Ο Πέτρος ΝτόντοςΓνωστός μου και παλιός συνεργάτης αλλα δεν θημάμε καθολου το ονομα του ειναι απο Σαλονικη ειχε και ενα κοκόνι που το ειχε
παρουσιάσει και πρόπερσι. Ηταν η μοναδική συμμετοχή με μολοσσό οι άλλοι δεν ήρθαν.
Ο Πέτρος ΝτόντοςΓνωστός μου και παλιός συνεργάτης αλλα δεν θημάμε καθολου το ονομα του ειναι απο Σαλονικη ειχε και ενα κοκόνι που το ειχε
παρουσιάσει και πρόπερσι. Ηταν η μοναδική συμμετοχή με μολοσσό οι άλλοι δεν ήρθαν.
@ISKENDER ευχαριστώ για τις φώτο!! χαρηκα πολύ για τη γνωριμία μας (έχεις πανέμορφη κόρη, να τη χαίρεσαι )Η Μπεάτα με τα ζουζούνια της(και την κόρη μου)
Αυτό είπε και η κοπέλα μου όταν της το έδειξα, αλλά εγώ δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Άντε λίγο το χρώμα να με προβλημάτισε.@ISKENDER ευχαριστώ για τις φώτο!! χαρηκα πολύ για τη γνωριμία μας (έχεις πανέμορφη κόρη, να τη χαίρεσαι )
Με όλο το σεβασμό πρέπει να σε διορθώσω, το cirneco δεν ήταν τη δεύτερη μέρα στην έκθεση, μόνο στην πρώτη. Αυτό που είναι στη φωτογραφία σου είναι Xoloitzcuintli ρωσικής εκτροφής και ελληνικής ιδιοκτησίας.
Αυτό είναι εντελώς γυμνό, το cirneco έχει κοντή τριχούλα.
κοίτα αυτό είχε και μαυρισμένο το δέρμα, δεν το είδα εγώ αλλά η φίλη μου και της έδειξε την κοιλιά του που ήταν πιο ανοιχτόχρωμηΑυτό είπε και η κοπέλα μου όταν της το έδειξα, αλλά εγώ δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Άντε λίγο το χρώμα να με προβλημάτισε.
Αναγνωρίστηκε η Μολοσσή;
@ISKENDER ευχαριστώ για τις φώτο!! χαρηκα πολύ για τη γνωριμία μας (έχεις πανέμορφη κόρη, να τη χαίρεσαι )
Με όλο το σεβασμό πρέπει να σε διορθώσω, το cirneco δεν ήταν τη δεύτερη μέρα στην έκθεση, μόνο στην πρώτη. Αυτό που είναι στη φωτογραφία σου είναι Xoloitzcuintli ρωσικής εκτροφής και ελληνικής ιδιοκτησίας.
Αυτό είναι εντελώς γυμνό, το cirneco έχει κοντή τριχούλα.
Αναγνωρίστηκε η Μολοσσή;
το καλύτερο είναι το κάνε κόρσο με την μποξερίαση
η κόρη σου είναι κούκλα, δεν πήρε από εσένα στη σέλφι
νομιζειςΤο καλήτερο ειναι αλλο ντουλη αλλα δεν το πρόσεξε κανεις
νομιζεις