Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιός είναι ο προβληματισμός σου, αλλά στην έκθεση, φυσικά και μπορούν να μπουν όλοι. Και να πάρουν και το περιοδικό, αν θέλουνΕφόσον δεν έχουν κάνει προεγγραφή επισκέπτη δεν γίνετε να μπουν μέσα. Μπορούν απλός να πάρουν ένα φυλλάδιο
Ναι το link που είχες ανεβάσει ήταν για την προεγγραφή απλός θέλει κι ένας φίλος μου να πάει και δεν έχει κάνει προεγγραφή επισκέπτη και ρωτάω γιατί δεν κατάλαβα καλά αυτό που έγραφεΔεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιός είναι ο προβληματισμός σου, αλλά στην έκθεση, φυσικά και μπορούν να μπουν όλοι. Και να πάρουν και το περιοδικό, αν θέλουν
Εικάζω ότι η προεγγραφή, αφορούσε αυτό που σας έβαλα κάπου παραπάνω, για όποιον ήθελε να συμμετέχει με τον σκύλο του, σε κάποιο από τα event, απ'ότι είχα καταλάβει. Γιατί βεβαίως, δεν επιτρέπεται είσοδος σκύλων, που δεν συμμετέχουν στην έκθεση.
Και όποιος δει, φωτό του Μάρκου στο περιοδικό, να μου το πει εγκαίρως, αυτή την φορά
Ησασταν και χτες;Θα είμαστε έξω απο τον στίβο 4 για όποιον θέλει να ερθει να τα πούμε Λεπτομέρειες θα γράψω τη Δευτερα για το τι κάναμε,ποιους είδαμε κλπ...
Κρίμα! Έπρεπε να ήσασταν στον 4ο!Χτες είμασταν έξω απο τον 6
Να μην πω τιποτα τωρα!!! Εμεις, επειδη ειμασταν μεγαλη παρεα με 10 Σκυλους και τα αναλογα κλουβια κλπ. κατσαμε απο την πρωτη μερα εξω απο το στιβο 2 και παραμειναμε εκει!Το μόνο αρνητικό , για μένα , ήταν για ακόμα μια φορά ο φανατισμός που επικρατεί στον στίβο που διαγωνίζονται τα rottweiler