Josera Kids

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
σκέφτηκα ότι σωστό θα ήταν πρώτα να ρωτήσω εάν μπορώ να θέσω ένα ερώτημα για μία τροφή που μου πρότειναν γιατί είδα ότι το συγκεκριμμένο θέμα είναι κλειδωμένο και επειδή δεν βρήσκω κάποιο άλλο που να ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλω να ρωτήσω...

μπορώ να ανεβάσω εδώ τα στοιχεία μίας τροφής που μου πρότεινε μία κα στην περιοχή (ξένη) που την χρησιμοποιούσε ο εκτροφέας της στην γερμανία; Στο site με την ανάλυση των τροφών δεν την βρήκα.

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
ευχαριστώ πάρα πολύ ROTTIE

Είναι η Josera Kids

Ingredients: poultry meat meal (duck min. 5%), maize meal, rice, maize, sugar beet pulp, poultry fat, minerals, yeast, minerals, chicory powder, mussel powder

Ingredients Percent:
25,0 % Crude Protein growth (movement, regeneration)
12,0 % Fat (Ether extract) (strength, beautiful coat, healthy skin )
2,5 % Crude Fibre (roughage for digestion)
6,5 % Ash providing minerals
1,2 % Calcium (bones, teeth, blood clotting, nerves)
0,9 % Phosphorus (bones, teeth, movement )
0,35 % Natrium (regulation of water an electrolyte balance)
0,12 % Magnesium (muscles and nerves )
15,6 % Metabolisable Energy (MJ/kg)

ένας κος που έχει Πιτ Μπουλ που το είδα κιόλας μου είπε ότι προτίμησε αυτή από μία άλλη πολύ γνωστή και είδα διαφορά μεγάλη, εγώ αυτό που είδα ήταν ένα πολύ γιαλυστερό τρίχωμα (μιας και τον σκύλο δεν τον ήξερα πριν για να δω διαφορά στην συμπεριφορά)

Εγώ ήδη δίνω στην Παγκουλίνα μου την Techni-Cal για Puppies και μέχρι στιγμής αυτό που έχω προσέξει είναι ότι μόνο τα κακάκια της βγαίνουν σφιχτά. Το τρίχωμα είναι ίδιο και συγκριτικά με το Πιτ Μπουλ δεν γιαλίζει το ίδιο τώρα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο και το χρώμα του σκύλου.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η τροφή, τα συστατικά της οποίας παρέθεσες, είναι μια μέτρια τροφή, όπως δεκάδες άλλες, με κρεατάλευρο από πουλερικά (αδιευκρίνιστης πηγής) και πολλά δημητριακά (ιδιαιτέρως καλαμπόκι το οποίο είναι δύσπεπτο και προκαλεί αλλεργίες).
Μην αλλάξεις τροφή στο κουτάβι. Συνέχισε με αυτή που δίνεις. ;)

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
εντάξει Rottie σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά, αυτό θα κάνω από ότι φαίνεται, αν και στην σελίδα με την ανάλυση των τροφών δεν της δίνουν καλές αξιολογήσεις της Techni-Cal λένε ότι έχει πολλά controversial συστατικά.

Πάντως με όρεξη την καταβροχθίζει, τα κακάκια της βγαίνουν φυσιολογικά, με λίγο βρέξιμο κιόλας δεν μου κάνει θορύβους όταν ενεργείται (πρέπει να της έκανε δυσκοιλιότητα στεγνή). Ζωηρή είναι τρομάρα της, κιλάκια (γραμμάρια βασικά) παίρνει φυσιολογικά.

Πάντως σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου, να'σαι καλά.:):):):)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
εσυ ροττιε τι τροφη προτεινεις??? χρησιμοποιω την ρουαγιαλ και την θεωρω αρκετα καλη...

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
Πάντως σε κάποιο τόπικ που είχατε ανοίξει εδώ μέσα στο φόρουμ, κάποιος ανέφερε κάτι πολύ σωστό, ο καθένας διαλέγει την τροφή που βλέπει ότι ταιριάζει καλύτερα

ο καθένας μπορεί να σου προτείνει κάτι και η κάθε κριτική μπορεί να δόσει όσα αστέρια θέλει το θέμα είναι το δικό μας το σκυλάκι τί θα κάνει

προσωπικά και ο καλύτερος σεφ του κόσμου να μου φτιάξει γιουβαρελάκια δεν θα τα φάω, κάπως έτσι είναι και τα σκυλάκια μας :p:p

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Νομιζω ομως οτι δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα...
Ναι μεν προτεινουμε καποιες τροφες που θεωρουμε καλες, και απο αυτες συγκρινουμε ποιες ειναι καλυτερες για τα σκυλια μας..
Εγω οσο καλη και να εβλεπα οτι ηταν πανω στο σκυλο μου ας πουμε η pedigree δεν θα την εδεινα ποτε..θα εψαχνα απο τις ''καλες'' τροφες να βρω ποια καθεται καλυτερα στο σκυλι μου..:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν προτείνουμε καμία τροφή διότι δεν είμαστε υπάλληλοι καμιάς εταιρίας, ούτε βγάζουμε ποσοστά επί των πωλήσεων.;)

Αυτό που προτείνουμε στους ιδιοκτήτες είναι διάβασμα και ενημέρωση έτσι ώστε πέρα από την διαφήμιση ή αυτό που τους προτείνει ο καθένας (πετσοπας, κτηνίατρος κτλ) να μάθουν να αξιολογούν οι ίδιοι τις τροφές και να επιλέγουν συνειδητά τι είναι καλύτερο για το σκύλο τους.
:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και αυτό επειδή όντως δεν υπάρχει το τέλειο, έτσι κι αλλιώς θα γίνουν συμβιβασμοί και το σημαντικό είναι να γίνουν συνειδητά και με γνώση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τόσα και τόσα έχουμε πει..

Δεν προτείνουμε καμια τροφή..
Δεν πειθόμαστε για καμια τροφή..
Ολες καλές είναι και όλες κακές...

Γνώση και προσωπική επιλογή βάση της συμπεριφοράς του σκυλιού μας και μονο..

Αν κάτι προωθεί το φόρουμ αυτό είναι να μάθει να μην κοπαδοποιει τον κόσμο βάση παραπλανητικών διαφημίσεων..
Προωθεί την γνώση και την σκέψη..
Και απο εκει και περα ο καθενας ας πραξει αναλογα..

παντου υπαρχουν τα + και τα -.........

Οτι φτιαχνουνε τα χερια μας ειναι τα πιο σιγουρα...