Java το πικινουοκυνηγόσκυλο και κάτι ακόμα :p

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ενταξει δεν γίνεται να μην πω και γω ότι έχει τέλειο ''μαλλί'' και ποδάρες!!! Μπράβο βλέπω παίρνει πολλή αγάπη από σας και το ανταποδίδει..

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Οσα ευχαριστω και να σας δωσω για τα καλα σας λογια δεν ξερω αμα φτανουν! Πραγματικα το ευχομαι και το ελπιζω η μικρη να περναει τοσο καλα οσο φαινεται.Παντα θα το εχω αγχος νομιζω...Μιας και ολοι μου το σχολιαζετε και μου το σχολιαζουν και οπουδηποτε την δουν,πραγματικα ΔΕΝ ξερω γιατι γυαλιζει τοσο! Απο μωρο που την θυμαμαι το τριχωμα της ετσι ηταν και η ατιμη ειναι και Α.Π.Α.Λ.Η. Αμα μαθω τι ειναι θα σας το πω παιδια!Αληθεια! :p
Έχει γίνει πανέμορφη η μαυρούλα γυαλιστερή κούκλα σας!!!!
Απο ύπνους αλλο τίποτα εεεεεε?
Σας νανουριζει ή την νανουρίζετε?
Μια χαρά θα την βγάλετε το χειμώνα.. Ούτε πετρέλαιο, ούτε τίποτα, την Java αγκαλιά και καθάρισατε...χαχαχα
Αλληλονανουριζομαστε νομιζο.Μολις ερθει διπλα μου πεφτουμε ξεροι και οι 2!

Κούκλα έχει γίνει ....καμιά που να μην κοιμάστε όλοι έχει ?:p:p
Μετα δεν θα εχουμε ποιον να μας βγαλει :D Θα βαλω την καμερα να μας γραφει να δω αμα ξυπναει και καθολου η μικρα το βραδυ! :p

Κακοπερνάει βλέπω ε.....:p
Μήπως θέλετε να με υιοθετήσετε?
Κούκλα και τυχερή!!!;) Μπορεί να μην έγινε 5-6 κιλά όμως σκεφτείτε το αλλιώς..θα έχετε περισσότερο σκυλούνι να αγκαλιάζετε!:p;)
Ελα ελα χωρο εχω!(Λεεεεμε τωρα :p)Τουλαχιστον θα ειμαστε περισσοτεροι και θα ζεσταινομαστε καλυτερα τωρα τον χειμωνα! :p Παντως για τα κιλα ειχα πει εξαρχης:"Τωρα που σε βρηκα και 150κιλα να μου γινεις μαζι μου θα εισαι και ας κοιμασε και πανω μου.".

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πιστεψε και 150 κιλα να γινοταν και παλι με τον ιδιο τροπο θα φεροταν.
Η δικια μου η μοσχαρω ειναι σχεδον 20 κιλα και ακομα θελει να ερχεται αγκαλια οταν ειμαι στον υπολογιστη και ας μην χωραει πια στην αγκαλια μου