Kαλό ταξίδι LEON

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εμένα, ο τρόπος που έφυγε, μου αφήνει μια λεβέντικη γεύση. Ηρωική.
Μόνος του, εναντίον μιας ολόκληρης αγέλης !!! ...
Ενας τέτοιος σκύλος, αν είχε τον χαρακτήρα - ταμπεραμέντο που φαντάζομαι...
Δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην μείνει για να παλέψει με όσους αντιπάλους και να είχε!

Σωστή, Μαρία... Θαυμασμός!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν φανταζεσαι ποσο λυπαμαι:( είναι πολύ άσχημη η εικόνα που περιγράφεις... Ελπιζω ο χρονος να μπορεσει να σβησει καπως αυτη την εικονα που αντικρυσες και να θυμασαι το φιλαρακι σου όπως ήταν πάντα...

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
Καλό ταξίδη στο φιλαράκο σου...χωρίς να τον έχω δει απο κοντά ηταν σαν να τον ήξερα!
Ξέρεις οτι το έζησα πρόσφατα χαμό,time heals φιλαράκι...κουράγιο και δύναμη!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τραγικό να βρεις έτσι νεκρό τον σκύλο σου....
Λυπάμαι πάρα πολύ!!!

Να σε ρωτήσω, υπάρχει καμία περίπτωση ο Λέων να βγήκε έξω από τον χώρο που είχες και να κυνήγησε ή σκότωσε το πρόβατο που είδες να εξαφάνιζαν τα τσοπανόσκυλα κι αυτό να προκάλεσε μια εντονότερη, ίσως, επίθεση αυτών αντιμετωπίζοντας τον Λέων ως θηρευτή εισβολέα;

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Λυπάμαι πάρα πολύ!!!

Να σε ρωτήσω, υπάρχει καμία περίπτωση ο Λέων να βγήκε έξω από τον χώρο που είχες και να κυνήγησε ή σκότωσε το πρόβατο που είδες να εξαφάνιζαν τα τσοπανόσκυλα κι αυτό να προκάλεσε μια εντονότερη, ίσως, επίθεση αυτών αντιμετωπίζοντας τον Λέων ως θηρευτή εισβολέα;
λιγο ακραο csi σεναριο μου μοιαζει μαλλον α αγελη την ειδε οτι προστατευε την περιοχη και εγινε το μοιραιο

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
Λυπάμαι πάρα πολύ!!!

τραγικο και αδικο φοιβο το δικο σου σεναριο...
αν ηταν ετσι θα ηταν διπλα στο προβατο και τα σκυλια θα ξεσκιζαν αυτον...
ο σκυλος ηταν εντος της περιοχης του.........

ζακ..... λυπαμαι...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς το σενάριο αυτό είναι συχνότερο από ότι μπορεί να φανταστεί κανεις....έτσι χάνονται αρκετά σκυλιά κάθε χρόνο...παρασυρμένα από το pray drive τους κοντά σε κοπάδια...

Όπως και να έχει λίγη σημασία έχει τι οδήγησε στον χαμό του Λέοντα....το ζήτημα είναι ότι δυστυχώς χάθηκε....

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Καλο του ταξιδι κι ελπιζω οπως εχω ξαναπει να υπαρχει καποιος εκει πανω που να τους δινει ο,τι εμεις δεν μπορεσαμε!Καλο κουραγιο!

mpilis

Member
28 Μαρτίου 2011
9
0
Λυπαμαι πολυ στεναχωρηθηκα και που το διαβασα....
Καλο του ταξιδι

Guazu'

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2010
91
0
32
Πειραιάς
www.facebook.com
Φιλαράκι κουράγιο...Τι άλλο...................................................................................................................................................................................................................................................................................R.I.P. κ@υλιάρη μου!! Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ! !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα