KVIZ

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ποιος από τα ρομαντικά ιδρυτικά meli του "ΟΦΙΡΕ" ταξίδεψε με τα λεφτά του ομίλου στην Γερμανία για επιμόρφωση και ζευγάρωσε και την σκύλα του επί τις ευκαιρίας???

Exakoluti να είναι ρομαντικός και σήμερα?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ποιος από τα ρομαντικά ιδρυτικά meli του "ΟΦΙΡΕ" ταξίδεψε με τα λεφτά του ομίλου στην Γερμανία για επιμόρφωση και ζευγάρωσε και την σκύλα του επί τις ευκαιρίας???

Exakoluti να είναι ρομαντικός και σήμερα?
To ρομαντικα με μπερδεψε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ποιος? Μην μας κρατάς σε αγωνία, DASTY!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
DASTY,
αυτό έγινε το 1996 και πάνω απ' όλα ο συγκεκριμένος δεν δήλωνε ποτέ ρομαντικός!

Για ποιον λόγο όμως το ποστάρεις εδώ αυτό το ερώτημα?

Last edited:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Εγω δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος αυτου του ποστ 13 χρονια αργοτερα και τι απαγορευει στον οποιονδηποτε πηγαινει για επαγγελματικο, επιμορφωτικο ταξιδι, σεμιναριο ή οποιασδηποτε περιπτωσης ταξιδι που τα εξοδα του προφανως ειναι πληρωμενα, να παιρνει και το σκυλο του για παρεα ή για ζευγαρωμα με την ευκαιρια..:(

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Όταν περνούν 13 χρονια και μερική ξεχνούν εμείς οι παλαιότερη οφείλουμε να να σας τιμήσουμε!

δεν μπορεί ο τότε άκρατος επαλγγελματισμος να exελιχτικε σε αγνό ρομαντισμό,

απλός σε κάποιους δεν βγήκε η άσκηση και είπαν να το ρίξουν στο ρομαντισμό ίσος πουλάει καλύτερα

Αυτά προς το παρόν έπεται η συνεχεια με διαφορες ρομαντικές νουβέλες με αγαπημένους μου ήρωες του πληνκτρολογιυ!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τελικά οι μη εμπλεκόμενοι με τα του ομίλου θα μείνουμε με την απορία….

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.415
6.551
Να ρωτήσω μερικά πράματα?

α) Ο τίτλος KVIZ σημαίνει κάτι και έχει σχέση με το θέμα?

β) Το θέμα, δηλ. αν ο Κώστας πήγε με λεφτά του Ομίλου Ρότβαϊλερ σε σεμινάρια στην Γερμανία και ταυτόχρονα ζευγάρωσε και την σκύλα του ή ζευγάρωσε και ο ίδιος, έχει κάποια αξία?

Έστω και για κουτσομπολιό, θα είχε αξία αν χρησιμοποίησε τα λεφτά του Ομίλου για να πληρώσει τον επιβήτορα.Έγινε κάτι τέτοιο?

γ) Το ηθικό δίδαγμα που θέλετε να βγεί είναι "οι άλλοι είναι σκάρτοι και εγώ αγνός" ή "και οι άλλοι είναι σκάρτοι σαν κι εμένα" ή κάτι άλλο?

δ) Οι επόμενες νουβέλες θα είναι ίδιας αξίας και σημασίας ή θα υπάρχει και κάτι σημαντικότερο του "Ποιά μέλη του ΟΦΙΡΕ κλάνουν στα ΔΣ"?

* Το όνομα Κώστας είναι φανταστικό, μη ψάχνεστε!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
δ) Οι επόμενες νουβέλες θα είναι ίδιας αξίας και σημασίας ή θα υπάρχει και κάτι σημαντικότερο του "Ποιά μέλη του ΟΦΙΡΕ κλάνουν στα ΔΣ"?
Ναι, έχει πήξει ο όμιλος στα ΔΣ και θα μας πάρει ο πόνος για το ποιος "αερίζεται" ηχηρότερα στη συνέλευση! :paja1::paja1::paja1:

Η επόμενη νουβέλα να έχει περισσότερη ίντριγκα παρακαλώ (έχουμε θέματα, ψαξτε λίγο! ;)) διότι προβλέπω να απορρίπτεται και αυτό το σενάριο…

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
@Leonidas

Σίγουρα εxής ποιον να ρωτήσεις και είμαι σίγουρος ότι βγάλατε την άκρη από την πρώτη στιγμή και όλας;)

DASTY,
αυτό έγινε το 1996 και πάνω απ' όλα ο συγκεκριμένος δεν δήλωνε ποτέ ρομαντικός!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@DASTY

Βρήκες άνθρωπο...
Δεν είναι δυνατόν να μεταφέρω και να πάρω θέση για κάτι για το οποίο η επίσημη θέση του ΟΦΙΡΕ τότε ήταν:
Ο άνθρωπος πάει στην Γερμανία για επιμόρφωση. Ο ΟΦΙΡΕ κάλυψε, ως γνωστόν, τα έξοδα της μεταφοράς του ίδιου καθώς και την διαμονή του. Ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την σκύλα του μαζί η οποία εκείνη την εποχή βρισκόταν σε οίστρο. Αν τα (σημαντικά από άποψης μεγέθους) έξοδα μεταφοράς της σκύλας καθώς και τα έξοδα επίβασης καλύφθηκαν από τον ΟΦΙΡΕ δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού η αρμοδιότητες οι δικές μου ήταν διαφορετικές εκείνη την εποχή. Και προφανώς δεν είναι δυνατόν να ποστάρω σε δημόσιο φόρουν τι ακουγόταν σε πηγαδάκια. Αλλά φαντάζομαι πως είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν υπήρξε τέτοιου είδους σκάνδαλο! Την θέση μου για το συμβάν την έχω εκφράσει και είναι ακριβώς η παραπάνω.

Φίλε DASTY, η ιστορία της ελληνικής κυνοφιλίας είναι διανθισμένη με εκατοντάδες τέτοια συμβάντα. Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο γι αυτά!:)

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Τι δουλεια εχει ο ομιλος με την επιμορφωση του καθενος μελους??
Τι κουφα πραγματα ειναι αυτα ?????:confused::confused:

Αμα θελει καποιος να επιμορφωθει και να αποκτησει γνωσεις δεν περιμενει τον ομιλο να του βαλει τα εξοδα βαζει απο την τσεπη του .

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πολύ σωστό.
Επίσης άλλη φορά άμα δεν έχετε 1000 ευρώ ρε παιδιά για ένα ζευγάρωμα να μας πείτε να σας βάλουμε, ξέρουμε και την Γερμανία και δεν χανόμαστε οπότε θα σας δώσουμε και οδηγίες :p :p :p
Δυστυχώς αυτό ήταν (και είναι) το επίπεδο της κυνοφιλίας και το παρελθόν του ΟΦΙΡΕ.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον canis και απορώ ποιό το νόημα του Quiz ... εκτός να μας θυμίσει το ποιόν των φαντασμάτων του παρελθόντος και του παρόντος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
α) Ο τίτλος KVIZ σημαίνει κάτι και έχει σχέση με το θέμα?
Μόλις κατάλαβα ότι σημαίνει "quiz"! :shock:
Έχε υπομονή, Canis! Ευελπιστώ ότι σιγά σιγα θα καταλάβουμε και άλλα από τα συμφραζομενα!