Παρακαλώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια σας.
Περίπου πριν τρεις μήνες έγινα μέλος στο dog forum και από τότε καθημερινά διαβάζω με ενδιαφέρον όσο περισσότερα θέματα μπορώ .
Τότε ήμουν σε αναζήτηση πληροφοριών για την αγαπημένη μου ράτσα τα westie.
Από τότε περιμένω για γέννα για την οποία θα γνωρίζω αρχές Δεκεμβρίου.
Και τότε όμως και εφόσον το θηλυκό είναι έγκυος υπάρχει κάποια λίστα ατόμων που περιμένουν κουταβάκι που σημαίνει ότι εάν γεννηθούν 2 ή 3 westakia δεν είναι σίγουρο ότι εγώ θα είμαι ένας από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα .
Και τώρα το μεγάλο δίλημμα.Jack Russell.
Άλλο ένα terrier που μου αρέσει πολύ κυρίως για το σπιρτόζικο ταμπεραμέντο του.
Μίλησα με εκτροφέα και υπάρχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κουτάβι.
Με φοβίζουν όμως κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο terrier.
Είναι τόσο ζόρικος όσο λένε ?
Είναι κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου σκυλιού για να μου δώσει τα φώτα του?
Αρσενικό ή θηλυκό?
Φοβάμαι ότι εάν περιμένω για το westie μπορεί να χάσω και τα δύο και μετά άντε περίμενε πάλι κανένα 4μηνο.
Υπενθυμίζω ότι έχω γιό 5 ½ ετών ,μένω σε διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα (το αναφέρω για τον χώρο που θα έχω για να παίζω με τον σκυλάκο εκτός από τις βόλτες που θα πηγαίνουμε) και ότι σε γενικές γραμμές δεν θα μένει πανω από 1 ώρα μόνο του.
Περιμένω για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για το μεγάλο post.
Περίπου πριν τρεις μήνες έγινα μέλος στο dog forum και από τότε καθημερινά διαβάζω με ενδιαφέρον όσο περισσότερα θέματα μπορώ .
Τότε ήμουν σε αναζήτηση πληροφοριών για την αγαπημένη μου ράτσα τα westie.
Από τότε περιμένω για γέννα για την οποία θα γνωρίζω αρχές Δεκεμβρίου.
Και τότε όμως και εφόσον το θηλυκό είναι έγκυος υπάρχει κάποια λίστα ατόμων που περιμένουν κουταβάκι που σημαίνει ότι εάν γεννηθούν 2 ή 3 westakia δεν είναι σίγουρο ότι εγώ θα είμαι ένας από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα .
Και τώρα το μεγάλο δίλημμα.Jack Russell.
Άλλο ένα terrier που μου αρέσει πολύ κυρίως για το σπιρτόζικο ταμπεραμέντο του.
Μίλησα με εκτροφέα και υπάρχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κουτάβι.
Με φοβίζουν όμως κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο terrier.
Είναι τόσο ζόρικος όσο λένε ?
Είναι κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου σκυλιού για να μου δώσει τα φώτα του?
Αρσενικό ή θηλυκό?
Φοβάμαι ότι εάν περιμένω για το westie μπορεί να χάσω και τα δύο και μετά άντε περίμενε πάλι κανένα 4μηνο.
Υπενθυμίζω ότι έχω γιό 5 ½ ετών ,μένω σε διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα (το αναφέρω για τον χώρο που θα έχω για να παίζω με τον σκυλάκο εκτός από τις βόλτες που θα πηγαίνουμε) και ότι σε γενικές γραμμές δεν θα μένει πανω από 1 ώρα μόνο του.
Περιμένω για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για το μεγάλο post.