Koυταβι και crate

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυριο θα ερθει ο θειος μου για φαγητο και θα φερει το westie του μαζι οποτε θα προσπαθησω να τους φερω σε επαφη (9 χρονων ειναι η σκυλα του αλλα καπως επιθετικη).
Δεν υπάρχει λόγος να φέρεις το κουτάβι σε επαφή με αυτό το σκυλί. Καλύτερα να αργήσει λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις κάποιο πιο κατάλληλο, παρά να ρισκάρεις αρνητική εμπειρία σε αυτή την ηλικία.

Αν οι αλλαγές στην τουαλέτα συνέπεσαν με το χάπι για τα παράσιτα υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε αυτό. Επίσης αν έφαγε κόπρανα που ακολούθησαν την αποπαρασίτωση, ρώτα τον γιατρό σου μήπως είναι σκόπιμο να την επαναλάβεις σύντομα.

Οι διαφορές που εντοπίζεις ανάμεσα στη συμπεριφορά του κουταβιού της FrenchieFan και του δικού σου μπορεί να μην οφείλονται μόνο στο προφανές, ότι είναι δύο διαφορετικοί οργανισμοί/χαρακτήρες και στο ότι η FrenchieFan είχε ήδη κι άλλα σκυλιά που το συνόδευαν στη βόλτα. Μπορεί να οφείλονται και στο ότι εσύ αγχώνεσαι και όντας αγχωμένος δεν μεταδίδεις τη σιγουριά και τη σταθερότητα που χρειάζεται το κουτάβι για να ξεπεράσει τη δική του αβεβαιότητα στα πρώτα του βήματα έξω. Κάτι όχι τραγικό και αδιόρθωτο βέβαια! Κανονικά σε λίγες μέρες θα απορείς που σε απασχολούσε τόσο.

Βαθιές ανάσες και όλα θα γίνουν!

Υ.Γ. Κάνε κάτι με την υπογραφή σου, είναι τεράστια!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Δεν υπάρχει λόγος να φέρεις το κουτάβι σε επαφή με αυτό το σκυλί. Καλύτερα να αργήσει λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις κάποιο πιο κατάλληλο, παρά να ρισκάρεις αρνητική εμπειρία σε αυτή την ηλικία.

Αν οι αλλαγές στην τουαλέτα συνέπεσαν με το χάπι για τα παράσιτα υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε αυτό. Επίσης αν έφαγε κόπρανα που ακολούθησαν την αποπαρασίτωση, ρώτα τον γιατρό σου μήπως είναι σκόπιμο να την επαναλάβεις σύντομα.

Οι διαφορές που εντοπίζεις ανάμεσα στη συμπεριφορά του κουταβιού της FrenchieFan και του δικού σου μπορεί να μην οφείλονται μόνο στο προφανές, ότι είναι δύο διαφορετικοί οργανισμοί/χαρακτήρες και στο ότι η FrenchieFan είχε ήδη κι άλλα σκυλιά που το συνόδευαν στη βόλτα. Μπορεί να οφείλονται και στο ότι εσύ αγχώνεσαι και όντας αγχωμένος δεν μεταδίδεις τη σιγουριά και τη σταθερότητα που χρειάζεται το κουτάβι για να ξεπεράσει τη δική του αβεβαιότητα στα πρώτα του βήματα έξω. Κάτι όχι τραγικό και αδιόρθωτο βέβαια! Κανονικά σε λίγες μέρες θα απορείς που σε απασχολούσε τόσο.

Βαθιές ανάσες και όλα θα γίνουν!

Υ.Γ. Κάνε κάτι με την υπογραφή σου, είναι τεράστια!
Xotikouli, αν οντως εφαγε τα κοπρανα ισως χρειαστει να παρει και αλλο χαπι.Βασικα λιγοτερο απο μισο πηρε.Θα τον παω στον κτηνιατρο βεβαια αλλα δεν γνωριζω καποιον καλο στον Πειραια.Στο Κερατσινι ξερω εναν αλλα μαλωσα μαζι του οταν μου ειπε οτι τα εκτροφεια δεν εχουν διαφορες απο puppy mills και οτι ο Κ.Ο.Ε. ειναι απλα μια ιδιωτικη αρχη συνεπως χωρις βαρυνουσα σημασια...:eek:
Στην βολτα δεν ημουν καθολου αγχωμενος,σε αλλα πραγματα οπως την υγεια του και την εκπαιδευση του,ναι...ειδικα για την υγεια του αγχωνομαι πολυ...

Υ.Γ.Η υπογραφη ειναι μικρη,η φωτο ειναι μεγαλη οσο και ο Marlon Brando!Δεν την αλλαζω!!!:p:p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υ.Γ.Η υπογραφη ειναι μικρη,η φωτο ειναι μεγαλη οσο και ο Marlon Brando!Δεν την αλλαζω!!!:p:p
Δεν είναι δική μου παραξενιά, αναφέρεται στους κανονισμούς του forum. Αν κάναμε όλοι το ίδιο, κάθε thread θα είχε πολλαπλάσιες σελίδες και δεν θα ήταν ευανάγνωστο. Εκτός του ότι είναι ενοχλητικό για τους άλλους, δεν θα διαβάζονται τα θέματά σου και δεν θα έχεις απαντήσεις.

Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές.

Σκέτο κείμενο : 8 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 4 γραμμές μεγέθους 2 ή bold,μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.

Σκέτο γραφικό : 1 image μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 images που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).
Κείμενο και γραφικό : 4 γραμμές (ή 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος , 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος.(η 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

Οι κενές γραμμές υπολογίζονται και αυτές! Απαγορεύεται η χρήση των bbcodes: php,code,quote,html και τα smilies!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο Forum.

Ισχύουν και στίς υπογραφές οι περιορισμοί για το περιεχόμενο όπως και στα μηνύματα. Απαγορεύεται επίσης να έχουν τροποποιημένα εταιρικά ονόματα και λογότυπα!

Σύνδεσμοι (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας!
Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τα παραπάνω θα αφαιρούντα άμεσα απο τους διαχειριστές.

• Like
Reactions: William

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Δεν είναι δική μου παραξενιά, αναφέρεται στους κανονισμούς του forum. Αν κάναμε όλοι το ίδιο, κάθε thread θα είχε πολλαπλάσιες σελίδες και δεν θα ήταν ευανάγνωστο. Εκτός του ότι είναι ενοχλητικό για τους άλλους, δεν θα διαβάζονται τα θέματά σου και δεν θα έχεις απαντήσεις.
Με προλαβες!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
καλησπερα. οταν λερωνει στο crate, τι κανεις εσυ αμεσως μετα;
Καλησπερα neroblum και με συγχωρεις για την καθυστερημενη απαντηση.
Τρεις φορες που το εχει κανει ειναι μολις με εχει ξυπνησει και του ανοιγω,τον βγαζω,το αδειαζω,καθαριζω με ξυδι και το κραταω κλειστο μεχρι το βραδυ.
Τις τελευταιες μερες του βαζω και τρωει εκει μεσα μηπως καταλαβει οτι δεν χεζουμε εκει που τρωμε.

Σημερα πηγαμε τη δευτερη βολτα μας.Καλυτερα απο την πρωτη φορα μιας και τον δωροδοκουσα με λιχουδιες για να περπατησει.Κατσαμε εξω σε ενα καφε μιαμιση ωρα,τον χαιδεψαν πανω απο 8 ανθρωποι,μια κυρια τον εβγαλε και φωτο και ηταν πολυ φιλικος με ολους,μεγαλους και παιδια.
Συναντησαμε και το Ακιτα απο την πρωτη βολτα,μυριστηκανε και ολα καλα. Ειχε βεβαια και την Δευτερα την επαφη σπιτι με το westie του θειου μου και τα πηγανε τελεια,απλα αυτος εκανε σαν μπουνταλας αντρας και την κυνηγουσε!
Στην επιστροφη απο τη βολτα ομως...δεν πηγαινε βημα που λεμε.Δεν θελω να τον τραβαω,οποτε τον πηρα αγκαλια και 100 μετρα απο το σπιτι,τον αφησα κατω και σε λιγο ευτυχως,βρηκαμε ενα νερατζι το οποιο του κλωτσαγα μπροστα και πηρε μπρος και περπατησε και με γοργο ρυθμο μεχρι το σπιτι.

Φιλικα,
William.

• Like
Reactions: mariatheo

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
Στην επιστροφη απο τη βολτα ομως...δεν πηγαινε βημα που λεμε.Δεν θελω να τον τραβαω,οποτε τον πηρα αγκαλια και 100 μετρα απο το σπιτι,τον αφησα κατω και σε λιγο ευτυχως,βρηκαμε ενα νερατζι το οποιο του κλωτσαγα μπροστα και πηρε μπρος και περπατησε και με γοργο ρυθμο μεχρι το σπιτι.
αν εχει καποιο παιχνιδι που προτιμα μπορεις να χρησιμοποιησεις κι αυτο για παρακινηση.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
αν εχει καποιο παιχνιδι που προτιμα μπορεις να χρησιμοποιησεις κι αυτο για παρακινηση.
Θα το δοκιμασω και αυτο αν και με τα παιχνιδια του δεν ειναι πολυ δεμενος,μονο με το κοκαλλακι που μασουλαει για μερες.Ωστοσο,θα το δοκιμασω.
Ευχαριστω για την ιδεα,spyv!

Φιλικα,
William.

• Like
Reactions: spyv and mariatheo

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Θα το δοκιμασω και αυτο αν και με τα παιχνιδια του δεν ειναι πολυ δεμενος,μονο με το κοκαλλακι που μασουλαει για μερες.Ωστοσο,θα το δοκιμασω.
Ευχαριστω για την ιδεα,spyv!

Φιλικα,
William.
Τα ίδια έκανε και εμένα η μόλυ.περπαταγε μονο οταν επερνα μαζί μου τα παιδια,οταν ήμασταν μόνες τιποτα κάτω και ουτε βήμα.με τον καιρό ομως εχει μεγαλη προοδο που σημαίνει πως θέλει τον χρονο της και φυςικα οχι νεύρα και τραβήγματα απότομα γιατι τα καταλάβαινε.απλα πήγαινα όπου ήθελε εκείνη και οταν σταμάταγε απλα σταμάταγα και εγω και περίμενα μιλώντας της και χαϊδεύοντας την μεχρι να σηκωθεί.οταν σηκωνόταν πολλα μπραβο.

• Like
Reactions: William and spyv

18 Μαρτίου 2016
23
2
34
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και θέλω βοήθεια με τη maya την πήρα πριν 3 μέρες είναι γαλλικό μπουλντόγκ και είμαστε 47 ημερών μόνο. έχουμε πρόβλημα με το τουαλέτα μια τα κάνουμε στο πάνα μια μέσα στο κλουβάκι μας που την παίρνω μαζί μου στο δουλειά κάθε πρωί και ανά μια ώρα σχεδόν τα βγάζω για να φάει 1 φορά κατά της 10 και να κάνει το ανάγκη της και τις υπόλοιπες φορές για να τα κάνει αν και κάποια τσιπάκια τα κάνουμε και μέσα της έχω βέβαια πάνα . επίσης τρέμει σας ψαράκι είναι μικρή βέβαια αλλά θα ήθελα βοήθεια για να τα μάθει σωστά από τώρα βέβαια σπίτι δεν μένει ούτε λεπτό μέσα στο κλουβί ουρλιάζει σαν μαϊμού και θα μας διώξουν από το πολυκατοικία. :(

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και θέλω βοήθεια με τη maya την πήρα πριν 3 μέρες είναι γαλλικό μπουλντόγκ και είμαστε 47 ημερών μόνο. έχουμε πρόβλημα με το τουαλέτα μια τα κάνουμε στο πάνα μια μέσα στο κλουβάκι μας που την παίρνω μαζί μου στο δουλειά κάθε πρωί και ανά μια ώρα σχεδόν τα βγάζω για να φάει 1 φορά κατά της 10 και να κάνει το ανάγκη της και τις υπόλοιπες φορές για να τα κάνει αν και κάποια τσιπάκια τα κάνουμε και μέσα της έχω βέβαια πάνα . επίσης τρέμει σας ψαράκι είναι μικρή βέβαια αλλά θα ήθελα βοήθεια για να τα μάθει σωστά από τώρα βέβαια σπίτι δεν μένει ούτε λεπτό μέσα στο κλουβί ουρλιάζει σαν μαϊμού και θα μας διώξουν από το πολυκατοικία. :(
Καλησπέρα να σου ζήσει η maya.για το οτι ειναι πολυ μικρή και ειναι στα χέρια σου και οχι στην τοκετό ομάδα ειναι λάθος.ολα αυτά τα μαθαίνουν απο την μαμά τους γιαυτο και πρέπει να τα αφήνουμε εκει μεχρι σχεδόν 80 ημερών και παραπάνω.εγω θα σου πω οτι απο την πρώτη μερα μπήκε μονη της στο κλουβί χωρίς να κλείσω την πόρτα.πολλα μπραβο και χαρές.το ίδιο έγινε και τα δυο πρώτα βραδιά με ανοιχτή την πόρτα απο το κρειτ.την Τετάρτη μερα το πρωί την έβαλα και σιγα σιγα έκλεινα την πόρτα για λιγο.την επόμενη μερα το πρωί την έκλεισα μέσα,έκατσα απέναντι με την πλάτη μου γυρισμένη και άρχισε να κλαίει.δεν έδωσα καμία σημασία,σε 10 λεπτά σταμάτησε.αφου σταμάτησε πηγα κοντά και της άνοιξα.μετα απο λιγο το ίδιο και ξανά και ξανά κατα την διάρκεια της ημέρας όπου δεν ενοχλώ κανέναν γιατι δεν ειναι βράδυ.αυτο ήτανε το κρειτ το εχει αγαπήσει και παει συνέχεια μονη της.τσισα κακά στην πανα αφου δεν κανει να βγει έξω μεχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια του.μονο αγκαλιά επιτρέπεται.

• Like

18 Μαρτίου 2016
23
2
34
Καλησπέρα να σου ζήσει η maya.για το οτι ειναι πολυ μικρή και ειναι στα χέρια σου και οχι στην τοκετό ομάδα ειναι λάθος.ολα αυτά τα μαθαίνουν απο την μαμά τους γιαυτο και πρέπει να τα αφήνουμε εκει μεχρι σχεδόν 80 ημερών και παραπάνω.εγω θα σου πω οτι απο την πρώτη μερα μπήκε μονη της στο κλουβί χωρίς να κλείσω την πόρτα.πολλα μπραβο και χαρές.το ίδιο έγινε και τα δυο πρώτα βραδιά με ανοιχτή την πόρτα απο το κρειτ.την Τετάρτη μερα το πρωί την έβαλα και σιγα σιγα έκλεινα την πόρτα για λιγο.την επόμενη μερα το πρωί την έκλεισα μέσα,έκατσα απέναντι με την πλάτη μου γυρισμένη και άρχισε να κλαίει.δεν έδωσα καμία σημασία,σε 10 λεπτά σταμάτησε.αφου σταμάτησε πηγα κοντά και της άνοιξα.μετα απο λιγο το ίδιο και ξανά και ξανά κατα την διάρκεια της ημέρας όπου δεν ενοχλώ κανέναν γιατι δεν ειναι βράδυ.αυτο ήτανε το κρειτ το εχει αγαπήσει και παει συνέχεια μονη της.τσισα κακά στην πανα αφου δεν κανει να βγει έξω μεχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια του.μονο αγκαλιά επιτρέπεται.
Ευχαριστώ πολύ ο γιατρός δεν μου είπε πως δεν κάνει να την βγάζω έξω και εμείς το βγάζαμε βόλτα όταν είχε ήλιο δίδω σήμερα . Θα το κρατήσω μέσα τότε όσο για το create στο κουτί μεταφοράς στο αμάξι γκρινιάζει λίγο στο αρχή αλλά μετά κάθεται ήρεμη . Όσο για το τουαλέτα ελπίζω να μάθουμε σιγά σιγά κάνω υπομονή γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα απλά αυτοί που μίλησα και μου το έφεραν μου είχαν πει πως θα είναι 2 μηνών και . αλλά ο κτηνίατρος που το εξέτασε λέει ότι αποκλείεται . άρα υπομονή και επιμονή ελπίζω...

• Like

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Ευχαριστώ πολύ ο γιατρός δεν μου είπε πως δεν κάνει να την βγάζω έξω και εμείς το βγάζαμε βόλτα όταν είχε ήλιο δίδω σήμερα . Θα το κρατήσω μέσα τότε όσο για το create στο κουτί μεταφοράς στο αμάξι γκρινιάζει λίγο στο αρχή αλλά μετά κάθεται ήρεμη . Όσο για το τουαλέτα ελπίζω να μάθουμε σιγά σιγά κάνω υπομονή γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα απλά αυτοί που μίλησα και μου το έφεραν μου είχαν πει πως θα είναι 2 μηνών και . αλλά ο κτηνίατρος που το εξέτασε λέει ότι αποκλείεται . άρα υπομονή και επιμονή ελπίζω...
Ολα θα πάνε καλα κάνε υπομονή.βολτες μονο αγκαλιά και πολλα μπραβο οταν τα κανει στην πανα.οσο για το κρειτ μην ανησυχείς οταν κλαίει,απλα σε δοκιμάζει οπως ένα μωρό παιδί.μην Υποκύπτεις...οτι άλλο θες εδώ ειμαστε όλοι.

• Like

18 Μαρτίου 2016
23
2
34
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα
Ολα θα πάνε καλα κάνε υπομονή.βολτες μονο αγκαλιά και πολλα μπραβο οταν τα κανει στην πανα.οσο για το κρειτ μην ανησυχείς οταν κλαίει,απλα σε δοκιμάζει οπως ένα μωρό παιδί.μην Υποκύπτεις...οτι άλλο θες εδώ ειμαστε όλοι.
να ρωτήσω και κάτι ακόμα δαγκώνει σας τρελή όλους μας και δεν καταλαβαίνει οταν την μαλώνω σε κοιτάει ετοιμάζεται και επιτίθεται

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα

να ρωτήσω και κάτι ακόμα δαγκώνει σας τρελή όλους μας και δεν καταλαβαίνει οταν την μαλώνω σε κοιτάει ετοιμάζεται και επιτίθεται
αλλο ενα αποτελεσμα απο το προωρο χωρισμο απο μητερα και αδελφια! Εκει μαθαινουν και να μην δαγκονουν ανεξελεγτα κλπ.
Καλη διασκεδαση με αυτο το κουταβι!!

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα

Δεν χρειάζεται να την μαλώνεις.απλα την ωρα που σε δαγκώνει σταματάς να παίζεις μαζί της και της γυρίζεις την πλάτη.μια δυο θα πάρει το μήνυμα οτι αυτο δεν σου αρέσει και δεν πρόκειται να το ξανά κανει.

18 Μαρτίου 2016
23
2
34
Δεν χρειάζεται να την μαλώνεις.απλα την ωρα που σε δαγκώνει σταματάς να παίζεις μαζί της και της γυρίζεις την πλάτη.μια δυο θα πάρει το μήνυμα οτι αυτο δεν σου αρέσει και δεν πρόκειται να το ξανά κανει.
ευχαριστώ παιδιά θα το προσπαθήσω αν και εκεί που κάθεσαι έρχεται με φορά και σε δαγκωνέι χα χα χα χα ελπίζω να στρώσει

• Like