Kiki

Kiki

New Member
26 Αυγούστου 2008
2
0
βουλα αττικης
Παιδια γεια σας!Με λενε Κικη και εχθες βρηκα το σκυλο μου με ψοφιο , χωμενο μεσα στα λουλουδια!!Ειχε μεγαλοκαρδια και λεμε οτι μπορει να ειναι απο αυτο... Εχω ομως και μια υποψια οτι μπορει να ειναι και απο φόλα, γιατι εδω και καιρο τα σκυλιά μου ειναι ο πρώτοσ στοχος στη γειτονιά!!Βεβαια ο σκυλος δεν ειχε κανει εμετουσ και τετοια...απλα βρηκα μερικα σαλια-αφρούς και η κοιλια του ηταν πρησμένη...
Αυτά τα στοιχεια μυρίζουν φόλα ή η κοιλιά του μπορει να πρηστικε επειδή τον βρήκαμε 3 ωρεσ μετα????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες!
Πόσα σκυλιά έχεις και γιατί τα σκυλιά σου είναι ο πρώτος στόχος στη γειτονιά?

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
33
Κομοτηνή
Λυπάμαι για την απώλεια του σκύλου σου. Αυτά που περιγράφεις μπορεί όντως να είναι αποτέλεσμα φόλας.
Συμφωνώ
Και καλοσήρθες..

Στόχος φόλας όπως ρώτησε και ο χρήστης ROTTIE ΓΙΑΤΙ?

Μήπως έχεις πολλά σκυλιά και δεν σε αντέχουνε οι δίπλα σου???

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λυπαμαι πολυ...
Γιατι πιστευεις εκαναν κατι τετοιο?
Εχεις κανεναν που θα μπορουσε να το εχει κανει?

Kiki

New Member
26 Αυγούστου 2008
2
0
βουλα αττικης
Ειχα 2 σκυλια! Ενα βελγικο λυκοσκυλο και ενα τσοπανοσκυλο...Τωρα μου εμεινε μονο το βελγικο!!Γενικα δεν τα πολυπανε καποιοι γεροι στη γειτονια γιατι γαυγιζουν και ειναι ψιλοαγρια...
Να ρωτησω κατι...Αν ηταν φολα δεν θα εκενε και εμετους??Η κοιλια δεν θα ειχε πρειστει σε φυσιολογικο θανατο....??

Πιστευουμε οτι δεν ηταν φολα γιατι τις τελευταιες μερες καθοτανε συνεχεια μεσα στα λουλουδια που μαλλον ηταν δροσερα...και τελικα τον βρηκαμε και μεσα στα λουλουδια ...σε μεροσ οπου δεν πηγαινε ποτε!!!

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Λυπαμαι πολυ!Αν ηταν φολα τι να πω...καποιοι ανθρωποι ειναι τερατα!ελεος...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αφρους ,πρησμενη κοιλια ?Κανενα δηλητηριωδη λουλουδι μπορει να εφαγε?Μπορει και φολα .Μπορει και συστροφη.Πολλα μπορει...Ψαξε το ομως, γιατι αν ειναι φολα θα σου ερθει και στο αλλο σκυλακι που εχεις.Μιλησε με τον κτηνιατρο σου.Καλως ηρθες απο μενα.:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν