Josera ή Cibau?

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
ως τωρα 1 μηνα και κατι δινω josera και την τρωει με πολλη ορεξη οι κροκετες της εχουν αρκετα λαδερη υφη.δινω την σειρα festival με 26% πρωτεινη. θα ηθελα να την αλλαξω με cibau adult formula 25% πρωτεινη καθως μου ειναι λιγο δυσκολο να βρισκω την josera. εσεις πως τις βλεπετε γενικα αυτες τις2 τροφες? δε θα ηθελα να ξεπερασω τα 40 45 ευρω το 15κιλο οποτε οριζεν ακανα κλπ τα ξεχναμε.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ότι πληρώνεις παίρνεις όμως!
Προσωπικα την τζοσερα δεν την ξέρω!Ξέρω όμως την σιμπαο!Αλλά και πάλι δεν την βάζω στις καλές ξηρές τροφές!
Ο σκύλος σου από ότι βλέπω θα γίνει μεγαλόσωμος και λογικα έχει κάποιες απαιτήσεις στην διατροφή του,όχι τίποτα άλλο για να μην έχεις προβλήματα αργότερα!Μπορείς να κάνεις μια παραχώρηση όσον αφορά το οικονομικό και να κάνεις μια καλή έρευνα όσο είναι κουτάβι και αργότερα στην ξηρά συντήρησης να βολευτείς με μια πιο οικονομική!

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
ξερεις καπιο online shop που να εχει την optima? ο κτηνιατρος μου ειπε θα γινει μεσου μεγεθους γυρω στα 25 κιλα το πολυ 30.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
η cibau ειναι μια καλη για τα χρηματα της τροφη την οποια θα βρεις γυρς στα 40 εως 45 για κουταβια και γυρς στα 35 εως 40 για ενηλικα αρκει να κανεις μια βολτα στην αγορα .
τα πετ μεσα στο νετ ειδικα στην ελλαδα ειναι μια μουφα και μιση αρκει να δειτε τις τιμες τους ΜΑΖΙ με τα μεταφορικα τους .
δεν εχουν καμια σχεση με αυτα του εξωτερικου σε ποιοτητα και ποσοτητα προιοντων .

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
οντως απο ονλαιν δεν παμε καλα. τελικα βρηκα τη cibau 35 για ενηλικες+3 κιλα δωρο και 40 για αναπτυξης.στην κατηγορια αυτη ειναι η μονη που εχει 2 στα 5 πρωτα συστατικα κρεας-ψαρι, συγκεκριμενα το πρωτο και το πεμπτο. οι υπολοιπες μονο το πρωτο εχουν προιον κρεατος.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ακουω τιποτα και απο κανεναν για την Μπελκαντο,η οποια ειναι τροφη με κακαλα,και κοστιζει 40 μεχρι 50 ευρω αναλογα με την ποιοτητα.
Απο της κορυφαιες στην Ευρωπη εδω ακομα αγνωστη σχετικα,την εχω δοκιμασει 4 χρονια και ηταν πολυ καλ,τωρα δεν ταιζω ξηρα εκτος απο καποιες περιπτωσεις.

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
Δεν ακουω τιποτα και απο κανεναν για την Μπελκαντο,η οποια ειναι τροφη με κακαλα,και κοστιζει 40 μεχρι 50 ευρω αναλογα με την ποιοτητα.
Απο της κορυφαιες στην Ευρωπη εδω ακομα αγνωστη σχετικα,την εχω δοκιμασει 4 χρονια και ηταν πολυ καλ,τωρα δεν ταιζω ξηρα εκτος απο καποιες περιπτωσεις.
και μπορεις να την βρεις στη Δραμα?

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
belcando εγινε φιρμα επειδη μπηκε στα νεα του δικανου?
τροφες κυνηγων για 3-4 μηνες και ?
εχω φιλους κυνηγους και εχω ακουσει καλα λογια για μια νεα τροφη την regal . καλη τιμη αλλα και συνθεση που ναι μεν περιεχει καλαμποκι αλλα ως 4 συστατικο και εχει και τρεια αστερακια αν δεν κανω λαθος .
εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα θετικα σχολια εγω δεν κουναω απο grasslands οποτε αν καποιος δοκιμασει περιμενω εντυπωσεις

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα την πεταξες την μολοτωφ εσυ δεν κρατηθηκες,εγω την ξερω 10 χρονια την εταιρια,πιστευεις πραγματικα οτι υπολογιζουν τοσο πολυ την ελληνικη αγορα?οι περισσοτερες εταιριες που ξερω εδω εισαγονται απο ελληνες δεν ερχεται η εταιρια εδω να κανει γραφεια,αυτο σημαινει οτι σαν αγορα δεν την υπολογιζουν(αν πρωτα σκεφτεις ποσες εταιριες υπαρχουν,πολλες, και ποσα σκυλια,θα καταλαβεις οτι ολη η ελλαδα πουλαει λιγοτερο απο ενα Ντισελντορφ πολη την γερμανιας με 700.000 κατοικους).
Ηρθε η Μπελκαντο στα νεα του δικανου για να γινει φιρμα?
Ναι υπαρχει στην Δραμα,γιατι σου φαινεται παραξενο?σε 2 καταστηματα,εχει και αλλα σκυλοπραγματα η Δραμα που δεν εχει ολη η Αθηνα.
Να παρτε και το κινητο του πωλητη να σας την στελνει στο σπιτι 6948402907 απο Δραμα θα σας κανω κονε στην Αθηνα αντε παλι.
Αυτο το περιοδικο που γινονται φιρμες οι σκυλοτροφες "Τα νεα του δικανου"το βρισκετε στην Αθηνα?

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
βρε συντοπιτη ομαροκ σε ρωτησα αν τη βρισκεις στη Δραμα επειδη μενω κ εγω εκει. αν εχεις να προτεινεις καποιο καλο πετ σοπ πες μου γιατι σε εναν που πηγα τον ρωτησα τι τροφες φερνει και μου λεει μονο τις απλες, cibau εχεις δηλαδη λεω? Α οχι τοσο καλες δε θα βρεις λεει. Καλα κρασια δε ξερει τι του γινεται. :p

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα Δραμινος εισαι?
και γιατι δεν το γραφεις?Ο Ταντος την εχει,και ο αλλος ο Γιαννης στην Φιλιππου.
Αλλα εγω νομιζα οτι εισαι κατω στους ελευθερους πολιορκημενους,καλα γιατι δεν του δινεις πλαταρια?θα σε στειλω στον φιλο μου τον Κυριακο,30 λεπτα το κιλο πρωτο πραμα,χτυπα ενα Π.Μ πως να σε βρω.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
το ελευθεροι πολιορκημενοι που κολαει στους αθηναιους η και σε εμας στο λιμανι?

εισαι προκλητικος και δεν μπορω να καταλαβω το λογο αλλα δεν θα συνεχισω

ετσι για την ιστορια η εταιρια ΛΥΔΙΑ φερνει την τρροφη στην ελλαδα τα τελευταια 2 με 3 χρονια τωρα πως εσυ την ξερεις 10 ειναι μια αλλη ιστορια .

εδω προσπαθουμε να μιλησουμε για τροφες βαση των συστατικων τους και μονο .
η regal που εγω αναφερω εχει την ιδια και μικροτερη αξια με την belcando και εχει ως 4 συστατικο της το καλαμποκι και πρωτο το κρεας αυτο τονισα.

οσο για τα νεα του δικανου ή της καραμπινας ηταν απλα ενα σχολιο για ολα τα περιοδικα με θεμα το κυνηγι .

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω δεν την γνωρισα εδω την τροφη αλλα στην εδρα της στην Γερμανια,η εταιρια βρισκεται στο Μπορκεν και εμενα 10 χλμ. πιο περα εχω επισκεφτει και το εργοστασιο,και ηθελα να την φερω στην Ελλαδα με 20.000 παραγγελια παιρνεις αντιπροσωπια,και εχω μιλησει με ολες σχεδον που δεν υπηρχαν εδω,παλαιοτερα ειχα μιλησει και με την οικανουμπα υπηρχε αντιπροσωπος στην Αθηνα(κηφισια) ο οποιος ειχε πληρωσει 1.000.000 δολαρια και δεν εφερνε ακομα την τροφη,αλλα υπηρχε,ολοι λενε για τα συστατικα,οκ αλλα να κοιταμε και τον σκυλο και τα κοπρανα,και την ορεξη με την οποια την τρωει,και οπως εχω ξαναπει με τα ιδια υλικα μπορεις να κανεις πολλα φαγητα παρα πολλα,και στην ιδια ποσοτητα.
Ελευθεροι πολιορκημενοι μην το παιρνεις στραβα αφου ετσι ειναι(για πολλους λογους),οι περισσοτεροι εδω οταν ειπα για ωμα πλαταρια μου ειπαν οτι σε διαμερισμα δεν γινεται.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εισαι σκετη παραπληροφοριση αδελφε.
η eukanuba πριν πεσει στα χερια της ΒΙΚΗΣ Α.Ε. (pets&people) ηταν στα χερια του ομιλου Σαραντη ο οποιος με την πολτικη του να φτιαξει καταστηματα (champions pet) εβγαλε την τροφη απο την αγορα δεδομενου πως κανενα καταστημα δεν την εβαζε στο μαγαζι του .
το να φερεις μια τροφη στην ελλαδα που θα την πουλας μονος σου και βαρια βαρια να εχεις εναν πωλητη στην αθηνα ειναι απλο.
ενα κοντεινερ στην αποθηκη σου και ενα στον δρομο θα εχεις και οτι πουλας οκ .
αλλα τροφη να την πας σωστα θελει πολλα καρυδια .πρπει να βρεις μαγαζια να σε πιστεψουν και να δουλεψουν την τροφη σου και φυσικα η τροφη σου να ειναι καλη για να ασχοληθουμε και εμεις εδω μεσα.
θελει χρονο χρημα και πολυ μερακι και ειναι πολυ δυσκολο .

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω σου ειπα κατι,το 1993-94 μιλησα με την εταιρια στην Αμερικη που την βλεπεις την παραπληροφορηση?,εδω δεν την ηξερε ακομα κανενας και στην Γερμανια μολις ειχε ανεβει ηταν μερικα χρονια βεβαια αλλα τοτε ανεβηκε πολυ,εδω την ειχε καποιος στην Κηφισια ονομα δεν ξερω,και δεν πουλουσε απλα ειχε την αντιπροσωπια πληρωμενη,σημερα η αποκλειστικοτητες και τα μονοπωλια εχουν καταργηθη(και αυτα που ακουω εδω στην Ελλαδα ειναι μπουρδες για αποκλειστικοτητες),και εχω μιληση με παρα πολλες εταιριες που δεν υπηρχαν εδω και τωρα ειναι και πουλανε αρκετα καλα,η δουλεια μου ειναι πωλητης,τωρα πουλαω βιομηχανικα μηχανηματα,ολα ειναι μαρκετινγκ,ακομα και η Λαντα πουλαει και ας ξερουν ολοι οτι ειναι μαπα.
Για το ελευθεροι πολιορκημενοι τωρα,οταν φευγεται απο την Αθηνα η τον Πειραια εξοδο δεν το ονομαζεται?εντος των τοιχων δεν λετε ακομα?
Η εταιριες κανουν διαφημηση δεν χρειαζεται να κανει ο ντιλερ,τηλεοραση,εκθεσεις,περιοδικα,κ.τ.λ.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
αρχικα η lada εχει βγαλει το τελειο τζιπακι και παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθισει.εχω γυρισει ολα τα βουνα της ελλαδας με ενα niva 1700 και ποτε δεν κολησα πουθενα .
σημερα εχω το ford maverick και να σου πω την αληθεια ναι ειναι αεροπλανο και φοβερα ανετο αλλα στα βουνα την ακουει .\
λοιπον για να ξερουμε τι λεμε.

λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα σου ξαναλεω οτι αν εχω να επιλεξω αναμεσα σε 2 τροφες θα γυρισω την συσκευασια και θα διαβασω την συσταση της καθε μιας ξεχωριστα .
απλα ειναι τα πραγματα .
ρε φιλε εχεις βαλθει να μας τρελανεις επειδη τα χαζοκαναλα που βλεπεις λενε για την εξοδο των α8ηναιων πρεπει να το υιοθετησεις ?
δηλαδη αν ηταν ετσι θα επρεπε να λενε μετα την εξοδο των αθηναιων και για την εισοδο των αθηναιων το εχεις ακουσει αυτο ?
η σωστη φραση ειναι αναχωρηση των αθηναιων και μετα η επιστροφη τους απλα ελληνικα .

πια εταιρια στην αμερικη ρε φιλε η belcando ειναι γερμανικη οπως εχεις πειμο ιδιος .

ακομα υπαρχει επισημος εισαγωγεας και φυσικα αντιπροσωπος ανα χωρα δεδομενου πως οι εξωσυνοριακες πωλησεις απογορευονται σιωπηρα απο τις ιδιες τις εταιριες για ευνοητους λογους .

οσο για την διαφημηση δεν θα παρειις ουτε δειγμα απο καμια μεγαλη εταιρια ουτε μικρη με το καλημερα
αληθεια στην τηλεοραση αν εξαιρεσεις την purina (παιδι της nestle) πια αλλη κανει σποτακια .
ουτε στις εφιμεριδες δεν βαζουν πια δεν το βλεπεις

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απο κροκετες , αλλο τιποτε ...δεκαδες μαρκες ακομα και στην Ελλαδα.
Υπαρχουν εταιρειες στην Ευρωπη που πωλουν ΟΕΜ κροκετες ...μπορεις πχ να παραγγειλεις να σου φτιαξουν τη δικη σου μαρκα κροκετας πχ Tricky dog food και μαλιστα προσφερουν πληρη σειρα (puppy , senior , active κλπ) ενω σου κανουν και το packing με τα λογοτυπα , σχεδια σου κλπ . Η συνταγη και το καζανι απο οπου βγαινουν οι κροκετες ειναι ιδια.