KOE & PEDIGREE

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Τι κατασταση ειναι αυτη???!!!!!!
Εχουν περασει 7 μηνες απο την γεννα και δεν μου εχουν στειλει τα πεντικγρι :shock:
Στο εξωτερικο κανουν 1 μηνα το πολυ να τα βγαλουν :!:

Σε εσας τα εστελναν πιο γρηγορα???

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ένα απο Βέλγιο και ένα από Ισπανία 7-7,5 μήνες. Από το Βέλγιο ήταν κατευθείαν export, από την Ισπανία το έστειλα ξανά πίσω για να γίνει export και μετά πάλι στον ΚΟΕ ... ](*,)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ξερω οτι αυτο τον καιρο γινεται ελεγχος και αναβαθμιση στην μηχανοργανωση του ΚΟΕ!

Ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο και ταχυτερο..... [-o<

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σοβαρά τώρα, υπάρχει πρόταση για να βγάζει ο ΚΟΕ γρήγορα τα pedigree πολλά χρόνια, στις ΓΣ ... καλό θα ήταν ΚΑΠΩΣ να συμβάλλαμε όλοι (ας το κάνανε 30 Ευρω, δεν ξέρω ... ) να γίνει αυτό ... είναι κρίμα ...

Διαχωρίζονται έτσι και αυτοί που δεν βγάζουν ... μετά από 8 μήνες, αν καταλάβει κάποιος από πού τελικά έχει πάρει σκύλο ... χαιρετίσματα ...

Faye

Well-Known Member
7 Φεβρουαρίου 2008
70
0
Εμαθα οτι τωρα πια μπορουν να γινονται αλλαγες στα πετιγκρι, και να περνιουνται οι καινουργιοι τιτλοι των γονιων. Καθε αλλαγη κοστιζει 20 ευρο.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
χα..και εγω εμαθα οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να γραφουμε τον σκυλο μας στον κοε οταν εχει αγοραστει απο αλλη χωρα μελος της fci...ο σκυλος θα πρεπει να παιζει κανονικα στην εκθεση και στο ονομα μας χωρις να υπαρχει προβλημα..εδω το δεχονται????οοοχι ο κοε γιατι θελει το 20 ευρω
οτι κανεις 20...

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
καλα μην αρχισουμε τωρα με χρονους γιατι εγω σας τρωω ολους...Ισπανια και ο σκυλος ειναι 18 μηνων......εκανε 18 μηνες να βγει!!!!!!!!!!ειδατε τι κανει η μεσημεριανη σιεστα???? :shock:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
EVI.T said:
καλα μην αρχισουμε τωρα με χρονους γιατι εγω σας τρωω ολους...Ισπανια και ο σκυλος ειναι 18 μηνων......εκανε 18 μηνες να βγει!!!!!!!!!!ειδατε τι κανει η μεσημεριανη σιεστα???? :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι

μάθαμε τώρα ο Κ.Ο.Ε και ο Κ.ΟΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ΜΑΚΗΣ said:
EVI.T said:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

έτσιιιιιιιιιιιιιιιιι

μάθαμε τώρα ο Κ.Ο.Ε και ο Κ.ΟΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα ούτε σε αυτό να πάρει την πρωτιά ΚΌΕ :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
8 μηνες εκαναν να τα ετοιμασουν σε εμας.
Και το ονομα ενως κουταβιου ηταν γραμμενο λαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: ](*,) ](*,)

"πολυ καλα" πανε!!!!! :!: :evil: