Jack Russell Terrier!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ε...δεν είμαστε και αρκετοί ..αλλά άμα κάνουμε αγέλη.......πίσω και τους φάγαμεεεεεεεεεε!!!!!!!!:D

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
Σου προτείνω να το βγάλεις ελεύθερα αφού κάνεις το ετήσιο εμβόλιο. Πιθανόν να είναι και τότε που λες. Φαίνεται να ταιριάζουν οι ημερομηνίες. Δεν αξίζει τον κόπο να το ρισκάρεις για λίγες μέρες. Εύχομαι να το χαρείς το σκυλάκι σου. Είναι πανέμορφο.

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Σε ευχαριστώ olympus. Ε ναι πρώτα θα βεβαιωθώ για τα εμβόλια και μετά... :).
Παρεπιπτόντως, και γω στον Όλυμπο είμαι ;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
γιατί δεν κάνετε καλλιστεία για το ποιός έχει τον πιο δαίμονα; :D
Γτ μπορεί να το δει κάποιος το καλλιστείο, να του αρέσει η ιδέα κ να πάρει Τζακ για τους λάθος λόγους...:-\":-\":-\"[-( ΓΡΙΦΕ!:D

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
να σου ζησει το τρελοσκυλο που πηρες! θα σε κανει να γελας ασταματητα! καλως ηρθες στον κοσμο των russell !

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Σε ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα! Είναι τελείως "παλαβό" αλλά και γλυκό ταυτόχρονα :)

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Όταν είναι η ώρα για παιχνίδι (όταν γυρνάω από το σχολείο, φροντιστήριο κλπ...) κυριολεκτικά τρελένεται... Αφού σκέφτομαι, πού να αρχίσουμε και τις βόλτες έξω... :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όταν είναι η ώρα για παιχνίδι (όταν γυρνάω από το σχολείο, φροντιστήριο κλπ...) κυριολεκτικά τρελένεται... Αφού σκέφτομαι, πού να αρχίσουμε και τις βόλτες έξω... :)
Απόλαυσέ το,,,,, russellο κουταβό περίοδος = όλα τα λεφτά!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εσύ απόλαυσε το, εγώ τρίβω τα χέρια μου που δεν έχω σχέση με τόσο ζωηρά σκυλιά (προτιμώ τα χασκάκια που δεν είναι καθόλου ζωηρά τρομάρα μου *demonio*)

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Χαχα αυτό κάνω... Απλά το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!! Όταν τρέχει για να έρθει (γιατί ΠΟΤΕ δεν έρχεται περπατώντας ;) ), βλέπω μία μπάλα να έρχεται και τα πόδια να πηγαίνουν σφαίρα... :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σε λίγο θα βλέπεις μια μπάλα στα δύο πόδια αχαχαχαχχαχαχαχα

Εσύ με τα χασκάκια που είναι ήρεμα τα κουκουλώνεις κίολας,,,, για κουκούλωσε jack και να κάτσει.....

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Είναι σχεδόν 3 μηνών και σήμερα ανέβηκε στον καναπέ... (!) Όταν ηρεμεί όμως, τον παίρνει ο πατέρας μου αγκαλιά και κοιμάται συνέχεια!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είναι μωρό και είναι λογικό να κοιμάται πολλές ώρες!

Στον καναπέ ε? έχεις να δεις επιτόπια άλματα όσο μεγαλώνει......

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Αφού σκέφτομαι να τον γράψω Άλμα εις ύψος... :) Τώρα σχεδόν έμαθε και την τουαλέτα του, μόνο το δάγκωμα είναι τώρα λίγο πρόβλημα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi