Jack Russel

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λόγω της ασχολιας μου με την ιππασία βλέπω κάθε μέρα πάρα πολλά JR, στον όμιλο.
Καταπληκτικές φάτσες...και ότι είπαν οι άλλοι ισχύουν. Θεότρελλα σκυλιά...έχουν τον ακάθιστο...!!!
Εγω δεν θα άντεχα τόση ενέργεια...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Λόγω της συγκατοίκησής μου με ένα από δαύτα θα συμφωνήσω απόλυτα!!! Άλλά με τις οδηγίες του εκπαιδευτή και με πολλές μα πολλές βόλτες για εκτόνωση (θέλει πάρα πολύ χρόνο αν δεν υπάρχει αυλή) είναι μια κούκλα!

jackie

New Member
11 Ιανουαρίου 2010
1
0
εχω τι χαρα να με συντροφευει ενα Jack Russel εδω και 7 χρονια. και το μονο που έχω να πω είναι οτι το σκυλί δεν ειναι απλα κατοικιδιο...ειναι σαν συγκατοικος! ακόμα και ο αραβωνιαστικός μου έχει πάθει την πλάκα του με αυτο το σκυλι...αλλα η αλήθεια είναι οτι δε τα πανε και τόσο καλα με τα παιδιά! δε θα την αλλαζα με τιποτα παντως!

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
μια χαρα ειναι τα JR σε διαμερισμα. απλα θελουν τις βολτες τους, και να εχεις καπου να το αμολησεις, καποιον περιφραγμενο χωρο δλδ.

δεν ειναι παμε μια βολτα με το λουρι 10 λεπτα και τερμα.

κατα τ' αλλα σε κερδιζουν με τη μια, ειναι ζωηρα, πανεξυπνα και εντελως κλοουν.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδιά έχει η γειτόνισσα μου ένα jr..απιστευτο σκυλί με τρελή ενέργεια...εκτός του οτι το εχει κακομάθει σε μεγάλο βαθμό όμως το σκυλάκι δεν θα την παλέψει πολύ εκει μέσα...δεν το βγάζει καθόλου βόλτα...αντε λίγο στην αυλή και τερμα...Σκέψου οτι αν τον βγάλει βόλτα (είναι 1 έτους) ούτε να μυρίσει δεν πάει οπως ολα τα φυσιολογικά σκυλιά του κόσμου, ούτε να κάνει τις ανάγκες του, να αφήσει το σημάδι του στη τελική βρε αδερφε!!!!!!!δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλα και το σκυλάκι τι φταιει;;;Και το κακό είναι οτι όλη την ενέργεια του αρχίζει να την βγάζει σε επιθετικότητα και ανυπακοη..
Λάθος επιλογή μάλλον και είναι κρίμα...:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Παιδιά έχει η γειτόνισσα μου ένα jr..απιστευτο σκυλί με τρελή ενέργεια...εκτός του οτι το εχει κακομάθει σε μεγάλο βαθμό όμως το σκυλάκι δεν θα την παλέψει πολύ εκει μέσα...δεν το βγάζει καθόλου βόλτα...αντε λίγο στην αυλή και τερμα...Σκέψου οτι αν τον βγάλει βόλτα (είναι 1 έτους) ούτε να μυρίσει δεν πάει οπως ολα τα φυσιολογικά σκυλιά του κόσμου, ούτε να κάνει τις ανάγκες του, να αφήσει το σημάδι του στη τελική βρε αδερφε!!!!!!!δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλα και το σκυλάκι τι φταιει;;;Και το κακό είναι οτι όλη την ενέργεια του αρχίζει να την βγάζει σε επιθετικότητα και ανυπακοη..
Λάθος επιλογή μάλλον και είναι κρίμα...:(
Απαράδεκτο για κάθε σκύλο!!!! πόσο περισσότερο για ένα τόσο ενεργητικό σκυλί... λαθος επιλογή να έχει το οποιοδήποτε σκυλάκι....:mad:

Last edited by a moderator:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εγω θα συμφωνήσω με το Morfea.
Ανέκαθαν τα γούσταρα πάρα πολύ, κι ας είναι κούτσικα, κατά καιρούς τρώω και κάτι φλασιές και με συλλαμβάνω να χαζεύω στο νετ για εκτροφείς JRT :D

Αφήστε που πιστεύω ότι θα κάνουν σούπερ παρέα με τα πιτάκια μου, τα οποία θα το εκτονώνουν και όσο πρέπει.....

Και μετά ή θα ξυπνήσω ή θα με διώξει ο δικός μου από το σπίτι.....

8 Ιανουαρίου 2010
12
9
38
Θεσσαλονίκη
www.weirdnews.gr
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, η κοπέλα μου έχει αποκτήσει ένα Jack Russel και πραγματικά έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι!

Πολύ ευχάριστος, πανέξυπνος, ενεργητικός, παιχνιδιάρικος! Θέλει αρκετές φορές έξω και για αρκετή ώρα βόλτα (μένει σε διαμέρισμα όπως καταλάβατατε) αλλά γενικά παραμένι ήσυχος μέσα στο σπίτι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Είναι πραγματικά σαν ... συγκάτοικος! Απλά τέλειος!

Tonini, πες την γειτόνισσά σου ότι αμα δεν μπορεί ή δεν θέλει δεν την υποχρεώνει κανείς! :(

ivi

New Member
12 Φεβρουαρίου 2010
2
0
γεια σου δημητρη,
εδω και 3 χρονια ειμαι κατοχος ενος θυλικου τζακ ρασελ! Αν ρωτας εμενα, ειναι απο τα πιο πιστα, παιχνιδιαρικα και αξυπνα σκυλια μικρου μεγεθους. με λιγη εκπαιδευση θα εχεις τον καλυτερο ζωικο συντροφο που θελεις! τα τζακ ρασελ αγαπουν πολυ το παιχνιδη και την δραση. επισης χαρακτηριζονται για την ιδιαιτερη αγαπη τους προς τα παιδια (μπορεις να διαβασεις πολλα σε σχεση με αυτο στο διαδυκτιο -δηλ. δεν το λεω μονο εγω).

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.096
Αγαπητή ivi, αν απαντάς στον dimiv, να σε ενημερώσω ότι το post του το έχει δημοσιεύσει πάνω από χρόνο, οπότε το θέμα προφανώς δεν υφίσταται. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι πολύ κακώς έχεις ζευγαρώσει την σκυλίτσα σου, αν φυσικά δεν είσαι εκτροφέας και ακόμη χειρότερα που μας το ανακοινώνεις. Σε διαβεβαιώ ότι δεν θα βρεις ενδιαφερόμενο από το φόρουμ. Ελπίζω τουλάχιστον.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ας είναι καλά τα πμ και μην ανησυχείς όλοι κάνουν το κομμάτι τους!!

ivi κάνε τον κόπο μιας και μπήκες στο φόρουμ και διάβασε γιατί δν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας....

υ.γ και καλά αυτα σου "μείνανε" 2 μηνών τα άλλα πόσο ήταν όταν τα έδωσες??αφου δν εχετε ιδέα γαμωτο μου τι πάτε και ζευγαρώνετε τα σκυλιά σας θα ήθελα να ήξερα...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αρκετές δημοσιεύσεις διεγράφησαν ως εκτός θέματος.

Παρακαλείστε όπως ανοίγετε νέα θέματα, στα ανάλογα υποφόρουμ και μένετε, όσο το δυνατόν, εντός της θεματολογίας (θέματος αλλά και φόρουμ).

Ευχαριστούμε πολύ!