Kalliopi

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα ,
Λεγομαι Καλλιοπη και ειμαι απο Καβαλα.. και εχω ενα Dobermann 7 μηνων που τον λενε Victor.:):)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το ίδιο έπαθα και εγώ όλα σιγά σιγά λύνοντε.....καλώς ήρθατε....πες και μερικά πράγματα βικτρορ σου!!!;-)

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
ΛΟΙΠΟΝ!
Στο λινκ που θα σου δωσω,πατας το γκρι πλαισιο που λεει browse!
Διαλεγεις την εικονα απο τον υπολογιστη σου,και μετα πατα το μπλε πλαισιο που λεεει
UPLOAD NOW
Υστερα,σε παει σε μια αλλη σελιδα,που εχει κατι λινκς
Εκει κανεις copy το πλαισιο που εχει μεσα το direct link(το λεει στααριστερα)
Μετα,πατας να γραψεις μηνυμα,και καπου πανω στις επιλογες,εχει κατι σαν πορτραιτο!
Το πατας,κανεις paste το λινκ,και η εικονα θα εφανιστει μολις κανεις υποβολη!:D:D:D

http://imageshack.us/index.php?mode=phpbb3&tpl=prosilver&lang=english&forumurl=http://www.ourdogs.gr/ad/posting.php%3Fmode%3Dreply%26f%3D99%26t%3D19935

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
:):):)Λοιπον , ο VIctorν μου ειναι 7 μηνων καθαροαιμο dobermann και ειναι στα 30 κιλα τωρα / ειναι πολυ καλος , υπακουος και κανουμε και μαθηματα εκπαιδευσης, συντομα θα βαλω και φωτογραφιες για να τον δειτε...:):):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Καλλιόπη με τον Victor σου :)
Στο avatar είναι οι δυό γιοί σου δηλαδή; :p
Τον Victor πως τον απέκτησες; Λες είναι καθαρόαιμος. Εχει δηλαδή pedigree;

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Να χαιρεσαι το σκυλο σου αγαπητη φιλη και καλως ηρθες!

Φαινεται πανεμορφος απ'οσο μπορω να δω απ'το avatar σου ;)

Πες μας μερικα πραγματα για τη ζωη μαζι του!

Kalliopi

Member
14 Νοεμβρίου 2010
11
0
Kabala
Καλώς ήρθες Καλλιόπη με τον Victor σου :)
Στο avatar είναι οι δυό γιοί σου δηλαδή; :p
Τον Victor πως τον απέκτησες; Λες είναι καθαρόαιμος. Εχει δηλαδή pedigree;
Nαι ειναι καθαροαιμος και σαφος και εχει pedigree,
Toν victor τον πηρα απο εκτροφεα, παλαιοτερα ειχα ενα κυνηγοσκυλο , για μια τριετια ,τον ειχα βρει παρατημενω και πηνασμενω και τον πηρα μετ ειχε κα[ποιο προβλημα στο ιπαρ και μας αφησε , και αυτο ηταν περιπου πριν πεντε χρονια και ειπα ξανα δεν θα παρω σκυλο γιτι ο αποχωρισμος ειναι πολυ εντονος, αλλα τελικα καταλαβα οτι χωρις σκυλο δεν μπορω και ετσι επελεξα να παρω ενα καθαροαιμο σκυλο που να ειναι και φυλακας και μου αρεσε αυτη η ρατσα και ετσι ρωτοντας βρηκα τον εκτροφεα και τον πηρα, και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο συγουρη νιωθω οτι εχω επιλεξει και ην σωστη ρατσα αλλα και το κουταβι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Μπράβο βρε Καλλιόπη.
Καλό είναι μια στις τόσες να παίρνουμε και μια σωστή απάντηση :)

leone13

Banned
Banned
11 Νοεμβρίου 2010
25
0
Γειά σου καλλιόπη !!!! Να τον χαίρεσε !!!
Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ντόμπερμαν , αν και μου αρέσουν πάρα πολύ εμφανισιακά !!
Θα μπορούσες να περιγράψεις με λίγα λόγια κάποια απο τα κύρια χαρακτηριστικά που αφορούν τον χαρακτήρα του όσον αφορά το συγκεκριμένο κουτάβι και κατ'επεκταση τα ντόμπερμαν γενικότερα ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
mareco ακομη δεν εμαθες τι ειναι το καθαροαιμο?μια ενδοφλεβια detol ,κ εκει να δεις καθαριοτητα!!! :p
Είμαι λίγο βραδύπους βρε Λαυρέντη τι να κάνω; :p

leone13

Banned
Banned
11 Νοεμβρίου 2010
25
0
Αφαιρέθηκε από admin.

* Στην συγκεκριμένη ενότητα, όπως θα δείς, το θέμα είναι το καλωσόρισμα των μελών, οπότε και τα off topic είναι ελάχιστα εως ανύπαρκτα.

Καλό θα ήταν να αφήσετε την επισήμανση των off topic στους αρμόδιους moderator και αν είναι κάτι που σας ενοχλεί αρκετά και δεν το έχουν προσέξει οι moderators το στέλνετε με π.μ. σε εμάς, στο account admin.

Θα λάβετε και σε π.μ. τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε πολύ!

leone13

Banned
Banned
11 Νοεμβρίου 2010
25
0
Αφαιρέθηκε από admin.

* Στην συγκεκριμένη ενότητα, όπως θα δείς, το θέμα είναι το καλωσόρισμα των μελών, οπότε και τα off topic είναι ελάχιστα εως ανύπαρκτα.

Καλό θα ήταν να αφήσετε την επισήμανση των off topic στους αρμόδιους moderator και αν είναι κάτι που σας ενοχλεί αρκετά και δεν το έχουν προσέξει οι moderators το στέλνετε με π.μ. σε εμάς, στο account admin.

Θα λάβετε και σε π.μ. τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε πολύ!
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα κ. admin .
θα σας απαντήσω μόνο αυτή τη φορά δημοσίος ( παρόλο που έχω στείλει και pm ) ούτος ώστε να καταλάβουν το σκεπτικό μου και τα μέλη στα οποία αναφέρθηκα .
Το θέμα ανήκει στην ενότητα καλοσώρισμα και παρουσιάζεται ένα νέο μέλος . Η συζήτηση πρέπει να κίνείται γύρω απο αυτό .
Αντίθέτως 2 μέλη ( τα οποία είναι και moderatos ) ανταλλάσουν σχόλια μεταξύ τους χωρίς αυτά να συνδέονται με το θέμα και προσθέτουν άχετα σχόλια τα οποία κουράζουν αυτούς που διαβάζουν το θέμα . Απο τη στιγμή που είναι οι ίδιοι Moderators και δεν δίνουν πρώτοι εκείνοι το παράδειγμα θεωρώ πως επιβάλεται οποιοδήποτε άλλο μέλος να τους παρατηρήσει . Κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι γραμμένα κάπου αλλά εννοούνται .
Ευχαριστω