Jogging και σκύλος

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Προσωπικά προτιμώ τη φάση "λουρί στο χέρι και εντολή μαζι" απο το παραπάνω. Βέβαια ειναι ανάλογα και με τα κιλά του σκυλου. Αν περάσω το παραπάνω γύρω και μας κάτσει καμία στραβή και ξεκολλήσει απο την εντολή μαζι κυνηγώντας μια γάτα την εχω βάψει για τα καλά! :p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μια χαρά είναι το 1χλμ για αρχή. Δοκίμασε τρέξιμο - περπάτημα εναλλάξ για να αυξήσετε τις αντοχές σας.

Προσωπικά προτιμώ τη φάση "λουρί στο χέρι και εντολή μαζι" απο το παραπάνω. Βέβαια ειναι ανάλογα και με τα κιλά του σκυλου. Αν περάσω το παραπάνω γύρω και μας κάτσει καμία στραβή και ξεκολλήσει απο την εντολή μαζι κυνηγώντας μια γάτα την εχω βάψει για τα καλά! :p
Θα το δοκιμάσω όταν θα είναι γέρος και ανήμπορος γιατί αλλιώς .... θα μας γράψουν οι εφημερίδες!!!

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
χαχαχαχαχα!!!! ειναι ενα θεμα το ειδος του σκυλου προφανως εδω ο μεμος ειναι 11,5 κιλα κ μεχρι πριν λιγο παραλιγο να μετραω τα δοντια μου στην ασφαλτο απ το συρσιμο!!!! τωρα εγινε καλουλης και δεν αντιστεκεται στα τραβολογηματα παντως και με απλο λουρι που τον τρεχω δουλεια γινεται σε επομενο επιπεδο μετα την ΒΥ θα δοκιμασω και το αλλο

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Με περιφάνεια να πω ότι μετά από πολύ επιμονή και προπόνηση .... τα καταφέρνουμε!

Μας πήρε κάτι παραπάνω ... περίπου 9μήνες, αλλά πλέον τρέχουμε εντός πάρκου και όχι στις 12 το βράδυ. Ως δια μαγείας! Είναι και αυτός πτι-μπουλο επίμονος, αλλά και η δικιά μου επιμονή σκάει γαίδαρο!

Περίπου 25 λεπτά με 2 διαλλείματα κάτω του μισού λεπτού. Αν και αντέχουμε παραπάνω σωματικά, η συγκέντρωση του εξαφανίζεται σχεδον μετά το 20λεπτο και δε θέλω να τον ζορίζω. Δουλεύουμε για να αυξήσουμε τον χρόνο καταρχήν και μετά θα δούμε τα χλμ.

Μπράβο μας, και εις ανώτερα. Καλή μας πρόοδο (y)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
Ενδιαφέρον θέμα.
Όσες φορές το έχω δοκιμάσει εγώ η Δάφνη μου δαγκώνει τα πόδια!!
Αν επιμείνω τώρα, στο πεντάλεπτο πετάει τη γλώσσα έξω και με κοιτάει εκλιπαρώντας με να σταματήσω (άλλο που δεν θέλω εγώ!)
Θα ακολουθήσω πάντως και εγώ τα παραπάνω και για αρχή να φτιάξω την δική μου φυσική κατάσταση.... από αύριο όμως γιατί έχω παραγγείλει κάτι σουβλάκια τώρα. ;)

• Like
Reactions: mareco and Serge

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog