JMEDW Ch. INT.GR.CY PRECIOUS HUG TRUE SECRET OF LIFE..

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Γεννήθικε στις 10/12/2006.. ήταν μία επεισοδιακή γέννα που απο τα 8 καταφεράμε να έχουμε μόνο 2... η κτηνίατρος μου είχε πει μην την παλεύεις δεν θα ζήσει ούτε και η μάνα της δεν την θέλει... όμως μετά απο 4 ώρες τριψημό πέρασμα με μέλι για να την γλείφει η μάνα της με κατούρησε και την άκουσα να κλαίει... για 10 μέρες μάζευα το γάλα από την μάνα της και την ταϊζα ... ήταν αδύναμο κουτάβι... μετά απο όλα αυτά της δώσαμε το όνομα TRUE SECRET OF LIFE... (true λέγεται ο μπαμπάς της και το υπόλοιπο για ότι περάσαμε).

Pet Name: ΦΙΜΠΗ ή ΦΙΜΠΙΟΝΑ... αγαπημένη της στάση στην αγκαλιά μας να της χαϊδεύουμε την κοιλιά... κατά τα άλλα ντίβα ... και κυριαρχικούλα. Στις αρέσει ο στίβος των εκθέσεων και ξέρει πολλή καλά τι κάνει.. αρκεί να μην βαριέται.. της ταιριάζουν οι κλειστές εκθέσεις γιατί έχει λίγο μανία με την καθαριότητα και δεν της αρέσει να πατά σε γρασίδι και χώμα.

Συνηθισμένη στάση της στον καναπέ να κοιμάται και όταν έχει δροσιά να μην αφήνει τους άλλους να παίξουν.
Αγαπημένη σκανδαλιά να αρπάζει ότι νόστιμο βρεί στο τραπέζι της κουζίνας που μια φορά της στοίχισε μια καλη γαστρίτιδα γιατί έφαγε ένα ολόκληρο τσουρέκι !!!

Απο καριέρα στα show έχει κερδίσει στην Ελλάδα σχεδόν τα πάντα απο BIS απο μωρό κουτάβι, κουτάβι, νέων της λείπει το BEST IN SHOW... αλλά έχει 2 R-BEST IN SHOW.
Ήταν το καλύτερο σκυλί για την ομάδα 2 το 2009 μια ομάδα με ισχυρές φυλές και δύσκολη.
Στα CRUFTS έχει πάρει κατηγορία και πολλά άλλα...και τελευταία διάκριση την πρόκριση της στον τελικό του eukanuba world challenge που θα γίνει στην Αμερική.

Για μένα η Φίμπη είναι ένας σκύλος που ίσως κάποιος έχει μία φορά στη ζωή του... είναι μία απο της μεγάλες μου αδυναμίες και άξιος εκπρόσωπος των σαρ πέι ...

Attachments

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Αν η ζωή δεν έκρυβε εκπλήξεις, εντάσεις και δυσκολίες δεν θα μας έδινε και χαρές. Η Φίμπυ είναι μια απο αυτές τις περιπτώσεις. Καλή συνέχεια και πολλές-πολλές χαρές για εσας και αυτή :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλή επιτυχία στον τελικό της Eukanuba Lila.
Μακάρι να το πάρει, γιατί οχι?

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Ευχαριστώ... Aν το πάρει θα κάνω κυνολογικό πάρτυ!!! χαχα... το πολυ βασικό στην εκθεσιακή καριέρα της Φιμπη είναι οτι έχει σταθερή καλή πορεία και αρέσει σε όλους τους κριτές σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο τα σαρ πει δεν είναι και τα πιο δημοφιλή ... δεν είναι ένας σκύλος που απλά κέρδισε σε μια-δυο εκθέσεις και μετά τέρμα... κερδίζει από μωρό όπως ο Βaci και βέβαια έχει και την προσωπικότητα ενός show σκυλιού...

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου. Αυτό που θέλω εγώ να παρουσιαστεί η Φίμπι καλά να είναι ο εαυτός της και να μη στρεσαριστεί πολύ από το μεγάλο ταξίδι... Αυτό με ικανοποιεί. Θα έχει πολύ καλά σκυλιά και εκεί. Η Έλλαδα είναι στο Section 3 μαζί με Belgioum, Brazil, Estonia, Latvia, Netherlands, Philippines, Singapore, South Africa, Sweden, Uruguay... και κριτές δεν ξέρω ακόμα...

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Οχι ακόμα μόνο την Λετονια (ο Ante Lucin με Δαλματίας) και Latvia (chiouaoua). Σε κάποιες χώρες ακόμα δεν έχουν βγεί αν δεν κάνω λάθος τα Τοp Dogs. Το Εukanuba World Challenge site θα βάλει όλα τα σκυλιά μέχρι τον άλλο μήνα.