Irish Staffordshire Bull Terrier

theirish

Member
27 Οκτωβρίου 2011
7
0
Εδώ και μερικούς μήνες έχω (το έφερα από εξωτερικό) ένα Irish Staffy.
Επειδή έχω κουραστεί τόσο πολύ με το πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε pet shop (οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ράτσα) αλλά και αρκετοί εκπαιδευτές που έχω έρθει σε επαφή είπα να απευθυνθώ στο forum σας μιας και απαρτίζεται από μέλη τα οποία ζουν στην καθημερινότητά του το σκύλο.
Δυστυχώς ακόμα και το internet είναι πολύ φτωχή πηγή ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη ράτσα, υπάρχει κάποιος που να έχει τον ίδιο σκύλο ώστε να με συμβουλέψει για μερικά θέματα? Ή έστω κάποιος που να γνωρίζει κάποια πράγματα για τα irish staffy.
Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Ο μονος ανρθωπος που εχω συναντησει εως και σημερα και γνωριζε τη ρατσα ηταν ενας κυριος που συναντησα μια μερα στη βολτα και με ρωτησε "καλα ρε μεγαλε, που τον βρηκες τον ιρλανδο??" χαχαχα

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς ήρθες!

Αυτοί που δουλεύουν στα pet shop, δεν εξυπακούεται πως έχουν εξειδικευμένες γνώσεις.
Τι είναι ακριβώς αυτό που τους ρώτησες?
Γιατί δεν ρώτησες τον εκτροφέα σου;
Μπερδεύτηκα λίγο..

Δεν γνωρίζω περί irish staffordshire bull terrier..
Τι διαφορά έχει από το staffordshire bull terrier;

theirish

Member
27 Οκτωβρίου 2011
7
0
Ρωτησα περι τροφης, σπιτιου, οπως και για εκπαιδευση.
Δεν ειναι εκτροφεας οπως ειπα και στο πρωτο μου post, αλλα το εφερα εγω ο ιδιος απο το εξωτερικο.
Απ'όσο εχω διαβασει οι διαφορες μεταξυ των δυο φυλων ειναι ελαχιστες.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τροφή έχουμε πολλά θέματα στο forum,βρες μια όσο ποιοτική αντέχει η τσέπη σου.
Για εκπαίδευση θα ρωτήσεις επαγγελματία εκπαιδευτή.
Τι εννοείς δεν είναι εκτροφέας?

theirish

Member
27 Οκτωβρίου 2011
7
0
Εννοώ πως είναι ένας φίλος στη Γερμανία τον οποίο επισκέπτομαι συχνά και έχει ένα τέτοιο σκύλο τον οποίο έχει αγοράσει από εκτροφέα της Γερμανίας πριν λίγα χρόνια.
Αυτός ο σκύλος ζευγάρωσε και μου έδωσε το ένα κουτάβι ;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Υπάρχουν και στην Γερμανία της Μέρκελ BYB;:rolleyes:
Όχι ρε εκεί είναι όλοι υπόδειγμα! Μόνο εμείς είμαστε λαμόγια εκεί? Κανένας!!!!!!!! Δεν άντεξα λόγω της ημέρας!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είμαι σίγουρος ότι κάποια άλλα μέλη του forum που έχουν staff θα σου δώσουν παραπάνω απαντήσεις

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ανέβασε φωτο οπωσδήποτε να τον δούμε τον Ιρλανδο σου. Πολυ σπάνια ράτσα και ειδικά στην Ελλάδα.

Υπάρχει απο ότι θύμαμαι ένα παιδι που γράφει στο pitbull.gr και ο οποίος το έχει φέρει απο Ιρλανδία ο ιδιος. Δύσκολα θα βρεις αλλα τέτοια σκυλια εδω στην Ελλάδα. Καλύτερη πληροφόρηση για την ράτσα θα βρεις απο εκτροφεις του εξωτερικού.

Μπλε είναι ο δικός σου; Πόσο είναι; Κουταβι; Απο που τον αποκτησες;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εννοώ πως είναι ένας φίλος στη Γερμανία τον οποίο επισκέπτομαι συχνά και έχει ένα τέτοιο σκύλο τον οποίο έχει αγοράσει από εκτροφέα της Γερμανίας πριν λίγα χρόνια.
Αυτός ο σκύλος ζευγάρωσε και μου έδωσε το ένα κουτάβι ;)
Γεια σου Ιρλανδε! :)
Δν γνωρίζω την φυλη αλλα πραγματικά μου κινησε τν περιέργεια η προέλευση του σκύλου σου... Η Γερμανία απαγορεύει δια νομου πολλές φυλές "επικίνδυνων" σκύλων, μέσα σε αυτές είναι ολα τα Μπουλ εν δυνάμει σκυλιά μαχών. Οπότε αναρωτιέμαι... Πως ο φίλος σου προμηθευτηκε σκύλο της κατηγορίας απο εκτροφεα; Κ πως βρήκε κ δεύτερο για αναπαραγωγή κ σου έδωσε κουταβι; Σε μια χώρα που απειλεί με πρόστιμο 50.000 όσους προσπαθήσουν να εισάγουν τέτοια σκυλιά (ή ακόμα κ ημιαιμα τέτοια σκυλιά), προβλέπει κ 6μηνη φυλάκιση γιαυτο, εσυ πηγες κύριος κ εφερες κουταβι;
Τι να πω μπορει να κάνω κ λάθος αλλα έχω κ γω φίλους εκει κ όταν θέλησαν να υιοθετήσουν αδέσποτο απο Ελλάδα απεκλειαν όχι μόνο τέτοια καθαρόαιμα, αλλα κ ημιαιμα με κυρίαρχα χαρακτηριστικά αυτών των φυλων γτ δν θα μπορούσαν να τα περάσουν. Μου είχαν πει μάλιστα ότι εκδιώχθηκαν πολλα σκυλιά απο τη χώρα κ όσα έμειναν έχουν περάσει απο ειδική αξιολόγηση κ στειρωθηκαν για να μην γίνεται αναπαραγωγή. Οπότε κ νόμιμα να κατέχεις κάποιο (δύσκολο με ολα αυτα τα εμπόδια) είσαι υποχρεωμένος να το στειρωσεις.
Δν κατηγορώ εσένα εννοείται, εσυ εδω είσαι καθολα νόμιμος, αλλα πόσο καλα ξέρεις αυτόν τον φίλο; Απλά μια απορία διατυπωνω γτ η Ανν -η φίλη που σου λέω- Είχε ερωτευτεί μια ημιαιμη Μπουλτερινα αλλα Είχε τα αυτιά κ τη μουσουδα του Μπουλ τεριε να τν προδίδουν κ τν απέρριψε...

Kazia

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2011
92
0
13
Αθήνα
Εδώ και μερικούς μήνες έχω (το έφερα από εξωτερικό) ένα Irish Staffy.
Επειδή έχω κουραστεί τόσο πολύ με το πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε pet shop (οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ράτσα) αλλά και αρκετοί εκπαιδευτές που έχω έρθει σε επαφή είπα να απευθυνθώ στο forum σας μιας και απαρτίζεται από μέλη τα οποία ζουν στην καθημερινότητά του το σκύλο.
Δυστυχώς ακόμα και το internet είναι πολύ φτωχή πηγή ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη ράτσα, υπάρχει κάποιος που να έχει τον ίδιο σκύλο ώστε να με συμβουλέψει για μερικά θέματα? Ή έστω κάποιος που να γνωρίζει κάποια πράγματα για τα irish staffy.
Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Ο μονος ανρθωπος που εχω συναντησει εως και σημερα και γνωριζε τη ρατσα ηταν ενας κυριος που συναντησα μια μερα στη βολτα και με ρωτησε "καλα ρε μεγαλε, που τον βρηκες τον ιρλανδο??" χαχαχα
Καλα ρε φιλε που τον βρηκες τον Ιρλανδο; :D

υ.γ. εγω εχω ενα staffordshire terrier .. :) μοιαζουνε πανω κατω..