Kalliopi

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Ο κάθε ένας συμβάλει διαφορετικά και στους moderators έχει δοθεί η ευθύνη για επισημάνσεις, ακολούθως εμείς έχουμε την ευθύνη ελέγχου των moderators.Τα μέλη, όπως εσείς, μπορούν να συμβάλουν με τις "εντός θέματος" δημοσιεύσεις τους και την παρουσία τους.

Αν υπάρχει κάτι περισσότερο, στον διαδικαστικό τομέα, μας στέλνετε π.μ. ή e-mail και το κοιτάμε.

Εμείς βλέπουμε να επιθυμείτε εκβιαστικά το 10+ ban σας και θα σας παρακαλούσαμε να μας διαψεύσετε.Διαφορετικά δεν μας κάνει κόπο...

Η επόμενη δημοσίευση που δεν θα συνάδει με τα παραπάνω, αλλά και τα π.μ. που έχετε λάβει θα είναι και η τελευταία (μέχρι το επόμενο account σας).

Ευχαριστούμε πολύ!

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
Τον Victor τον πηρα απο εκτροφεα, οταν ηταν 2,5 μηνων και τωρα ειμαστε αχωριστοι, ειναι καθαροαιμος και φυσικα εχει και pedigree.

γεια σου leone13 , κοιτα και εγω δεν μπορω να πω οτι εχω πολυ μεγαλη εμπειρια με dobs αλλα καθε μερα μαθαινω και πιο πολλα, θα σου αναφαιρω καποιου απο τους λογους μου:
1)ειναι εξυπνα
2)ξερουν να εκτιμουν
3)εχουν πολυ καλες σχεσεις με τα παιδια
4)ξερουν να φυλανε σωστα την περιοχη τους συνεπως και το σπιτι.
5)μου αρεσουν εμφανισιακα(επιβλιτικο βλεμα-εμπνεουν σεβασμο και αυτα ανταποδιδουν-καταλαβαινουν οι αλλοι οτι πρεπει να προσεχουν και το αποδεικνιουν εμπραχτα αν κατι δεν παει καλα-ειναι οτι βλεπεις)
6)ειναι απο τα πλεον πιστα σκυλια
7)ειναι καθαρα σκυλια
10)δεν μαδανε πολυ
11)εκαπιδευονται γρηγορα
12)ειναι υπακουα
13)ειναι δυνατα σκυλια
14)οπως και να το κανεις ειναι ντομπ!!!!
Βεβαια σε αυτην την ρατσα το παν ειναι να καταλαβεις εσι αν κανεις για ενα dobermann και οχι το αντιθετο.
Απαιτει πολης χρονος αφιεροση την ημερα... δεν ειναι οτι απλα θα τον βλαλεις μια βολτιτσα τριγυρω και αυτο ηταν, θελει καθημερηνο τρεξημο , ασκηση και η εκτονοση του ειναι να κανει και κανενα δαγκωματακι για να ξεμπουκωσει ...δεν ξερω αν σε καλυψα αλλα να ξερεισ οτι ενα dob ειναι μια ferrari και πρεπει να ξερεις να οδηγας , αλλιως αστο, θελει μεγαλυ πειθαρχεια ειδικα στα αρσενικα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αυτο που περιεγραψες,περαν του 5,10 κ 14, δεν ειναι μονο ντομπ...τα περισσοτερα σκυλια ειναι ετσι.οπως ειπες ειναι το τι ταιριαζει σε εμας.σημασια εχει να περναμε καλα με το ζωακι μας!

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
ok.. και βεβαια εχω βαλει ηδη.
Αν πας στο αλμπουμ μελων πανω στην δευτερη σελιδα με το ονομα VICTOR θα της δεις...

Last edited:

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Καλώς ήρθες Καλλιόπη! Είναι από τις ράτσες που θαυμάζω περισσότερο.
Αυτές οι ταινίες στα αυτιά τι χρησιμεύουν?

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
σε ευχαριστώ morti , εχουμε βαλει ναρθηκες στα αυτακια του για να γινουν ισια, ειναι must.. αλλιως θα ειναι πεσμενα...