KANGAL

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το μικρόβιο μπορεί να ζήσει μέχρι και εννέα μήνες. Αυτό που σου είπε μα τη χλωρίνη έχει μια βάση αλλά μόνο για πατώματα χωρίς να ξέρεις που αλλού έχει πάει, που το είχες μόνο στο πάτωμα και δεν πήγε πουθενά αλλού; Τώρα αν μιλάμε για αυλή με χώμα, χέσε μέσα, δεν μπορείς να απολυμάνεις τίποτα. Οτιδήποτε βέβαια σε κρεβατάκι, παιχνίδι κτλ. πρέπει να πεταχτεί.

xristakis

Well-Known Member
27 Μαϊου 2012
47
1
Σαλαμίνα
Δηλαδή αμα ψεκάσω με χλωρίνη δεν θα πεθάνει ο ιος.Τι λέει:dohh:!!.Πληροφιακά στο κτηνιατρείο κάθε μέρα μπένουν κουτάβια με τύφο τι έπρεπε να γίνεται.Όλοι οι κτηνίατροι κάνουν απολύμανση το βράδυ κ την άλλη μέρα ανοίγουν κανονικά.Δηλαδή μέσα στο κτηνιατρείο που πέθανε το σκυλάκι κ έφτασε μέχρι τελευταίο επίπεσο κ κατέληξε από μυοκαρδύτιδα δεν πρεπει να μπει άλλο κουτάβι.Είστε σοβαροί.Καλύτερα να μιλάμε με ονόματα κ πηγές.Ο κτηνίατρος μου λέγεται πέζαρος παύλος κ θεωρείται από τους πολύ καλους.Οποιος θέλει ονομαστικα απο ποιον κ με πως να πει ότι θέλει.Μερικοί δεν παίζεστε ο χρήστης με το yorkshire να πας μη λίγο γιατί η γνώμη περί κτηνιατρικά πρέπει να μετράει

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κατι θες να πεις αλλά δεν βγάζω νόημα μιας και σε εμένα αναφέρεται. Η υπευθυνότητα ενος κτηνιατρου κρινεται από πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και το πώς αντιμετωπίζει όσα ζώα ήδη αναρρώνουν μεσα στο κτηνιατρειο του.
Αλλά αφού τόσοι σου λέμε ότι δεν σκοτώνεται ετσι εύκολα, ειδικά αφού μεταφέρεται με τα πάντα στο χώρο, γιατι δεν ρωτάς και αλλο κτηνιατρο? Προς το παρόν εισαι μειοψηφία, δεν γινεται να μην ξερει κανενας, ειδικά από ανθρωπους που σου μιλησαν παραπάνω και εχουν γινει "κολλητοι" των κτηνιατρων από την εμπειρια που εχουν.
Καλό βράδυ....

xristakis

Well-Known Member
27 Μαϊου 2012
47
1
Σαλαμίνα
Οι ιοι είναι μη αυτοτελείς οργανισμοί μορφές ζωής δεν πολλπλασιάζονται χωρίς ξενιστή εάν τους σκοτώσεις καθάρισες.Στο σπίτι αυτή τη στιγμή όλα τα σκυλιά είναι πάνω από 2 χρονών κ νεμβολιασμένα δεν γινεται ο ιός να πολλαπλασιαστεί μέσα σε αυτά.Ρώτησα άλλους τέσσερης κτηνίατους με τους οποιους ήμαστε φίλοι κ συνεργαζοταν επί χρονιά με τον πατέρα όταν είχε το κυνοτροφείο στην κρήτη.Ολοι μου είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα.Κ εγώ πανω σας είπα ότι εάν ο ιός ήταν τόσο δύσκολο να σκοτωθεί ,κουτάβια δεν θα μπορούσαν να μπουν στο κτηνιατρείο για πολύ καιρο όπως μου έχετε πει μετά από την παραμονή ενός κρούσματος σε αυτό.

• Like
Reactions: Jimmm