impromune (γλυκανες και νουκλεοτιδια)

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
902
977
28
εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο σκευασμα για το σκυλι του με καλαζαρ; δεν το ηξερα αλλα ειναι εγκεκριμενη "θεραπεια" (πιο πολυ υποστηρικτικο θα ελεγα) για την λεισμανια. εμεις λοιπον επειδη το ζυλαπουρ πολλα μας τα εκανε με τις πετρες, το κοψαμε μετα απο εντολη της δερματολογου, αλλα επειδη ακομα εχει λεισμανιες στον λεμφαδενα, μου προτεινε το χαπι αυτο. ειναι νουκλεοτιδια και γλυκανες. πιστευω αξιζει μια προσπαθεια αλλα ανυσηχω αρκετα για το πως θα αλληλεπιδρασει με την κυκλοσπορινη. βασικα το impromune ενισχυει το ανοσοποιητικο, και εχω βρει αρκετες ερευνες να λενε οτι δεν ειναι καλη ιδεα να το παιρνουν ασθενεις σε ανοσοκαταστολη γιατι μπορει να επιφερει φουντωση του αυτοανοσου... αλλα δε ξερω. η δερματολογος λεει το θελει γιατι μονο με leisguard τρεις φορες το χρονο φοβαται μην φουντωσει το καλαζαρ, και δικιο εχει. αλλα το σκεφτομαι λιγακι. για πητε, το εχει δοκιμασει κανεις;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.767
7.300
Όχι άλλα οι β-γλυκανες είναι το συστατικό που μπουσταρει το ανοσοποιητικό που σου λεγα παλιά που έχει κ το μαιτακε (κ άλλα μανιτάρια, νόμιζω γενικά είναι ουσία που εξάγουν από τα medicinal mushrooms). Αφού εσείς είστε υπό τεχνητή ανοσοκαταστολή άρα δε θέλετε να μπουσταρετε το ανοσοποιητικό (επειδή επακόλουθα, ίσως όντως ξαναφουντώσει το αυτοάνοσο), ίσως όντως δεν είναι καλή ιδέα; Γιατί δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σκεύασμα κ την αποτελεσματικότητά του, αλλά πραγματικά οι β-γλυκανες μπουσταρουν το ανοσοποιητικό.

Εντιτ: Α αυτό βλέπω έχει α-γλυκανες. Δεν έχω διαβάσει για τις α, μόνο για τις β :ROFLMAO:

To chatgpt λέει ότι οι α έχουν low risk για autoimmune activation

Last edited:

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
902
977
28
Εντιτ: Α αυτό βλέπω έχει α-γλυκανες. Δεν έχω διαβάσει για τις α, μόνο για τις β :ROFLMAO:

To chatgpt λέει ότι οι α έχουν low risk για autoimmune activation
ναι συγκεκριμενα λεει εχει AHCC απο shiitake mushroom. οποτε απο γλυκανες ειμαστε οκ, τωρα για τα νουκλεοτιδια δεν ξερω.... εγω σημερα το ξεκινησα, μισο χαπι τη μερα (στουκας το χαπι), να δουμε λιγο πως θα παει. πηρα και την αδεια να γυρισω πισω στην κανονικη τροφη του