Kαλώς σας βρήκα......

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
απλα μια επισημανση....ο γιατρος ,ειναι γιατρος.ξερει αν η καρδια δουλευει σωστα,αν τα ποδια εχουν δυσπλασια η οχι,αλλα οχι αν το αιμα ειναι καθαροαιμου.δεν αμφιβαλω για το σκυλι σου.απλα τονιζω οτι ενας γιατρος δεν μπορει να ξερει απο πρωτυπα ρατσας.διαφορετικα τις αναγνωρησεις θα τις εκαναν γιατροι.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Φίλε μου οι κτηνίατροι μόνο με εξετάσεις dne μπορούν να πουν με σιγουριά αν ένα σκυλί είναι καθαρόαιμο. Δεν έχουν γνώσεις παρά μόνο ιατρικής φύσεως. Δεν ξέρουν από φυλές.
Όπως και νάχει είναι ένα κουκλί το κουτάβι σου.

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
απλα μια επισημανση....ο γιατρος ,ειναι γιατρος.ξερει αν η καρδια δουλευει σωστα,αν τα ποδια εχουν δυσπλασια η οχι,αλλα οχι αν το αιμα ειναι καθαροαιμου.δεν αμφιβαλω για το σκυλι σου.απλα τονιζω οτι ενας γιατρος δεν μπορει να ξερει απο πρωτυπα ρατσας.διαφορετικα τις αναγνωρησεις θα τις εκαναν γιατροι.
Ενταξει φιλε μου θελω να σεβαστω την γνωμη σου και να μην το παιζω πολυ ξερος για πραγματα τα οποια δεν ειμαι σιγουρος.......απλα απ οτι μου πε μορφολογικα (εξωτερικα) απο τα δοντια του,απο τα χρωματα του,απο την γλωσσα του και τα ουλα του (δεν μιλαω για το κλασικο το χρωμμα το σκουρο) και απο τα κοκαλακια του μου πε αυτο που ανεφερα πιο πανω,οτι το σκυλι ειναι ενα καθαροαιμο chow chow....τωρα τι να σου πω αλλο?

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Φίλε μου οι κτηνίατροι μόνο με εξετάσεις dne μπορούν να πουν με σιγουριά αν ένα σκυλί είναι καθαρόαιμο. Δεν έχουν γνώσεις παρά μόνο ιατρικής φύσεως. Δεν ξέρουν από φυλές.
Όπως και νάχει είναι ένα κουκλί το κουτάβι σου.
ευχαρηστω παρα πολυ.......φιλε μου sevah

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω φιλε ξεκιναω απο συκιες κ ωπου με βγαλει ο δρομος...καμια φορα παω μεχρι το μεγαρο μουσικης κ πισω,αλλες φορες νεαπολη πολιχνη κ πισω...εξαρταται....αρκετα τακτικα πηγαινουμε στο στρατοπεδο παυλου μελλα.εχει κ αρκετα κουταβια.κανε καμια τσαρκα προς τα εκει.θα κανει καλο κ στο ζωο σου.

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Καλα εκανες και μου το ειπες....θα παω την Τεταρτη μια βολτα γιατι Τριτες παιζω μπαλα στα 5χ5....αλλα στου παυλου μελλα απο ποια μερια? απο που μπαινεις?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τα σαββατοκυριακα εχει πιο πολυ κοσμο ,επειδη οι πιο πολλοι δουλευουν.καθημερινες προσεχε με ποιον θα συναναστραφεις.προτεινω μονο μια θυληκια ροτβαιλερινα,την ηρα,οσων αφορα τα μεγαλοσωμα.αν δεις μικροσωμο βουρ στον πατσα.ειναι ολα σουπερ!εμεις παμε απο την μερια που ειναι η toyota κ μαζευομαστε στην κεντρικη αλανα που εχει,μπροστα απο την εκκλησια.

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
τα σαββατοκυριακα εχει πιο πολυ κοσμο ,επειδη οι πιο πολλοι δουλευουν.καθημερινες προσεχε με ποιον θα συναναστραφεις.προτεινω μονο μια θυληκια ροτβαιλερινα,την ηρα,οσων αφορα τα μεγαλοσωμα.αν δεις μικροσωμο βουρ στον πατσα.ειναι ολα σουπερ!εμεις παμε απο την μερια που ειναι η toyota κ μαζευομαστε στην κεντρικη αλανα που εχει,μπροστα απο την εκκλησια.
Καταλαβα καταλαβα......στην toyota απο κατω απο την Λαγκαδα....και για τι ωρες μιλας?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ρε φιλε σαν αρκουδι ειναι!!!!!!!!!!!!!!υπεροχος!!!!!!!!!!!!πω πω μια μουτσουνα!!!!!!!!!!τζαμποκατασταση!!!!!

ασχετο,υπαρχει περιπτωση να εχουμε παιξει καποια στιγμη μαζι...κατι μου λεν τα μουτρα σου! :)
θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη...

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Ευχαρηστω πολυ ολους για το καλως ορισμα......Louna mou για την ερωτηση σου ναι κανει κομπους και θελει αρκετη ωρα χτενισματος και περιποιησης αλλα υπαρχει ορεξη και θεληση και ειναι παντα στην ''τριχα'' ο Αρης!!!!!!