Irish Wolfhound: Πως μεταφράζεται?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
...Όχι δεν θα αλλάξω τον κοντό Γιωργάρα με ένα Irish Wolfhound! :lol: Απλά ψάχνω (για λόγους δουλειάς...) να βρω αν και πως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά αυτή η ράτσα! Kαμιά ιδέα?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Ευχαριστω για την ενημερωση δεν ειναι του τυπου μου εντελλει :wink:
απο την ανοιξη συζηταμε για την αποκτηση παλι μεγαλοσωμου σκυλου αλλα δεν συμφωνουμε καθολου οικογενειακως :shock: γι'αυτο ηθελα να το δω αλλα :roll:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Eχει ερθει καποιο και στην Ελλαδα σε μια εκθεση...
Ειναι αυτο το μικρουλη π δν χωραγε στο βαθρο...!!!

[/img]

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Ναι αυτος ειναι...Δεν πιστευω να προσλαμβανανε εναν χειριστη καπωσ ετσι γιατι θα τρομαζε κ ο κριτης...! :p :p

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είναι τσέχος, αν δεν κάνω λάθος ... ωραίο σκυλί έχει ... δεν μου άρεσε που ήταν το σκυλί μέσα στην κλούβα - αυτός έλειπε και έπαιζαν κάρτες του εκτροφείου του - να παιρνει όποιος θέλει ... (όχι σ'αυτην την έκθεση - στην Παιανία στο mec ήταν αυτό)

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Tι να πεις...
Ειναι μερικοι εκτροφεις που το κανουν μονο κ μονο για τα λεφτα κ την φημη τους...!Κ αν τους δεις κανονικα δεν εχουν καμια επαφη με τα σκυλια τους γιατι τα εχουν μονο για τις εκθεσεις...Δυστυχως και εδω υπαρχουν πολλοι τετιοι....Θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα περιστατικο εδω π ηταν μια κοπελα κ την δαγκωσε το σκυλι της μεσα στο στοιβο... :x

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Mπορεί και να έχει τρομερή επαφή ... και να πηγε για κατούρημα ... :D τις κάρτες πάνω στο crate δεν θα τις άφηνα, με τίποτα ... :evil:
Πολλοί παρουσιάζουν σκυλιά άλλων, είμαστε στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι λίγο ''πίκρα'' για τον εκτροφέα ... μου έχει τύχει να παρουσιάσω σκυλί δικό μου (εκροφής) που ''είχε δουλέψει'' με εκπαιδευτή τελικά απατεώνα, και εγώ δεν ανακατευόμουν για να μην δημιουργήσω πρόβλημα ... ήταν προβληματικό ... επίσης και σκυλί άλλου, που δεν το έχεις ξαναδεί ποτέ πρίν ... άλλο cocker, και άλλο rott ...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Φαντασου τι αχτι την ειχε το σκυλι :shock: εχω κι εγω καποιους γνωστους που πηγαινουν Βαλκανια αλλα το βλεπουν σαν επαγγελμα και μονο(χρημα κ φημη οπως ειπες),οπως ειναι και πολλοι κυνηγοι ετσι(μαλλον οι περισσοτεροι),οπως μου εχει τυχει και σε κτηνιατρο να σιχαινεται να ακουμπησει το ζωο :roll: με εκθεσεις δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια...θα ηθελα να παω καποτε να δω πως ειναι.

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Ναι ηταν Labrador το σκυλι για το οποιο λεω..Πιστευω καταλαβες ποιου ειναι... :p
Ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα μου φανηκε πααρα πολυ περιεργο...

LUNA07
με εκθεσεις δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια...θα ηθελα να παω καποτε να δω πως ειναι.
Εγω τρελαινομαι για τις εθεσεις..Αν κολλησεις δεν ξεκολλας...