ICE - Staffordshire Bull Terrier.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ICE σου εύχομαι και μιστερ κόσμος:)
Χαχα, ο μικρος ειναι για το ''Δαφνί'', τι μιστερ κοσμος...:)

Οπως εγραψα και πιο πριν, ηταν μια επεισοδιακη συμμετοχη. Ο ICE σε full stress μεσα στην τσίτα απο καθε αποψη, και τα σπασμενα αγγεια στη περιοχη των ματιων, μαρτυρουν ακριβως αυτο. Τις φωτογραφιες απο τον χωρο της εκθεσης μου τις εστειλε σημερα το πρωι ο εκτροφεας και ειναι οι μονες αναμεσα σε δεκαδες που πετυχε να ειναι εμφανης και σχετικα ακινητος...Την επομενη φορα θα του δωσω ''ηρεμιστικά'' χάπια :maria:

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντα τετοια, και εις ανωτερα. :wink:
Ευχαριστω Βασιλη. Ανωτερα για μας απο το Exc, δεν νομιζω οτι υπαρχουν...:)

Έλα μωρέ, κουράστηκε το μικρούλι! Είναι πολύ όμορφος όμως παρ' όλη την κούρασή του. Πάντα επιτυχίες!
Ευχαριστω. Κουραστηκε, αλλα το θεμα ειναι οτι κουραστηκε απο την τρελα και την υπερενταση στην οποια ειχε περιελθει στην συγκεκριμενη περισταση. Δεν ειναι ετσι, στρεσσαριστηκε πολυ και ειχε και θεμα με τον αλλο σκυλο μεσα στον στιβο. Ελπιζω οτι σιγα σιγα θα εξοικιωθει και με λιγο δουλεμα θα το ξεπερασει σε καποιο λογικο βαθμο και θα κανει τα τυπικα μιας παρουσιασης...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Στα επόμενα θα πετάει και θα έχει πολλές διακρίσεις. Είναι φάτσας και κερδίζει το ήρεμό του πρόσωπο (μορφολογικά δεν μπορώ να κρίνω).:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Απο ηρεμια τι να σου πω, ξεχειλιζε σε αυτη την εκθεση! Παλι καλα που δεν μας πεταξαν εξω...:cool:
Μένετε σε ήσυχο μέρος και ο σκύλος δεν έχει ποτέ εκτεθεί σε τόσο κόσμο και τόση φασαρία. και πάλι καλά να λες, σιγά σιγά θα συνηθίζει ;)

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Είναι κούκλος να σου ζήσει!!!
Ο κλειστός χώρος είναι πολύ δύσκολος για κουτάβια ειδικά την πρώτη φορά!!
Θα δεις ότι τον Μάιο, εάν έρθετε, θα είναι εντελώς διαφορετικος.
Μέσα στον κλειστό χώρο όλοι οι ήχοι είναι πιο έντονοι και ειδικά εκεί που γινόταν χαμός και από σκυλιά και από κόσμο

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μένετε σε ήσυχο μέρος και ο σκύλος δεν έχει ποτέ εκτεθεί σε τόσο κόσμο και τόση φασαρία. και πάλι καλά να λες, σιγά σιγά θα συνηθίζει ;)
Nαι, αυτο που λες σιγουρα εχει παιξει ρολο και γενικοτερα αλλα και ειδικα τωρα. Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ απο τον κοσμο, τον στρεσσαρισαν τα πολλα σκυλια. :)

Είναι κούκλος να σου ζήσει!!!
Ο κλειστός χώρος είναι πολύ δύσκολος για κουτάβια ειδικά την πρώτη φορά!!
Θα δεις ότι τον Μάιο, εάν έρθετε, θα είναι εντελώς διαφορετικος.
Μέσα στον κλειστό χώρο όλοι οι ήχοι είναι πιο έντονοι και ειδικά εκεί που γινόταν χαμός και από σκυλιά και από κόσμο
Συμφωνω, και ευχομαι να εξελιχθουν τα πραγματα ακριβως ετσι και σιγα σιγα να ειναι διαφορετικος και να μπορει να παρουσιαστει εστω και στοιχειωδως και να μην ξαναζησουμε ουτε εγω ουτε αυτος τετοια ''φρίκη'' :)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
εγω να σου πω το χαιρομαι που ειναι ετσι ο σκυλος σου
ειναι εντος προτυπου!!!!!!!!

μονο που φυγατε νωρις και δεν σας προλαβα!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
εγω να σου πω το χαιρομαι που ειναι ετσι ο σκυλος σου
ειναι εντος προτυπου!!!!!!!!

μονο που φυγατε νωρις και δεν σας προλαβα!!!!
Xαχαχαχα, και εγω και εγω!!!

Φυγαμε μετα τα τελικα της ομαδας 3. Δεν ηθελα να τον κρατησω μεχρι το βραδυ, ειχε κουραστει πολυ απο την ενταση και το στρες...

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Γιατί τέτοια απογοήτευση?
Εγώ τον καμάρωνα στο στίβο κι ας ήταν λίγο ζωηρούλης!
Να είσαι περίφανος!
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!=D>

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιατί τέτοια απογοήτευση?
Εγώ τον καμάρωνα στο στίβο κι ας ήταν λίγο ζωηρούλης!
Να είσαι περίφανος!
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!=D>
Εχει σημασια πως βλεπεις το "ποτηρι", εσυ το ειδες "μισογεμάτο"... !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Εχει σημασια πως βλεπεις το "ποτηρι", εσυ το ειδες "μισογεμάτο"... !
Ξερεις γιατι?
Ειναι πολλες οι απαιτησεις των εκθεσεων-κριτων.
Δυσκολο να μαθεις τον σκυλο να στηνεται και να περπαταει σωστα διπλα σου κτλ κτλ.
Η προσπαθεια σου ειναι αξεπαινη οτι και να λες.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ξερεις γιατι?
Ειναι πολλες οι απαιτησεις των εκθεσεων-κριτων.
Δυσκολο να μαθεις τον σκυλο να στηνεται και να περπαταει σωστα διπλα σου κτλ κτλ.
Η προσπαθεια σου ειναι αξεπαινη οτι και να λες.
Κατ' αρχην ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι τοσο μεγαλες οι απαιτησεις των εκθεσεων-κριτων και το λεω αυτο γιατι ειναι σχετικα ευκολο να μαθει οποιοσδηποτε σκυλος να στεκεται 1-2 λεπτα και να περπατησει 2-3 φορες για 10 μετρα με τον ιδιοκτητη του. Αλλωστε στην πλειονοτητα τους τα σκυλια στις εκθεσεις τα καταφερνουν μια χαρα.

Και εμεις τις 2 βδομαδες πριν την εκθεση καναμε πολυ δουλεια και ο μικρος ειχε πιασει και πανω απο 5 λεπτα στημενος, και περπαταγε αγόγγυστα επι πολλες φορες διπλα μου, χαλαρα και ομορφα. Το θεμα ηταν οτι στον χωρο της εκθεσης δεν ηταν χαλαρος για να κανει αυτα που κατω απο αλλες συνθηκες κανει με τον καλυτερο τροπο. Δεν ειχα την δυνατοτητα μεχρι τωρα να τον συνηθισω σε παρουσια αλλων σκυλων να ειναι ανεπηρεαστος. Ο ICE τους πιο κρισιμους μηνες της ζωης του δεν ειχε την ευκαιρια να κοινωνικοποιηθει επαρκως. Επισης καποιες "κακες" εμπειριες στην επικινδυνη ηλικια μεχρι 12 μηνων του εχουν προσθεσει μια επιπλεον "ενεργεια" απεναντι σε αλλα αρσενικα. Ο κλειστος χωρος επισης ηταν πρωτοφανης εμπειρια. Περιμενα οτι θα ειναι τσιτωμενος, αλλα οχι σε αυτον τον βαθμο. Στην επομενη σιγουρα θα ειναι καλυτερα, δουλευουμε και ελπιζω οτι θα βελτιωθουμε. Αν ειχαμε και σκυλια και χωρους για εξοικιωση, θα ηταν ακομα καλυτερα...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Last edited: