i robot roomba 571

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
ΣΚΟΥΠΑ ηλεκτρική iRobot Roomba 571 με τηλεχειριστήριο, 3 πυλώνες, 1 καινούργιο ανταλλακτικό σετ καθαριστικών βουρτσών. Σχεδόν αχρησιμοποίητη με καινούργια μπαταρία αγορασμένη πριν 2 μήνες. Καθαρίζει όλο το σπίτι αυτόματα και επιστρέφει μόνη της στην βάση για φόρτιση. Κατάλληλη για χαλιά και τρίχες από κατοικίδια. "Διαβάζει" το σπίτι και δεν χτυπάει τα έπιπλα. Με αισθητήρα να μην κατεβαίνει σκαλιά για να μην καταστρέφεται. Πωλείται γιατί αγοράστηκε το καινούργιο μοντέλο. Τιμή αγοράς ως καινούργια 650 ευρώ, τιμή 300€

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το κάνω εικόνα, να είναι σε λειτουργία, στον ίδιο χώρο με τα σκυλιά και μ'έχουν πιάσει νευρικά γέλια :LOL:
Η δικιά σου πως επιβίωσε; Εμπαινε σε λειτουργία, όταν λείπατε όλοι από το σπίτι ή όταν ήταν στα κλουβιά τους ε; :D

• Like
Reactions: vek

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Με λίγο μαλωμα στην αρχή και δε την ξαναπλησίασαν...οταν λείπω και δουλεύει είναι στο κρέιτ εννοείται(πάντως είναι ανθεκτική και σε δαγκώματα,έχει κανει κρας τεστ η δικιά μου χαχαχαχα)!Αυτή ειναι του κουμπάρου μου ο οποίος δεν έχει σκυλί και είναι σαν καινούργια!!

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.520
Athens
Eίχα πάρει το ρομπότ της Vileda. Έγινε το έλα να δεις. Η γάτα πήγαινε από πίσω, οι κοντές το γαύγιζαν με λύσσα και στο τέλος η Κάρλα το βούτηξε και άρχισε να το τινάζει. Το πρόλαβα πριν το "σκοτώσει" και το 'δωσα σε άνθρωπο που θα έπιανε τόπο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οι δικες μου θα την δυαλυσουν με την μια! Εδω ερχεται η καθαρηστρια και πρεπει να τους κλεισω καπου- αλλιως θα της παρουν και την dyson και την κανουν κομματια!
( της πεθερας μου εχουν διαλυσει σκουπα κανονικη- της την πηραν απο τα χερια και την εκαναν φυλο και φτερο!).

• Like
Reactions: medusa and mareco