Ο Keagan γεννήθηκε στις 4 Ιουλιου,2ΟΟ2 στη Γαλλία και ήρθε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο
Προέρχεται από ένα από τα καλύτερα εκτροφεία της της Ευρώπης με μία μακριά παράδοση πρωταθλητών εργασίας και μορφολογίας
Τα αίματα που έχει θεωρούνται σπάνια, αυτή τη στιγμή γιατί ο Keagan ήταν ένα από τα κουτάβια της τελευταίας γέννας του συγκεκριμένου εκτροφείου,(η εκτροφέας αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2ΟΟ3) και δυστυχώς ο άντρας της δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες της
Ο τρόπος που ήρθε ο Keagan στην Ελλάδα,ήταν λίγο μη αναμενόμενος....
Η εκτοφέας μου και φίλη μου Αλεξία Καμμένου,η οποία συνεργαζόταν με το εκτροφείο αυτό, πήγε ταξίδι στη Γαλλία για να πάρει ένα Flat
Τυχαία, η εκτροφέας της έδειξε τη γένα ,όπου είχαν μείνει 2 κουτάβια
Ο Keagan έφευγε για την Ολλανδία σε τρεις μέρες. Η Αλεξία,μόλις τον είδε έπαθε τη πλακα της με το κεφάλι του και αποφάσισε να τον αγοράσουμε επι τόπου!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι, χωρίς να το έχω προγραμματίσει μπήκε στη ζωή μου ο Keagan,τον οποίον έχω συνιδιοκτησία με την Αλεξία.
Κάτι για το οποίο ποτέ δεν το μετάνοιωσα,π αρόλο που χρώσταγα επί ένα χρόνο για να τον ξεπληρώσω
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Τυπικότατο Golden retriever.
Ένας απίστευτα ήρεμος και ισορροπημένος σκύλος.
Η βασική του εκπάιδευσή υπακοής ήταν πολύ σύντομη. Δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερες προσπάθειες σε τίποτα.
Ανθρωποκεντρικός όσο δεν πάιρνει. Κολλημένος επάνω μου. Λατρεύει τα παιδιά και όλα τα χάδια.
Τρυφερός, υπομονετικός, ακολουθεί παντού ΄και προσαρμόζεται στα πάντα.
Τρομερός κολυμβητής.
Πολύ κοινωνικός και φιλικός με όλους και με όλα!!!
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ
ύψος : 65cm
βάρος : άστε το καλύτερα ,'έχουμε ξεφύγει λίγο
Σύμφωνα με το 90% των κρίσεων που έχει πάρει:
Τέλειο κεφάλι, θέση αυτιών,δάγκωμα κλπ
Ίσια και δυνατή πλάτη
Πολύ καλές μπροστινές γωνιώσεις
Καλές πίσω γωνιώσεις
Λίγο ίσιος στο bend of stiffle,αλλά αυτό του δίνει μία καταπληκτική κίνηση ,την οποία τρείς κριτές την έχουν χαρακτηρίσει " dream movement"
ΤΙΤΛΟΙ -ΕΚΘΕΣΕΙΣ
BPS στη Θεσσαλονίκη
BJS στη Κρήτη
RBJIS ,2003
Καλύτερος φυλής (δεν θυμάμαι πόσες φορές)
Καλύτερος ομάδας στο Μαρκόπουλο
RBIS στο Μαρκόπουλο
BIS το 2006
Bosnian Champion
RBIS στα Σκόπια
3 CACIB στη Γαλλία
9 CACIB στην Ελλάδα και περίπου 15 CAC
Έκτος στο Πανευρωπαικό στο Ζάγκρεμπ
BOG & BOG-2
Έχει ζευγαρώσει 4 φορές και τα παιδιά του πανε πολύ καλά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα
Μαδάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ώς ένα τυπικό Golden!!
Λατρεύει τις νερολακούβες και τις λάσπες.....ως ένα τυπικό Golden!!
Υποδέχεται ΟΛΟΥΣ τους κλέφτες με μεγάλη χαρά και ευτυχία........ως ένα τυπικό Golden!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Είναι ο έρωτας της ζωής μου.
Joyous Nothing To DeclareGBSHCH Xanthos Black ThornRainscourt Son Of A GunXanthos Orange Blossom WW-03 CH Intermezzo V.d.Beerse HoeveWJW-90 WW-91'92'93 MULTICH Standfast AngusCH Charming Cornflakes V.d. Beerse HoeveTrialer Next Please Of Glen Sheallag WJW-90 WW-91'92'93 MULTICH Standfast AngusNUCH Mjaerumhögda's CrusaderGBCH Westley RamonaINTCH Trialer Showbiz Of Glen Sheallag
Προέρχεται από ένα από τα καλύτερα εκτροφεία της της Ευρώπης με μία μακριά παράδοση πρωταθλητών εργασίας και μορφολογίας
Τα αίματα που έχει θεωρούνται σπάνια, αυτή τη στιγμή γιατί ο Keagan ήταν ένα από τα κουτάβια της τελευταίας γέννας του συγκεκριμένου εκτροφείου,(η εκτροφέας αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2ΟΟ3) και δυστυχώς ο άντρας της δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες της
Ο τρόπος που ήρθε ο Keagan στην Ελλάδα,ήταν λίγο μη αναμενόμενος....
Η εκτοφέας μου και φίλη μου Αλεξία Καμμένου,η οποία συνεργαζόταν με το εκτροφείο αυτό, πήγε ταξίδι στη Γαλλία για να πάρει ένα Flat
Τυχαία, η εκτροφέας της έδειξε τη γένα ,όπου είχαν μείνει 2 κουτάβια
Ο Keagan έφευγε για την Ολλανδία σε τρεις μέρες. Η Αλεξία,μόλις τον είδε έπαθε τη πλακα της με το κεφάλι του και αποφάσισε να τον αγοράσουμε επι τόπου!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι, χωρίς να το έχω προγραμματίσει μπήκε στη ζωή μου ο Keagan,τον οποίον έχω συνιδιοκτησία με την Αλεξία.
Κάτι για το οποίο ποτέ δεν το μετάνοιωσα,π αρόλο που χρώσταγα επί ένα χρόνο για να τον ξεπληρώσω
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Τυπικότατο Golden retriever.
Ένας απίστευτα ήρεμος και ισορροπημένος σκύλος.
Η βασική του εκπάιδευσή υπακοής ήταν πολύ σύντομη. Δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερες προσπάθειες σε τίποτα.
Ανθρωποκεντρικός όσο δεν πάιρνει. Κολλημένος επάνω μου. Λατρεύει τα παιδιά και όλα τα χάδια.
Τρυφερός, υπομονετικός, ακολουθεί παντού ΄και προσαρμόζεται στα πάντα.
Τρομερός κολυμβητής.
Πολύ κοινωνικός και φιλικός με όλους και με όλα!!!
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ
ύψος : 65cm
βάρος : άστε το καλύτερα ,'έχουμε ξεφύγει λίγο
Σύμφωνα με το 90% των κρίσεων που έχει πάρει:
Τέλειο κεφάλι, θέση αυτιών,δάγκωμα κλπ
Ίσια και δυνατή πλάτη
Πολύ καλές μπροστινές γωνιώσεις
Καλές πίσω γωνιώσεις
Λίγο ίσιος στο bend of stiffle,αλλά αυτό του δίνει μία καταπληκτική κίνηση ,την οποία τρείς κριτές την έχουν χαρακτηρίσει " dream movement"
ΤΙΤΛΟΙ -ΕΚΘΕΣΕΙΣ
BPS στη Θεσσαλονίκη
BJS στη Κρήτη
RBJIS ,2003
Καλύτερος φυλής (δεν θυμάμαι πόσες φορές)
Καλύτερος ομάδας στο Μαρκόπουλο
RBIS στο Μαρκόπουλο
BIS το 2006
Bosnian Champion
RBIS στα Σκόπια
3 CACIB στη Γαλλία
9 CACIB στην Ελλάδα και περίπου 15 CAC
Έκτος στο Πανευρωπαικό στο Ζάγκρεμπ
BOG & BOG-2
Έχει ζευγαρώσει 4 φορές και τα παιδιά του πανε πολύ καλά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα
Μαδάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ώς ένα τυπικό Golden!!
Λατρεύει τις νερολακούβες και τις λάσπες.....ως ένα τυπικό Golden!!
Υποδέχεται ΟΛΟΥΣ τους κλέφτες με μεγάλη χαρά και ευτυχία........ως ένα τυπικό Golden!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Είναι ο έρωτας της ζωής μου.
Joyous Nothing To DeclareGBSHCH Xanthos Black ThornRainscourt Son Of A GunXanthos Orange Blossom WW-03 CH Intermezzo V.d.Beerse HoeveWJW-90 WW-91'92'93 MULTICH Standfast AngusCH Charming Cornflakes V.d. Beerse HoeveTrialer Next Please Of Glen Sheallag WJW-90 WW-91'92'93 MULTICH Standfast AngusNUCH Mjaerumhögda's CrusaderGBCH Westley RamonaINTCH Trialer Showbiz Of Glen Sheallag
NUCH LUXCH Waterloo's Rock Around The Clock
INTCH FRACH BELCH SUCH LUXCH SV-95 Orang Juice Of Glen Sheallag