Jackie Labrador retriever

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μετα απο ενα 6μηνο νταν, απο σημερα σε οίστρο!
Τα αγόρια της γειτονιάς εχουν λυσαξει και η τζακυ δεν μπορει ούτε να χ***!!!
Πρωτη φορα είδα γαμπρό να περιμένει στην πόρτα!
Εν τω μεταξύ ειναι τόσο ήσυχη! Το καμάρι μου! Ούτε γκρίνιαζει να πάει εξω ούτε τίποτα!
Btw σκέφτομαι αύριο να της πάρω κανένα παιχνίδι να ασχολείται η κανένα κόκαλο μασσομενο!
Λετε να της πάρω Κονγκ;

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ρε παιδιά τι βάζετε στο κονγκ για να μείνουν απασχολημένα;
Εμένα ότι και να της βάλω σε δυο λεπτά το έχει βγάλει - φάει.
Βάλε κανένα μεγάλο μπισκότο ή κάποια μεγάλη λιχουδιά που βγαίνει δυσκολότερα από μέσα!!!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Τωρα το απόγευμα θα πάω να δω τι εχει το πετσοπ!
αν ειναι να το βγάζει σε 2 λεπτα δεν αξίζει να το πάρω! Θα πάρω κανένα μασσομενο που ασχολείται κανένα μισάωρο!
παιδια όλη μερα μουρμουραει! Θελει να παει εξω!!
ευτυχως τωρα κοιμάται!!! Σσσσσσς!
πριν την έβγαλα για 10' αλλα δεν μας ενόχλησε κανεις! Βρέχει κιόλας! Υπομονη...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Βρακι και σπρει πριν βγειτε βολτα για να μη μυριζει στους αρσενικους. Δε ξερω κατα ποσο κανει δουλεια, παντως εγω της βαζω μια φορα τη μερα κ ως τωρα δε μας εχει ερθει ουτε ενας γαμπρος. Το βρακι της δε το βγαζει, ισα ισα οταν ειναι να την αλλαξω τη φωναζω κι ερχεται στο μπανιο. Τη καθαριζω με μωρομαντηλα κ μετα βαζει το βρακακι της :p

Ειναι μεγαλη ευκολια για να μη κερωνει ολο το σπιτι. Το βραδυ της το βγαζω και τη κλεινω σε δυο δωματια που δεν εχουμε χαλια.

Θα θελει χρονο να το συνηθισει, προσπαθησε να της αποσπας την προσοχη αν το τραβαει

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Και το βρακι και το σπρει, αν θυμαμαι καλα εκαναν κατω απο 10ε, αναλογα και με τη μαρκα βεβαια... Καλυτερα εωτα σ ενα πετ σοπ να δεις τι θα σου πουν!

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
κουκλαρα! να σου ζησει και να περνατε παντα τελεια!

καλα δεν εχω λογια για την φωτο που καθεται σταυροποδι και μασουλαει το παπουτσι, κιουρία! :D

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Καλημερα σας!
Χτες το απογευμα μας επισκεφτηκε ο κυριος της φωτο!
Ελπιζω να μην μας τον αφησαν οι εκδρομεις του Πασχα και να ειναι καποιου που να τον εχει χασει!
Ρωτησα τη γειτονια αλλα δεν τον εχουν ξαναδει.
Ειναι αρσενικος , και πολυ παιχνιδιαρης!
Με την τζακυ τρελοπαιζουν ολη μερα! Απο χθες το απογευμα δεν εχει ξεκολησει λεπτο απο αυτην!
Ποσο μηνων ειναι λετε να ειναι? Δεν εχει σηκωσει ποδι ακομα αλλα συνεχεια προσπαθει να την καβαλησει. Μαλλον το κανει για παιχνιδι.

Για το θεμα να το κρατησουμε μας ειναι δυκολο. Και οικονομικα αν θα μπορουμε να συντηρουμε δυο σκυλους και του οτι εγω σπουδαζω και 4 μερες τη βδομαδα λειπω και τη μικρη την εχουν οι γονεις μου.
Τωρα θα δουμε μηπως του βρουμε κανενα σπιτικο η στο τελος αντι να τον κρατησουμε εμεις μας κρατησει αυτος..

DSC_0181.jpgDSC_0183.jpgDSC_0178.jpg

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μπορεί κάποιος να μου πει ποσο μηνών ειναι περίπου ο μικρός?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
E αυτό μόνο ο κτηνίατρος από τα δόντια μπορεί να στο πει σίγουρα. Εξάλλου πρέπει να τον πας και για να δει για τσιπάκι. Είναι πάντως πολύ όμορφος..! Και κάνει και ωραίο κοντράστ με τη Τζάκυ!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Eιναι ομορφος μωρε, γυρω στους 6-7 μηνες ειναι!
Ηρθε χτες και σε μια μερα μου σηκωσε και ποδι! Δεν φευγει, η την εχει ερωτευτει η σιγα που θα φυγει με φουρνο και ταβερνα διπλα στο σπιτι μας!
Δυσκολο να τον κρατησουμε! Αν ηταν θηλυκο θα το σκεφτομασταν αλλα τωρα θα ειναι πολυ δυσκολο και δεν σκεφτομαι να στειρωσω την ηδη υπαρχουσα αν δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα!
Θα παω αυριο καμια βολτα απο τον κτηνιατρο να δουμε τι χαμπαρια και βλεπουμε..
Δοντια εχει αλλαξει, σαν του Πετριδη ειναι...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
όμορφος είναι μωρέ και μακάρι να τον κρατήσετε ,εκεί που λές πώς την καβαλάει δεν είναι παιχνίδι ...είναι αρσενικός και θέλει την θυληκια!αλήθεια πότε θα της έρθει πάλι οίστρος και όσον αφορά την στείρωση αν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όπως γράφεις θα είναι αργά. βάλε καμία νέα της φωτογραφία καιρό έχουμε να την δούμε.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Οιστρο θα εχει τελη Ιουλιου. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα ουτε ο οιστρος ουτε η στειρωση!
Εχουμε τη μια που δεν εχει ωριμασει ακομα, αν εχουμε και το κουταβι ασε! Αν ηταν θηλυκο μπορει να το σκεφτομασταν εστω και λιγο αλλα το γεγονος του οτι εγω λειπω μεσα στη βδομαδα περιπλεκει πολυ το θεμα.
Εκτος αυτου οι γονεις αποφασιζουν και δεν θελουν δευτερο σκυλο αυτο το διαστημα.
Γιατι να τον παρουν ρε γαμωτο οταν τον ειδαν μικρο και τωρα που βλεπουν να μεγαλωνει τον αμολανε με το κολαρο και οπου τον βγαλει? Ρουχο με καρτα αλλαγης ειναι?
Tεσπα on y va που λενε και οι Γαλλοι..
Περιμενουμε να τον αναζητησει καποιος..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα