolleyes:
δηλαδη εαν καποιος ζευγαρωσει 2 λαμπρατορ που εχουν χαρτια κτλπ απλα δεν φροντισει να βγαλει χαρτια στα μικρα τοτε αυτα δεν θεωρουνται καθαροαιμα ?

μπορω να δω φωτο σου σκυλου σου?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
δηλαδη εαν καποιος ζευγαρωσει 2 λαμπρατορ που εχουν χαρτια κτλπ απλα δεν φροντισει να βγαλει χαρτια στα μικρα τοτε αυτα δεν θεωρουνται καθαροαιμα ?

μπορω να δω φωτο σου σκυλου σου?
Όχι γιατί δε μπορεί να το αποδείξει,επίσης άμα είχες το πέντιγκρι θα είχες και μια εικόνα των προγόνων οπότε θα έβγαζες και μία άκρη για τις γραμμές της μικρής!
Πάντος είναι πολύ όμορφη πραγματικά,εγώ δε είμαι ''γνώστης'' να μην παρεξηγηθώ όστε να κρίνω το σκύλο σου!
Απλά σου λέω τα πιο απλά πράγματα περί ''καθαροαιμίας'' και όχι βάση των φωτογραφιών σου:)

Ναι στο αλμπουμ της http://www.dogforum.gr/v3/members/fani-albums-μοί
ρα.2-picture36961-pict0154.html

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οταν η σκυλιτσα σου φτασει τους 14-16 μηνες τοτε θα δεις κατα ποσο φερνει σε lab.
Βεβαια κι απο τωρα μπορεις να συμπερανεις που παει το πραγμα.. Αλλα μαλλον ειναι ημιαιμο.

Αυτο ως αφορα την "γνησιοτητα". Kατα τ' αλλα ειναι μια μοναδικη, κουκλα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog