Labrador ή Γερμανικός Ποιμενικός ή Rottweiler?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
να κοιτάξεις χαρακτήρα και όχι εμφάνιση να διαλέξεις κάποιο που μπορεί να ενταχθεί στ οικογένεια σου δλδ αν κάνετε πεζοπορίες θα μπορούσατε να πάρετε ένα πολύ ενεργητικό σκύλο όπως π.χ ένα δαλματό
στο καθένα ταιριάζει διαφορετικός σκύλος εγω για παράδειγμα δεν θα μπορούσα ποτε να είχα μαλινουά
έχεις σκεφτεί για ενήλικο ? να είναι "έτοιμο"? να ξέρει που να κάνει την ανάγκη του να ξέρει πως να συμπεριφέρεται στις βόλτες πως με τους άλλους ανθρώπους να μένει μόνο του να μην δαγκώνει να μην καταστρέφει πράγματα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πόσοι είστε στην οικογένεια; 4 άτομα; Γιατί ένας συγκεκριμένης φυλής σκύλος να ταιριάζει σε όλους σας; Αν εγώ κάνω παρέα μαζί σου και παράλληλα κάνω παρέα και με τον Κοκόνι, σημαίνει ότι και οι δυο σας αυτομάτως θα κάνετε παρέα; Δε νομίζω. Θέλετε οικογενειακό σκύλο. Είμαι απ' τους πρώτους που σου απάντησα εγείροντας το θέμα της κτητικότητας ειδικά εφ' όσον μιλάμε και για μικρά παιδιά. Αν το Λυκόσκυλο ''κολλήσει'' μαζί σου ναι μεν θα είναι ευγενικό με όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά θα είναι δοσμένο σε 'σενα. Αν όμως σ' αρέσει ο Λύκος τότε αυτόν να πάρεις. Να θυμάσαι όμως ένα τελευταίο πράγμα από 'μενα, όποιος επέλεξε σκύλο βασιζόμενο στην εξωτερική του εμφάνιση συνήθως κατέληξαν κι οι δυο δυστυχισμένοι. Όπως έχεις εσύ χαρακτήρα, θα διαμορφώσει κι ο σκύλος το δικό του που ναι μεν θα είναι συνυφασμένος με 'σενα και την οικογένεια σου αλλά θα εξαρτάται παράλληλα απ' τις χαρακτηροδομές της φυλής του αλλά και των ιδιαίτερων γονέων του. Οι ιθαγενείς Μπόνγκα Μπόνγκα είναι καχύποπτοι, τα μέλη της οικογένειας των Μπόνγκα Μπόνγκα που λέγονται Κουλουτρουπόνγκα είναι συνήθως ευγενείς με τους ξένους, το μωρό της οικογένειας που γεννήθηκε τώρα αλλά μεγαλώνει με την οικογένεια Παπαδοπούλου θα έχει στοιχεία απ' όλους σε εμφάνιση και χαρακτήρα. Θα μου πεις το να είναι καχύποπτη η φυλή, οι οι γονείς καλοπροαίρετοι δε σημαίνει πως θα το κληρονομήσει και το μωρό. Και τότε θα σου πω ότι αυτό έχει αποδειχτεί ήδη για μερίδα επίκτητων χαρακτηριστικών απ' τη θεωρία Λαμάρκ αλλά τότε μπαίνω σε άλλα μονοπάτια και δεν έχει νόημα.
Μελετήστε καλά τις φυλές, χωρίς να βλέπετε φωτογραφίες. Αυτό που θα σας κάνει περισσότερο κλικ δείτε και τη φωτογραφία του. Μπορεί να είναι ο Γερμανικός μπορεί και όχι.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
δεν θελω ελληνικο,θελω γερμανικο!
Για εμένα, καλά κάνεις και δεν θες Ελληνικό!
Δεν ταιριάζει στις δεδομένες απαιτήσεις, αλλά κι εμπειρίες σου!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το θέμα κλειδώνεται μια που "τρέχει" και άλλο θέμα, με την ίδια θεματολογία, από το ίδιο μέλος.

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα