juck russel !!

riko

Member
3 Ιανουαρίου 2011
23
0
Παιδιά καλησπέρα καλή χρόνια με υγεία εύχομαι σε όλους
Πριν 5 μέρες απέκτησα ένα juck russel κοντοτρυχο από ΠΕΤ ΣΟΠ
( θα ήθελα να μου πείτε γιατί αυτή η προκατάληψη με τα πετ σοπ ,γιατί δε ξέρω αλλά το ακούω ,)

Είναι αρσενικό και είναι 2 μηνών , η τροφή που του δεινω είναι royal , μου δωσανε και μια σκόνη να την αραιώνω στο νερό και να του Δεινώ , βιταμίνες από ότι κατάλαβα !
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι συνεχεία τραβαει τα μπατζάκια , ότι κατουράει και κάνει κακα παντού και ότι από την πρώτη μέρα πήγε και κοιμήθηκε στο καναπέ και κάθε βράδυ πάει εκεί … Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τον κάνω μπάνιο τώρα και ποσες φορες τι μερα πρέπει να του βάζω φαει τι μπορώ να κάνω?
Εοισης θα θελα να μου πείτε μερικές συμβουλές τι μπορώ να κάνω τώρα που είναι αρχή γενικώς..

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Riko,

Καλώς ήρθατε και καλή συμβίωση εύχομαι!!!

το πήγες να υποθέσω στον κτηνίατρο να το δει;
αυτός σου έδωσε την σκόνη, που υποθέτεις ότι είναι βιταμίνες;

Θα σου παραθέσω ορισμένες συζητήσεις στου φόρουμ, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάποιες απορίες σου! :)

Για την απορία σου για τα ΠΕΤ ΣΟΠ κοίτα το θέμα: Εμπειρίες από pet shops / bybs

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?4953-Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs

και PET- SHOPS - PUPPY MILLS

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?38-PET-SHOPS-PUPPY-MILLS

Αν θες πάτα και στο google τις λέξεις puppy mills και δες τις εικόνες. Από εκεί παίρνουν σκυλάκια τα πετ σοπ.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Αν θες μπορείς να του μάθεις να κοιμάται σε crate για να μην πηγαίνει σε καναπέ,

Crate-Κλουβί http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?757-Crate-Κλουβί

Και για το δάγκωμα κοίτα εδώ:

Δαγκώνει συνέχεια, τι να κάνω?

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?10619-Δαγκώνει-συνέχεια-τι-να-κάνω/page2&highlight=πυραγχας

Γενικά, κάνε μία βόλτα από τα υπομνήματα κάθε ενότητας, θα σε βοηθήσει πολύ να ενημερωθείς για τον σκύλο και την συμπεριφορά του!

Καλή αρχή!

Last edited:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Παιδιά καλησπέρα καλή χρόνια με υγεία εύχομαι σε όλους
Πριν 5 μέρες απέκτησα ένα juck russel κοντοτρυχο από ΠΕΤ ΣΟΠ
( θα ήθελα να μου πείτε γιατί αυτή η προκατάληψη με τα πετ σοπ ,γιατί δε ξέρω αλλά το ακούω ,)

Είναι αρσενικό και είναι 2 μηνών , η τροφή που του δεινω είναι royal , μου δωσανε και μια σκόνη να την αραιώνω στο νερό και να του Δεινώ , βιταμίνες από ότι κατάλαβα !
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι συνεχεία τραβαει τα μπατζάκια , ότι κατουράει και κάνει κακα παντού και ότι από την πρώτη μέρα πήγε και κοιμήθηκε στο καναπέ και κάθε βράδυ πάει εκεί … Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τον κάνω μπάνιο τώρα και ποσες φορες τι μερα πρέπει να του βάζω φαει τι μπορώ να κάνω?
Εοισης θα θελα να μου πείτε μερικές συμβουλές τι μπορώ να κάνω τώρα που είναι αρχή γενικώς..
Γεια χαρα riko ,

Καταρχην ο σκυλος που πηρες ειναι Jack Russel .

Να μη δινεις τιποτε στο σκυλο σου που δεν ξερεις ή δεν εισαι σιγουρος τι ειναι και για τι ειναι (σκονες κλπ) .
Να πας σε κτηνιατρο , αν δεν εχεις παει , για ελεγχο του ζωου ...θα σου λυσει και πολλες αποριες που ολοι ειχαμε σαν πρωταρηδες.

Απο κει και περα , πηρες ενα ευθυμο σκυλακι με τρομερο ταπεραμεντο ... ελπιζω να εχεις ενημερωθει για το χαρακτηρα της φυλης που διαλεξες απο τη βιτρινα (μιλαμε για ενα υπερκινητο , φωνακλαδικο σκυλο που ''φαινεται'' να μην κουραζεται ποτε) ...επισης ειναι terrier με οτι αυτο συνεπαγεται.

Καλη ζωη να εχετε μαζι και για να την εχετε , θα προτεινα να διαβασεις οσο μπορεις τοσο για τη φυλη σου , οσο και για το τι χρειαζεται ωστε να μεγαλωσεις ενα κουταβι με επιτυχια (υπαρχουν δεκαδες σχετικα θεματα στο φορουμ)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γεια χαρα riko ,

Καταρχην ο σκυλος που πηρες ειναι Jack Russel .

Απο κει και περα , πηρες ενα ευθυμο σκυλακι με τρομερο ταπεραμεντο ... ελπιζω να εχεις ενημερωθει για το χαρακτηρα της φυλης που διαλεξες απο τη βιτρινα (μιλαμε για ενα υπερκινητο , φωνακλαδικο σκυλο που ''φαινεται'' να μην κουραζεται ποτε) ...επισης ειναι terrier με οτι αυτο συνεπαγεται.

Καλη ζωη να εχετε μαζι και για να την εχετε , θα προτεινα να διαβασεις οσο μπορεις τοσο για τη φυλη σου , οσο και για το τι χρειαζεται ωστε να μεγαλωσεις ενα κουταβι με επιτυχια (υπαρχουν δεκαδες σχετικα θεματα στο φορουμ)
Καλώς όρισες και απο εμάς. Όπως είπε και ο Tricky υπερκινητικό ...ΜΟΝΟ, φωνακλάδικο ...αυτό φτάχνεται αρκετά, που "φαίνεται"... ΔΕΝ φαίνεται ΕΙΝΑΙ, terrier με οτι αυτό συνεπάγεται....συνεπάγονται ΠΟΛΛΑ:)αλλά είναι και χαρούμενα και έξυπνα και εκπαιδεύσιμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709