Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας!
Γνωρίζετε που μπορώ να βρώ άτομα που να χαρίζουν κάποιο Jack Russell? Βασικά όσες φορές είχα κάποιο σκύλο (3) αυτός ήταν αδέσποτος, όπως επίσης και το άτομο που θέλω να το κάνω δώρο. Οπότε το θέμα δεν ειναι αν το σκυλάκι είναι καθαρόαιμο.. Απλός το συγκεκριμένο άτομο το θέλει να το μεγαλώσει από κουτάβι.. Οπότε δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρώ κάποιον που να χαρίζει ή σε φιλοζωική..!
Είναι πολύ σωστό αυτό που αναφέρετε για τη φυλή. Είμαι σε διαδικασία εκμάθησης από το περασμένο Δεκέμβρη. Ήμασταν σε βόλτα και το είδαμε στο πάρκο.. από τότε τη συγκεκριμένη φυλή την έβαλε στη καρδιά της. Της αρέσει που είναι παιχνιδιάρικα και με πολύ ενέργεια! Για τον ΚΟΕ διάβασα στο forum σας ότι για να μπείς σε αυτή τη λίστα είναι εύκολο.
Θα είναι σαν έκπληξη. Οπότε τα περισσότερα τα φέρνω "απ' έξω-απ' έξω". Τα σπίτια μας είναι σχεδόν δίπλα, οπότε θα είναι σαν να το κάνω "Δώρο", αλλά θα παίζουμε και θα κάνουμε βόλτα παρέα!
Καλως ηρθες.
Το οτι το ειδε στο παρκο και το εβαλε στην καρδια της δεν σημαινει οτι αυτος ειναι λογος για να διαλεξεις αυτη την φυλη.
Το θεμα ειναι να ερωτευτηκε τον χαρακτηρα τους και οχι μονο την εμφανιση τους.
Μπραβο που ξερεις τα περι εκτροφεων κλπ, φαινεται οτι σε ενδιαφερει το θεμα και το εχεις ψαξει.
Απλα οπως σου ειπαν και τα παιδια, κανενας σωστος εκτροφεας δεν θα εδινε κουταβι για τριτο προσωπο.
Εκτος αν οπως ειπε ο
Kimigaz παρεις την φιλη σου και πατε μαζι να την γνωρισει ο εκτροφεας κλπ και εσυ απλα να βαλεις τα λεφτα.
Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις σε φιλοζωικη τζακ ρασελ κουταβι.
Μπορεις ομως να βρεις πολλα κουταβακια για ολα τα γουστα σε ολα τα σχεδια και μεγεθη.
Σιγουρα καποιο θα ερωτευτεις δεν υπαρχει περιπτωση.
Απλα να εισαι σιγουρος οτι το θελει το σκυλι και δεν θα βρεθει προ απροοπτου με ενα ζωακι που ναι μεν δεν θα της φταιει σε τιποτα αλλα δεν θα εχει, χρονο ή ορεξη να ασχοληθει πραγματικα μαζι του.
Καλη επιτυχια