Jar το Μαλινουά

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
καλημέρα σε όλους σας,εχθές στην 1 το μεσημέρι πήραμε στα χερια μας το σκυλάκι μας,
είναι 6 μηνών και αγορασμένο από το working devils,
είναι ένας κούκλος κοινωνικότατος,και στο σπίτι μέσα είναι σαν να μην υπάρχει.
Πιστεύω ότι είναι από την ταλαιπωρία "που περασε",δεν είχε μπει ποτε σε αυτοκίνητο και ωμος έκανε τόσα χιλιόμετρα,δεν είχε μπει ποτε σε box και όμως κάθεται μέσα λες και το ήξερε από πάντα.στο πλοίο τρόμαζε με τον παραμικρό θόρυβο αλλα δεν με ανήσυχη ακόμα, το βραδυ κοιμήθηκε κύριος στο box του μέσα στο σπίτι,κρατήθηκε να μην κάνει τσίσα και κακάκια,τον έβγαλα έξω πρωί πρωί και κάναμε τα κακά μας και μόλις μπήκαμε σπίτι κάναμε και τσίσα!!!έχει αρχίσει κουνάει την ουρα και πάει μια σε μένα μια στην κοπέλα μου τρώει πίνει κανονικά και είναι και λίγο αδυνατούλης..όσον αφορά το εκτροφείο.
μας έδωσαν mpol φαγητού ανοξείδωτο,κουβέρτα fleese,
dvd με θέμα το κουτάβι,τα χαρτιά του το βιβλιάριο του,λουράκι.φωτό θα βάλω αργότερα γιατί ξαναπάμε έξω για παιχνίδι...:D

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
σας ευχαριστώ! τώρα θα ανεβάσω το pedigree του και μερικές φωτό που μάθαμε το zits (κάτσε)..είναι ακόμα λίγο επιφυλακτικός αλλα ok θα το ξεπεράσουμε.

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθατε...Να τον χαιρεστε πολλα ομορφα χρονια ευχομαι!!!

Μα καλα που ειναι ο σουπερμαν??:D:D
Σε λιγο οταν μπει θα εχετε πολλα να πειτε μαλλον;)

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
fani kai natassa ευχαριστώ ναι μεγαλούτσικο αλλα ok δεν είναι πρόβλημα πιστεύω..το ένα αφτάκι δεν το σηκώνουμε πολύ πολύ καλά!!

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγακι ακομα για το αυτακι και εμεις ετσι ειμαστε στους 5,5 μηνες τωρα.. μαλλον αλλαζει δοντακια να σας ζησει παιδια ο νεος φιλος και συντοφος της ζωης σας..εγω και ο fernando σας καλωσοριζουμε στην παρεα.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
και εγώ λέω να περιμένουμε λίγο ακόμα αλλα μετά ίσως είναι πολύ αργά?η εκτροφέας δεν μου είπε τίποτα για νάρθηκα και ότι θα το σηκώσει κανονικά.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
έλα ρε superman και λέω και εγώ αυτός που είναι? ναι γερμανικά το μαθαίνω για μην μπερδεύεται με τις λέξης τις καθημερινές ελληνικές λέξης που ακούγονται μες το σπίτι.

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Κατ' αυτή την έννοια το όνομά του μεταφράζεται σε Τζαρ ή Γιαρ;;:confused:
Άμα κάνει σκανταλιές του λες ορθα κοφτά: Jar, AUSSSSS:D