Java το πικινουοκυνηγόσκυλο και κάτι ακόμα :p

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Γεια σας και απο μενα! :D Πριν απο 4 μηνες περιπου βρηκα ενα κουταβι 20 ημερων μεσα σε ενα χωραφι πεταμενο...Την μαζεψα την μικρη κυρια και απο τοτε εγω η κοπελα μου και η Java ειμαστε αχωριστοι!

Το ονομα βγηκε λογω της ιδιοτητας μου(προγραμματιστης) και παρολο που ειναι λιγο καμενο μας αρεσει και των τριων! :p

Ψαχνοντας για το τι ειναι το καλυτερο για την μικρη μου (φαι/εκπαιδευση/γυμναστικη κλπ) επεσα σε αυτο το φορουμ που μπορω να πω οτι με βοηθησε παααααρα πολυ! :D

Παραθετω και μερικες φωτος να δειτε την μικρη μου που μου φτιαχνει καθε μερα την διαθεση με τα καμωματα της!

Πρωτη μερα στο σπιτι

Κοιμοταν απλα παντου :p

Ποζαρουμε κιολας!

Καποιος να μου πει ποτε θα σταθεροποιηθουν οι αυταρες της?????

Αισιως τωρα εχουμε φτασει τα 10 κιλα και μεγαλωνουμε σταθερα.Α και εχουμε και....ΑΠΕΙΡΗ ενεργεια :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Τι τέλεια μικρούλα είναι αυτή;;;; Έχει τις αφτάρες γαλλικού μπουλντόγκ!!!! Μάλλον όρθιες θα μείνουν ε;
Να την χαίρεσαι !!! Τυχερό σκυλάκι :D

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Τι τέλεια μικρούλα είναι αυτή;;;; Έχει τις αφτάρες γαλλικού μπουλντόγκ!!!! Μάλλον όρθιες θα μείνουν ε;
Να την χαίρεσαι !!! Τυχερό σκυλάκι :D
Προς το παρων ανα βδομαδα τα αυτια μας ανεβοκατεβαινουν...Πραγματικα απορω :p

Σας ευχαριστω παρα πολυ! :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
επρεπε να τη βγαλεις spring!!!! lol

καλως ηρθες και να τη χαιρεσαι

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
χααχχαχαχχα! Η φωτογραφία στο άβαταρ είναι όλα τα λεφτά!!! χααχχααχχχαχαχα
Να την χαίρεστε τη μικρή σιφουνίτσα!
Μπράβο που τη μαζέψατε!
Γινόμαστε πολλοί που υιοθετήσαμε πρώην αδέσποτα μαυρόσκυλα!
Να καθιερώσουμε μέρα μαυρόσκυλων! :p
Ωραία αφτάκια έχει!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την κουκλα σου...ειναι πραγματικα φατσονι τρελο!!!
Μπραβο σας καλη συμβιωση!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπράβο σου! Έκανες μια καλή πράξη για τη μικρή σου Java και θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω όλ'αυτά τα χρόνια που θα περάσετε μαζι!

Είναι μια κουκλα, μια Θεά! Και το...ξέρει!

Όσο για τα αυτιά της, μάλλον θα σταθεροποιηθούν μετά που θα ολοκληρωθεί η αλλαγή των δοντιών της, μέχρι τότε, ασανσερ: ανέβα, κατέβα, ένα πάνω ένα κάτω και ίίίσως και όρθια με σπασιματάκι. Ο δικός μας, σε κουταβοφάση που τα είχε εντελώς όρθια έμοιαζε με... νυχτερίδα! (τώρα τα έχει όρθια με σπασιματάκι προς τα μπροστά)

edit:Α! Ξέχασα, μετά τη Java και τον Pascal, άντε και στη C++ με το καλό!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κούκλα είναι....και μπράβο σας που την μαζέψατε...
να τη χαίρεστε....και να σας χαίρετε κι αυτή...

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολους! :) Τοση χαρα που μου εχει δωσει μολις στους 4 μηνες που την εχω μπορω να πω πως το να μπω σε ενα χωραφι να την παρω ειναι τιποτα για αυτην...Αλλα συνεχιζει η ατιμη και μας δειχνει οση αγαπη μπορει να δειξει κανεις...

@kritikopoula για το C++ με ρωτανε ολοι γιατι διαλεξα το Java και οχι το C++ και απανταω οτι προφανος δεν ειναι δυνατον να την φωναζω ετσι :p

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Μολις πηρα ενα 36αρι φιλμακι για μια ZENIT του 73 να πειραματιστω και να παιξω λιγο.Οπως φανταζεστε οι περισσοτερες φωτος θα ειναι με πρωταγωνιστη την Java οποτε αναμεινατε για μερικες ρετρο φωτογραφιες! :)

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Απαραιτητα scanner αλλα δεν ξερω αμα θα εκτυπωσω και θα σκαναρω μετα τις εκτυπωμενες η θα σκαναρω κατευθειαν απο το φιλμ.Αυτο θα το δω γιατι δεν ξερω ακομα τι με συμφερει καλυτερα...