Koukla

gvaikousis

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2009
110
0
Athens
Καλησπέρα σας.

Με την γυναίκα μου υιοθετήσαμε την "Κούκλα" από την φιλοζωική της Καισαριανής. Είναι περίπου 2 χρόνων.Η κούκλα είναι κατά το ήμισυ κοκεράκι και κατά το άλλο ήμισυ δεν γνωρίζουμε.

Όταν την βρήκε η φιλοζωική ήταν έγκυος.Έγινε έκτρωση και στείρωση και τώρα είναι "τουλάχιστον έτσι νομίζουμε" ευτυχισμένη μαζί μας.

Έχουμε μεγαλώσει προτού γνωριστούμε με την γυναίκα μου και άλλα σκυλάκια(Δυο Δαλματίας) στο παρελθόν καθώς και γατάκια.

Η Κούκλα είναι το πρώτο μας κοινό ζωάκι και είναι το καλύτερο σκυλάκι που έχω γνωρίσει.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
καλως ηρθατε,
με την Κουκλα σας και μπραβο που της χαρισατε ενα σπιτικο και αγαπη πανω απ'ολα:)

gvaikousis

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2009
110
0
Athens
Photo Album Created!

Μπήκαν οι πρώτες φωτόγραφίες από Κούκλα.

Σύντομα θα μπουν και από την Τάρα και την Πόπη που είναι πλέον στο πατρικό

με την Γιαγιά τους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κούκλα η Κούκλα σας!:D:D Να σας ζήσει! Είναι δυνατόν να έχει και ολίγον Golden Retriever μέσα της, ή είναι απλώς κοκεράκι με ολίγον ελληνικό κοπρέξ?:D:D

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Κουκλίτσα πραγματική η κούκλα!!!:)
Καλώς ήρθατε!!!
Ξέρω κι εγώ μια σκυλίτσα δαλματίας στην παλιά μου γειτονιά που τη λένε Πόπη και βγαίνει μαζί με ένα άλλο θηλυκό δαλματίας που δεν θυμάμαι πως το λένε και τα βγάζει βόλτα μια ευγενέστατη κυρία που μια φορά μάλιστα με βοήθησε να βγάλω μια μέλισσα που είχε τρυπώσει την γούνα του μαλτέζου μου!!!
Και η Ποπίτσα μάλιστα φοβόταν λίγο τον άλλο μου σκύλο τον Dante, αλλά ήταν και περίεργη να μυρίσει από κοντά τον τεράστιο μάυρο μαλλιαρό σκύλο!!!:)
Μήπως είναι αυτές οι άλλες κούκλες σου???:rolleyes:

gvaikousis

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2009
110
0
Athens
Προς Blue

Εαν μιλάς για την Κυψέλη-Αθήνα τότε ναι.
Αυτές είναι.

Η Πόπη είναι κόρη της Τάρας.

gvaikousis

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2009
110
0
Athens
Μπκήκαν και οι φωτο των Δαλματών....

Έβαλα και τις σκυλίτσες της Γιαγιάς λοιπόν.

Ωστόσο εγώ με την γυναίκα μου μεγαλώνουμε μόνο την Κούκλα μας :)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Καλά, τελικά είναι απίστευτο το πόσο μικρός είναι ο κόσμος!
Σας είπα που έγώ την Κυριακή των εκλογών στο Σχοινιά, "ερωτεύτηκα" μία Νιουφίνα και βρεθήκαμε με τον μπαμπά της "γνωστοί" από δω μέσα?
By the way, Κώστα που χάθηκες? (Pouf)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Καλά, τελικά είναι απίστευτο το πόσο μικρός είναι ο κόσμος!
Σας είπα που έγώ την Κυριακή των εκλογών στο Σχοινιά, "ερωτεύτηκα" μία Νιουφίνα και βρεθήκαμε με τον μπαμπά της "γνωστοί" από δω μέσα?
By the way, Κώστα που χάθηκες? (Pouf)
δεν χαθηκα, απλα συνεχιζουμε να κολυμπαμε. και σημερα σχοινια ημουν μεχρι τωρα.μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω προβλημα με το ζουλαπι. ολοι τρελενονται οταν μας βλεπουν και μαλλον δεν τρελενονται για μενα:(.πιτσιρικια πεφτουν πανω στην σκυλα, τι ρατσα ειναι το σκυλακι σας ?,ααα αυτα που γινονται μεγαλα!!!!, και γω εχω ενα γριφον και φοβαται τη θαλασσα, κοιτα λουλου το σκυλακι λεει ο μπαμπας και φερνει την δωδεκαμηνη λουλου να χαιδεψει τη pouf.και πολλα αλλα τετοια τα οποια με εχουν ψιλοκουφανει αφου δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση.εχω δε, παει σε 6 διαφορετικα σημεια στο σχοινια για να τσεκαρω τι παιζεται και βεβαια ολο και πλησιαζω προς τη πλευρα του ''καραβιου'' .
σημερα γνωρισαμε και 2 γκομενους εναν πίντσερα βαρβατο και εναν λυκο.α και μια μαμα με τα πιτσιρικια της που εχουν μαλινουα και ολλανδικα τσοπανοσκυλα αν τα λεω σωστα.θα ειναι και στην εκθεση του μαραθωνα μου ειπε.παρολο που ειναι εκθεσού μου ειπε οτι ολα τα λεφτα ειναι να αγαπας το σκυλι σου και θυμηθηκα τη μαμαζελ.
οσο για το δευτερο σκυλι που θες? ενα ξερω, οτι δεν θα επαιρνα το ιδιο. θα το επαιρνα σε καφε:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
΄Απαιχτος όπως πάντα!!!
Το πιο ωραίο για τον ΄Αρη πάντως-που έχω ακούσει τα άπειρα λόγω μεγέθους, μου τον έχουν πει γάτα, ποντίκι, ινδικό χοιρίδιο και όλα τα συναφή- το είπε ο κομμωτής μου. Αφού τον βούτηξε αγκαλιά, τον ζούπηξε, τον φίλησε κλπ, γυρίζει και μου λέει...
Γλύκας είναι κα Κατερίνα, αλλά εγώ για να καταλάβω πως έχω σκύλο, θα έπρεπε να έχω πεντεξι από δαύτα:D:D:D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σας εχω πει οτι η κουμπαρα τις μανας μου εχει 8 απο δ'αυτα !!! Μεσα στο σπιτι .. οταν παμε μας περικυκλωνουν σαν εκτελεστικο αποσπασμα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie