Irish Staffordshire Bull Terrier

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
13
Αθήνα
theirish μπορώ να δω το pedigree του σκύλου σου και τη φωτογραφία ?
Άραγε υπάρχει pedigree ?
ελα παππου να σου δειξω τα χωραφια σου.. τι σχεση εχει το pedigree ενα απλο Α4 χαρτι με καποιες πληροφοριες..αν ητανε να περναν ολοι σκυλο για το pedigree τι να πω.. :/ πολυ μοδα εγινε..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
theirish, Καλως ηρθες. Δεν υπαρχει κανενα μελος του φορουμ με Ιρλανδικο SBT. Ειναι Blue SBT, ή απλα απο Ιρλανδια?

Θελω να δω φωτογραφια του σκυλου αν εχεις.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
απο Ιρλανδια ειναι και η δικια μου αλλα ειναι αγγλικο!
Χμ...Αν παμε πισω στα πεντιγκρι ολοι μας, μπορει να βρεθουμε σε κανα χωριο της Ιρλανδιας συγγενεις...:D

Ο φιλος ειπε οτι εχει Ιρλανδικο SBT και καταλαβαινω οτι θα πρεπει να ειναι το Blue, γιατι αλλιως θα επρεπε να πει αγγλικο που ''κατάγεται'' απο Ιρλανδια...;)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εγω υποθετω πως εχει ενα τυπου σταφ και ο φιλος του το εχει φερει απο Ιρλανδια.
Κουβεντα να κανουμε !

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω υποθετω πως εχει ενα τυπου σταφ και ο φιλος του το εχει φερει απο Ιρλανδια.
Κουβεντα να κανουμε !
Ειπε οτι του το εδωσε ενας φιλος που ζευγαρωσε στην Γερμανια. Να ζευγαρωσαν στην Γερμανια δυο BYB και να ηταν και Blue...:rolleyes:
Μεχρι να δουμε φωτο, μονο υποθεσεις κανουμε. Ελπιζω να μας δειξει ο φιλος το σκυλακι του για να καταλαβουμε για τι μιλαει και αν μπορουμε να τον βοηθησουμε σε αυτα που ρωτησε...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Καλώς ήρθες να χαίρεσαι το σκυλάκι σου. :)
Φωτογραφίες απαραίτητες πρώτα για να τον καμαρώσουμε και δεύτερον για να σε βοηθήσουν οι ειδικοί επί των staff.

ελα παππου να σου δειξω τα χωραφια σου.. τι σχεση εχει το pedigree ενα απλο Α4 χαρτι με καποιες πληροφοριες..αν ητανε να περναν ολοι σκυλο για το pedigree τι να πω.. :/ πολυ μοδα εγινε..
Mόδα το pedigree, εεε??
Ενδιαφέρον...
Το ότι μετά από κάθε ταινία με σκύλο πρωταγωνιστή γεμίζει ο τόπος από δήθεν καθαρόαιμα (δαλματίας, γερμανικά, ακίτα, κ.ο.κ.) τι είναι??
Ενώ το να έχεις σκύλο ράτσας, χωρίς να είναι καθαρόαιμος καθ' όλα τι ακριβώς είναι???
Σαν να αγοράζεις γαλλική τσάντα από μαύρο και να κορδώνεσαι ότι έχεις την αυθεντική ένα πράγμα??

Δεν είπαμε ότι έχουμε κάτι με όσα σκυλιά δεν έχουν pedigree (το δικό μου δεν έχει...) αλλά μην τα απαξιώνουμε κι όλα εάν δεν ξέρουμε τι και πως.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλως ηρθες!!
ανυπομονω να δω φωτο του σκυλου σου..
ειλικρινα εχω μπερδευτει πολυ με τα σταφακια, με τα πιτακια κτλ...

δλδ τo irish ειναι κατα κανονα μπλε? γιατι googlara και αυτο ειδα..
και υπολοιπα blue εχουν σχεση? η ετυχε?

τι γινεται ρε παιδια?

αντε βαλε μας φωτο και πες μας για τον σκυλο σου!!
:)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Kasi μου από ότι είδα εγώ στο σάιτ που είπα πριν μπορει να είναι πολλά χρώματα (Coat colors range from red, fawn, blue, black and brindle). Τώρα για λεπτομέρειες... Αφου το παιδί είναι μοναδικός στο φόρουμ, θα τν πήξουμε στις ερωτήσεις! :D

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
13
Αθήνα
Καλώς ήρθες να χαίρεσαι το σκυλάκι σου. :)
Φωτογραφίες απαραίτητες πρώτα για να τον καμαρώσουμε και δεύτερον για να σε βοηθήσουν οι ειδικοί επί των staff.

Mόδα το pedigree, εεε??
Ενδιαφέρον...
Το ότι μετά από κάθε ταινία με σκύλο πρωταγωνιστή γεμίζει ο τόπος από δήθεν καθαρόαιμα (δαλματίας, γερμανικά, ακίτα, κ.ο.κ.) τι είναι??
Ενώ το να έχεις σκύλο ράτσας, χωρίς να είναι καθαρόαιμος καθ' όλα τι ακριβώς είναι???
Σαν να αγοράζεις γαλλική τσάντα από μαύρο και να κορδώνεσαι ότι έχεις την αυθεντική ένα πράγμα??

Δεν είπαμε ότι έχουμε κάτι με όσα σκυλιά δεν έχουν pedigree (το δικό μου δεν έχει...) αλλά μην τα απαξιώνουμε κι όλα εάν δεν ξέρουμε τι και πως.
Καλα οτι να ναι κατσε με το pedigree φερε ενα Α4 απο εδω :D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
δλδ τo irish ειναι κατα κανονα μπλε? γιατι googlara και αυτο ειδα..
και υπολοιπα blue εχουν σχεση? η ετυχε?
Το συνηθες χρωμα των irish sbt ειναι το μπλε. Ειναι λιγο ψηλοτερα και βαρυτερα απο τα αγγλικα.

Keetch’s Flint Blue Boy
(27 κιλα,50 εκ. στο ακρωμιο)

theirish

Member
27 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αρχικα για το θεμα της Γερμανιας, ενημερωθηκε πως αυτο που ειπε ο φιλος ισχυει και δεν ισχυει :p Ειναι λιγο μπερδεμενο και δεν μπορω να δωσω μια ξεκαθαρη απαντηση αν τελικα απαγορευονται τα Bull ή οχι.
Ο εκτροφεας βρισκεται στην Ιρλανδια και απο εκει ειχε παρει το σκυλι ο φιλος μου στη Γερμανια.
Του φιλου μου εχει pedigree αλλα δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει και τοσο μιας και δεν ειμαι και ο πιο τρελος φαν με τις ρατσες.
Τελος, δεν ειναι μπλε αλλα καφε. Τα ποδια του ειναι αρκετα ψηλα για την ηλικια του και αυτη τη στιγμη ειναι 9 κιλα.
Τωρα εαν οι γονεις ειναι Ιρλανδοι αλλα προκειται για αγγλικο sbt δεν θα το στειλω πισω (χαχαχα :p).
Αυτο που με νοιαζει ειναι πως προκειται για ενα αξιαγαπητο σκυλο με τον οποιο ευελπιστω να περασω πολυ ομορφια χρονια ;)

Φωτογραφια δεν θα βαλω μιας και ειμαι λιγο περιεργος με τα προσωπικα δεδομενα και τις φωτος μεσω του internet.
Οποιος επιθυμει μπορει να το δει καποια στιγμη απο κοντα.

Υ.Γ. Οπως ειπε σωστα και ενα αλλο μελος, απο την FCI δεν ειναι αναγνωρισμενη η φυλη.

Last edited:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Για την ιστορία, εκτός όσων μου είπαν οι φίλοι μου, διάβασα κ αυτό (μεταξύ άλλων)

The entire country of Germany has officially banned the following breeds: Pitbull Terrier, American Staffordshire Terrier and the Staffordshire Terrier. Those now in the country can be exported out. Any dogs that remain, must take a state run temperament test. If passed: spayed/neutered. If failed: euthanasia.

If you are caught breeding or buying one of these breeds, a $50,000 fine and six months jail term are imposed. The Bull Terrier is on this list in some parts of Germany as well, including the Miniature BT. In other parts, the BT must pass the temperament test (which is 3 hours long and videotaped, at a cost of $500.00 per dog) If the dog passes, the animal may be used in a breeding program, as long as the breeder is a member of the VDH. If failed: euthanasia.

Σόρρυ για την παράθεση στα αγγλικά αλλά είμαι από κινητό...

Κατά τα άλλα φίλε Irish και πάλι καλωσήρθες. Κ ξανασκέψου το θέμα με τις φωτό. Είμαστε πολύ εχέμυθοι. Απλώς να δούμε το κουκλί θέλουμε :D

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Φωτογραφια δεν θα βαλω μιας και ειμαι λιγο περιεργος με τα προσωπικα δεδομενα και τις φωτος μεσω του internet.
Οποιος επιθυμει μπορει να το δει καποια στιγμη απο κοντα.
Κατανοητό...Δώσε διεύθυνση λοιπόν ή έστω ένα τηλέφωνο για να κανονίσουμε...:D

Αν φοβάσαι το "μάτι" πάντως:

Welcome...Να σου ζήσει και λοιπά τέτοια όμορφα!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο εκτροφεας βρισκεται στην Ιρλανδια και απο εκει ειχε παρει το σκυλι ο φιλος μου στη Γερμανια.

Τωρα εαν οι γονεις ειναι Ιρλανδοι αλλα προκειται για αγγλικο sbt δεν θα το στειλω πισω (χαχαχα :p).
Αυτο που με νοιαζει ειναι πως προκειται για ενα αξιαγαπητο σκυλο με τον οποιο ευελπιστω να περασω πολυ ομορφια χρονια ;)

Φωτογραφια δεν θα βαλω μιας και ειμαι λιγο περιεργος με τα προσωπικα δεδομενα και τις φωτος μεσω του internet
Αρα λοιπον ενα ακομα staffy στην παρεα.
Αν οι γονεις ηταν στην Γερμανια και οι παππουδες στην Ιρλανδια, δεν σημαινει κατι για την φυλη. Πιθανοτατα ειναι αγγλικο SBT.

Σου ευχομαι να ειναι γερο και να περασετε ομορφα μαζι πολλα χρονια.

Οσο για τις φωτο, μην εισαι τοσο επιφυλακτικος. Τον σκυλο θα βαλεις, ουτε διευθυνσεις, ουτε τηλεφωνα, ουτε αριθμους κυκλοφοριας οχηματων, ουτε τιποτα...Αν ηταν ετσι, με τοσες που εχω βαλει εγω θα με ειχανε στο Αλκατράζ τωρα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Φωτογραφια δεν θα βαλω μιας και ειμαι λιγο περιεργος με τα προσωπικα δεδομενα
και τις φωτος μεσω του internet.
Βαλε την φωτο του και βαλε του αλλο κεφαλι με το φωτοσοπ.:D