IFR 2009

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Η αλήθεια είναι ότι λείποντας τον μισό μήνα από το σπίτι σου, με όλα τα προβλήματα να είναι πίσω σου, έχοντας ξοδέψει 3500 ευρώ και ταξιδέψει 6500 χιλιόμετρα τις τελευταίες δύο βδομάδες, μόνος σου με 2 σκύλους, είσαι πολύ κουρασμένος για να βάλεις αποτελέσματα ...

... αλλά ΠΟΛΥ κουρασμένος ...
HARLEY είδες τι ξεκούραστο και επικερδές "επάγγελμα¨ είναι η εκτροφή.

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
πολλα σηγχαρητηρια βλεπω να πω κι εγω που σας αγαπαω και τα δικα μου:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Denis θα ξεκουραστείς κάποια στιγμή και τα τα βάλεις φαντάζομαι,
Οχι Μίκι εγώ κουράζομαι μιά και καλή ;)

βεβαια τα 3500 euro πάνε τι να κάνουμε τώρα...:p:p:p
Εχω πετάξει και περισσότερα στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Το ταξίδι είναι πάντα πιο ευχάριστο με φίλους;)
Με ΦΙΛΟΥΣ πάω διακοπές το καλοκαίρι ;) :)

Καλή συνέχεια

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
τελικα πιος κερδισε εγω δεν καταλαβα:confused: ο αστορ κερδισε:confused:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens

2009 IFR World Show Winner
2009 Holland Klub Sieger
2008 Swiss Klub Sieger
2008 Belgium Klub Sieger / Best In Specialty Show
2008 ADRK Klub (Foreign) Youth Sieger /Res. Anw. Dt. CH (VDH)
2008 V1 RCACS Klub Sieger FRANCE

Burning des Princes d´Aragone, IPO 1

Whelped: 11/26/2006
Hips: HD - / Free
Elbows: ED - / Free

Sire: 2007 ADRK Klub Sieger, DVH Ch Ben v. Langen Grund (Germany)
HD & ED Free, BH, ZTP, SchH/VPG III, AD, Gekört bis 13.05.2009
Dam: Tina des Princes d’Aragone (France)

Ο νικητής είναι αυτός

Να επισημάνουμε εδώ ότι ο σκύλος είναι απόγονος του Ben v. Langen Grund, ενός σκύλου που κέρδισε το KSZS υπό το μειδίαμα πολλών, γιατί δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, και πουλήθηκε εκτός Γερμανίας γιατί δεν έδινε και τίποτα το ιδιαίτερο και μίας μέτριας σκύλας γαλλικής καταγωγής.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από εμένα σε Βέλγιο και Ολλανδία αντίστοιχα.​

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Denis, επειδή έτυχε να είμαστε και οι δύο στο sieger που κέρδισε ο Ben, κανείς δεν αμφισβήτησε την νίκη του. Ηταν ο σκύλος που έτρεξε καλύτερα από όλους και ο Neubrand τον έστεισε ιδανικά. εκείνη την έποχή ο σκύλος είχε δουλευτεί πάρα πολύ καλά και δικαια κερδισε. Μερικούς μήνες αργότερα όταν ο σκύλος ήρθε στο CACIB στην Αθήνα ήταν σκιά του εαυτού. Η ρωσίδα handler τον διέσυρε. Την πρώτη μέρα ο σκύλος έχασε το CACIB και το ΒΟΒ, ενώ την 2η μέρα κέρδισε το ΒΟΒ με τον κριτή όμωσ να παραδέχεται ότι ο καλύτερος μορφολογικά σκύλος ήταν ο Dasty v. Scarva's Strand (κατηγορία Βετεράνων)!
δεν νομίζω ότι έφυγε από την Γερμανία γιατί δεν έδινε σαν επιβήτορας, απλά ήταν πολλά τα λεφτά denis... o Neubrand πάντως όλες του τις σκύλες τις ζευγάρωσε μαζί του...
τώρα όσο αφορά την μητέρα του σκύλου που κέρδισε το ΙFR, δεν είναι και τόσο μέτρια σκύλα.
για περισσότερες πληροφορίες δες
http://www.chiens-de-france.com/sit...ID_SITE=2240&ID_CHIEN=158076&TABLE=t_chien_03

εμένα μαι χαρα μου φαίνεται η σκύλα... και είναι και 7 ετών...

Kαι για να μην το ξεχάσω, Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που φέρατε. χαίρομαι πραγματικά πού μετά από τον pixi ένας ακόμα σκύλος ελληνικής εκτροφής βρέθηκε στην 4άδα και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη θέση στην κατηγορία του. Μην ξεχνάμε οτι το ΙFR δεν είναι κάποια μικρή διοργάνωση για την φυλή. είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του rottweiler. Μάλλον κάτι πάει να γίνει τα τελευταία χρόνια. Ευχομαι πραγματικά τις επιτυχίες αυτές να τις εκατοστήσουμε. Πάντα τέτοια!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν θα εξετάσω (ή μάλλον δεν θα πώ την γνώμη μου) για τον αν ο Ben v. Langen Grund έπρεπε να κερδίσει το KS. Μεταφέρω γνώμες δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή δεν συμφωνώ. Και δεν αναφέρομαι σε γνώμες ή απόψεις Ελλήνων που παρεβρίσκοντω.

Δεν θα εξετάσω επίσης τις προθέσεις του εκτροφέα που τον κατείχε η συζήτηση είναι τεράστια (φαντάζομαι όμως τα λεφτά για τον Orlando και την Oxanna ήταν κάποτε περισσότερα, όπως επίσης και θεωρώ λογικό όταν κατέχεις KS να ζευγαρώσεις τις σκύλες σου)

Επίσης η ποιότητα της σκύλας είναι υποκειμενική άποψη και πάντα ανάλογα και με τις σκύλες που "βλέπει" ο κάθε επιβήτορας, και ο Ben είδε έστω και για λίγο κάποιες από τις κορυφαίες σκύλες στον κόσμο.

Επίσης σίγουρα δεν με απασχολεί τί ακριβώς έγινε στην έκθεση του ΚΟΕ. Ερωτήθηκα ποιός κέρδισε και επειδή είδα ότι δεν ήταν ξεκάθαρο απάντησα παραθέτοντας και 2 φωτογραφίες.

Promithea σε ποιά έκθεση αναφέρεσαι ?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Promithea σε ποιά έκθεση αναφέρεσαι ?
Ο σκύλος στις φωτογραφίες είναι IFR Sieger 09 και BOB?
Αν ναι, τότε ρωτάω για τους κριτές που τον έκριναν κατά σειρά στην κατηγορία του (προφανώς εργασίας ή πρωταθλητών), για καλύτερο αρσενικό και για τον τίτλο του Sieger, καθώς και για το BOB.

(Κάπου προς το τέλος φαντάζομαι και τολμώ να εικάσω πως υπήρχε και ο φίλτατος Uwe Peterman)

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
πραγματικά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου αν θα έπρεπε να κερδίσει ο Ben εκείνη την ημέρα.
Τις σκύλες του ο Neubrand τις είχε ζευγαρώσει μαζί του πριν ο σκύλος γίνει klubsieger. δεν χρειάζεται να πάρει ο σκύλος τίτλους για να τον χρησιμοποιήσει στην αναπαραγωγή. . Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος εκτροφέας είναι απο τους λίγους που πράγματικά κάνει εκτροφή.Δεν ζευγαρώνει pedigree αλλά σκυλιά. Και επειδή κάνει εκτροφή για αυτό να μην έδωσε τον Orlando και την Οxana. Δεν νοείται να κάνεις εκτροφή και να μην υπάρχει μια συνέχεια στα σκυλιά σου. Αγοράζοντας και πουλώντας σκυλιά χωρίς να έχεις μια εκτροφική βάση κάνεις απλά εμποριο και τίποτα άλλο.
ο Βen δεν ήταν δικής του εκτροφής. Εκανε την δουλειά του - και εκτροφικά και εμπορικά- και τον έδωσε.
την έκθεση του ΚΟΕ την έφερα σαν παράδειγμα γιατι εκεί είχα την ευκαιρία να δω τον σκύλο για 2η φορά ζωντανα και να κανω τις συγκρίσεις. Η αναφορά μουστον Ben και στον DASTY δεν ήταν απλά μια προσωπική κρίση. ήταν τα λόγια του ίδιου του κριτή, αλλά και πάλι δεν είσαι υποχρεωμένος να σε απασχολεί.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
η πρωτη φωτο που εβαλε ο Denis ειναι απο την Ολλανδία

η δευτερη απο το Βελγιο

την κατηγορία εργασίας την εκρινε η Kathleen Vos

καλύτερο εργασίας Uwe Petermann

καλυτερο αρσενικο ο Fernando Lucas Martins

καλυτερο φυλής η Kathleen Vos

http://www.ifrworldshow2009.be/index2.htm

judges

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ναι ήταν ο Petermann.

Ναι έπρεπε να κερδίσει ο Ben. To έχουμε πεί.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε και δεν μας βοηθάει σε κάτι να υποθέστουμε από εδώ τί έκανε ο Neubrand ... ο σκύλος μπορεί να ήταν πουλημένος πρίν αποφασιστεί να τρέξει στο KS και η δυνατή συμμετοχή της εργασίας είναι συνήθως πολύ πιθανό να γίνει Sieger, πόσο μάλλον όταν λείπουν πολλοί σκύλοι και παρουσιάζει ο Neubrand ... ποιός ξέρει ? Τί σημασία έχει ? Προσωπικά δεν βλέπω και λίγους απογόνους του καλούς, βλέπω περισσότερους από άλλων πολυζευγαρωμένων σκύλων ...

Η εκτροφική βάση φτιάχνεται από σκυλιά άλλων και όχι δικά σου μιάς και λίγοι έχουν δικά τους ενόσω ακόμα είναι βρέφη και αυτοί είναι οι τυχεροί ... και είναι επιλογή του καθενός ποιοί θα είναι οι άλλοι. (οι Γερμανοί έχουν αποκλείσει όλη την υφήλιο και κανείς δεν έχει φτιάξει σκύλους χωρίς να χρησιμοποιήσει την δική τους κάποια στιγμή ή επανειλημμένα - αυτό είναι πάλι επιλογή.)

Σωστό? Λάθος? Ο χρόνος θα δείξει.

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
θα συμφωνήσω Denis μαζί σου ότι ο Ben αναλογικά με τα ζευγαρώματα που έχει κάνει έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα.
και ο σκύλος που κέρδισε το IFRπροσωπικά μου άρεσε. δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος εκεινη την ημέρα, αλλά έμενα μου άρεσε. Είναι πράγματικά πολύ εντυπωσιακός σκύλος. Μονο τα ούλα του τα είδα λίγο ανοικτά, αλλά το κεφάλι του είναι όλα τα λεφτά. Δειχνεί ότι έχει και καλό όγκο. τον είδες να κινείται?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Τα ούλα είναι οκ στο χαμόγελο πίσω έχει σπάσει.
Είναι το μόνο χτυπητό ελάττωμα που βλέπεις σε έναν κατά τα άλλα σχεδόν άψογο σκύλο.
Ναι, φυσικά, είναι πολύ καλός και πολύ καλά δουλεμένος. Κινείται πολύ καλά, δεν ανατριχιάζεις αλλά είναι πάντα στην κορυφή συγκριτικά με σχεδόν όλους τους άλλους.
Είναι ένας σκύλος που ΠΟΛΥ δύσκολα δεν είναι ο καλύτερος εκείνη την ημέρα ;)

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
o astor εχει πιο οραιο κεφαλι και πιο μεγαλο
ο νεουμπραντ ποιος ειναι? εκεινη την ημερα που ηταν?

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Ανάλυσέ μου σε παρακαλώ το κεφάλι του!
Αυτο που βλέπω είναι ένα Φαρδύ κρανίο, μέ ένα αρκετα κοντό ρύγχος. Η αναλογία ρύγχους και μήκους κρανίου δείχνει να ειναι πάρα πολύ καλή. Έχει έντονο stop, φαρδια μύτη,σφιχτα χείλη και τα αυτια του κάθονται ωραια στο κεφαλι.
έχει παρα πολύ ωραία εκφραση. Τα ζυγωματικά του είναι δυνατά.
το ματι του δειχνει να ειναι σκουρο. τι λες Denis?