Kαλώς σας βρήκα......

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Γεια σας ειμαι ο Βασιλης απο Θεσσαλονικη και ειμαι κατοχος ενως chow-chow 3,5 μηνων.....ειναι το τριτο σκυλακι που ερχεται στα χερια μας και στην οικογενια μας...παλιοτερα ειχαμε ενα λυκοσκυλο και πιο προσφατα ενα rodwailer....το οποιο απεβιωσε......τα υπολοιπα στο μελλων μεσα απ τις κουβεμτες μας......:)

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Εδω και μερικες φωτο ετσι για την γνωριμια σας!!!!!

Εδω την πρωτη μερα μολις το αποκτησαμε....

Κι εδω οι γωνεις του......

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Βασίλη και να χαίρεσαι το chow σου.
Πες μας τίποτε περισσότερο για τον σκύλο σου και βάλε και καμιά φώτο να χαζέψουμε και εμείς.
( οκ με πρόλαβες με τις φώτο:)).

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Καλώς ήρθες Βασίλη και να χαίρεσαι το chow σου.
Πες μας τίποτε περισσότερο για τον σκύλο σου και βάλε και καμιά φώτο να χαζέψουμε και εμείς.
Δεν φαινονται φιλε μου οι φωτο που ανεβασα?

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Τι ακριβως να πω? Ειναι και οι δυο καθαροαιμα σκυλια με πιστοποιητικα κτλ κτλ τα οποια πριν αγορασω τον σκυλο μου τα στειλαν μεσω e.mail να τα δω.....τωρα απο ποια χωρα καταγονται κτλ δεν τα γνωριζω.....δεν ρ τησα να μαθω....εγω ηθελα και εψαξα να παρω ενα καθαραιμο σκυλι χωρις ασθαινιες και προβληματα.....κι αυτο εχει αποδειχτει πολλες φορες μεχρι σημερα κι απο τον κτηνιατρο που το πηγαινω αλλα και απο το κτην, νοσοκομειο που χρειαστηκε να το παμε μια φορα επειδη χτυπησε λιγο το ματακι του
.......

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες, πολυ ομορφα σκυλακια! Σου εστειλαν τα χαρτια να τα δεις με μαιλ πριν αγορασεις τα σκυλια και δεν ξερεις και απο ποια χωρα καταγονται?
Τα χαρτια των σκυλιων τα εχεις τωρα?

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Καλως ηρθες, πολυ ομορφα σκυλακια! Σου εστειλαν τα χαρτια να τα δεις με μαιλ πριν αγορασεις τα σκυλια και δεν ξερεις και απο ποια χωρα καταγονται?
Τα χαρτια των σκυλιων τα εχεις τωρα?
Το σκυλι ειναι ενα αλλο οι γωνεις του...δεν ανηκουν σε εμενα...εγω εχω τα χαρτια του δικου μου σκυλου και ειναι απο την Βουλγαρια οπου το παρηγγειλα εις γνωσειν μου!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τα σκυλιά -γενικώς- θεωρούνται καθαρόαιμα αν έχουν pedigree. Εχουν; Και οι γονείς και το κουτάβι σου;

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Τα σκυλιά -γενικώς- θεωρούνται καθαρόαιμα αν έχουν pedigree. Εχουν; Και οι γονείς και το κουτάβι σου;
Κανεις ενα μεγα λαθος........το pedigree ειναι οντως ενα αποδειχτηκο στοιχειο αλλα εγω ακουσα απο τους ιδιους τους γιατρους οτι pedigree ειναι το μονο ευκολο να σε βγαλει......αν οντως ειναι καθαροαιμο το ζωο μπορει αμεσως να το καταλαβει ενας γιατρος....εμας μας το ειπε μολις το ειδε ακομα πριν καλα καλα το εξετασει....και στο νοσοκομειο μια απο τα ιδια ο καθηγητης που εκανε μαθημα τους φοιτητες....μιλαμε λεει για ενα μπετακαθαρο καθαροαιμο ζωο.....δλδ επρεπε εγω να σκασω 300 για να μου δωσουν pedigree για να το δειχνω? ξερω εγω οτι το σκυλι ειναι καλο κι εχω το κεφαλι μου πραγματικα ησυχο..........

Last edited:

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
πολυ ομορφο φιλε,να το χαιρεσαι!οταν χρονισει κανε κ μια ακτονογραφια δυσπλασιας να εισαι οκ!
Σ ευχαρηστω παρα πολυ θα το κανω γτ αυτο το εχω ξαναακουσει...ευχαρηστω πολυ για την πληροφορια σου παντως!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κανεις ενα μεγα λαθος........το pedigree ειναι οντως ενα αποδειχτηκο στοιχειο αλλα εγω ακουσα απο τους ιδιους τους γιατρους οτι pedigree ειναι το μονο ευκολο να σε βγαλει......αν οντως ειναι καθαροαιμο το ζωο μπορει αμεσως να το καταλαβει ενας γιατρος....εμας μας το ειπε μολις το ειδε ακομα πριν καλα καλα το εξετασει....και στο νοσοκομειο μια απο τα ιδια ο καθηγητης που εκανε μαθημα τους φοιτητες....μιλαμε λεει για ενα μπετακαθαρο καθαροαιμο ζωο.....δλδ επρεπε εγω να σκασω 300 για να μου δωσουν pedigree για να το δειχνω? ξερω εγω τοτι το σκυλι ειναι καλο κι εχω το κεφαλι μου πραγματικο ησυχο..........
Αγαπητε φιλε, το αν ειναι καθαροαιμο ενα σκυλι δεν μπορει να το πει ο κτηνιατρος ή καποιος καθηγητης αλλα ενας αναγνωρισμενος κριτης και μονο αν εχει πεντιγκρι.
Το οτι σου ζητησαν 300 επιπλεον για να σου δωσουν χαρτια, δεν σε βαζει σε σκεψεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αμα λένε οι γιατροί ότι είναι μπετακάθαρο, εγώ τι άλλο να πω...
Και σου ζητάγαν οι απατεώνες 300 ευρώ για ένα παλιόχαρτο; :shake: