Λίγα λόγια για μας (τώρα που ηρεμήσαμε και έχουμε και νέες αφίξεις)
Η οικογένεια/αγέλη μας περιελάμβανε πάντα δίποδα και τετράποδα. Παλιότερα σέττερ και γάτες. Ενδιάμεσα ΓΠ και γάτες. Και τα τελευταία 24 χρόνια ChowChow, Shih Tzu και γάτες. Η τελευταία μας γάτα μας άφησε το 2010 σε ηλικία 26 χρονών. Από τότε δεν πήραμε άλλη.
Τον Δεκέμβριο του 2014 χάσαμε τον Mao_Ze (ChowChow) από αιμαγγειοσάρκωμα στα 10 του και τον περασμένο μήνα την ShuShi την Α' (Shih Tzu) από εγκεφαλικό στα 14 της.
Σήμερα η αγέλη αποτελείται (εκτός από τα δίποδα) από ένα κουτάβι 11,5 μηνών τον Ivan (ChowChow) και από χθές μια κουτσουλιά 9 εβδομάδων την ShuShi την Β' (Shih Tzu).
Το πρώτο μου Chow τον Lio τον γνώρισα στην Γαλλία. Δεν είχα ιδέα για την συγκεκριμένη φυλή, αλλά ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Εκείνος καθόταν δίπλα στην μαμά του, σοβαρός και με παρακολουθούσε να κουβαλάω τις άπειρες σακούλες με σπιτικά γλυκά στην αφεντικίνα του (δώρο από την μητέρα μου). Σκόνταψα, έπεσα, οι σακούλες σκόρπισαν παντού. Ο Lio (10 εβδομάδων) με πλησίασε, κοίταξε την μαμά του, ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με γλύφει. Φυσικά επιστρέψαμε στην Ελλάδα αγκαλιά. Τρισέγγονος του Lio ήταν ο Mao_Ze. Μέλος της ίδιας αγέλης είναι και ο πατέρας του Ivan.
Στην επόμενη επίσκεψή μου (με τα σχετικά γλυκά) 3,5 χρόνια αργότερα, επέστρεψα με την ShuShi Α'. Χθές η καλή φίλη της μητέρας μου μας έφερε (αντί για γλυκά) την κουτσουλιά που πήρε το όνομα ShuShi B'.
Αυτά από μας για την ώρα. Και μερικές φωτογραφίες.
Ivan
ShuShi B'
ShuShi Α'
Mao_Ze
Lio