~ i need help~

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνω με τα παραπανω κ πολυ καλα τα λες....αλλα να δωσει τον σκυλο λιγο τραβιγμενο:rolleyes:φανταζομαι πως ουτε εσυ θα μπορουσες να κανεις τετοιο πραγμα:)ασε που λεει οτι τα εξοδα του σκυλου ειναι δικα του οποτε αυτος ειναι ο κυριαρχος του σκυλου του.:):):):):)
Αν ο πατέρας του θέλει να έχει στο σπίτι ΤΟΥ το σκύλο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες τις οποιες δεν εγκρινει ο GEORGEROTWEILER, πολύ απλά παίρνει το σκύλο και φεύγει ή δίνει το σκύλο κάπου που θα έχει καλύτερη μοίρα.
:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δλδ θα ειναι δεμενος ολη μερα ολη νυχτα και οταν θα φυγει απο το σπιτι να τον εχει ελευθερο για φυλακα!δεν θελει να ξοδευει παραπανω απο 15 ευρω για ασκυλοτροφη τον μηνα και γενικα ποτε οσκυλος δεν εχει αναγκη απο τπτ γιατι απλα ειναι σκυλος!!αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μαλωνω μαζι του καθε μερα!
O πατέρας σου με την συμπεριφορά του κακοποιεί τον σκύλο..
Aν πραγματικά τον αγαπάς και τον λυπάσαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος..ή να φύγεις από εκεί με τον σκύλο ή να τον δώσεις..
και πίστεψε με. παρα πολλοι από εδω μεσα θα τον έδιναν αν δεν είχαν άλλη επιλογή για το καλο του σκύλου..

ασε που λεει οτι τα εξοδα του σκυλου ειναι δικα του οποτε αυτος ειναι ο κυριαρχος του σκυλου του.
Δεν εχουμε να κάνουμε ομως με ενα αυτοκινητο που πληρώνει τις βενζίνες..
Η λυση ειναι απλη..η μάλλον συγκεκριμένη..

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
Αν ο πατέρας του θέλει να έχει στο σπίτι ΤΟΥ το σκύλο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες τις οποιες δεν εγκρινει ο GEORGEROTWEILER, πολύ απλά παίρνει το σκύλο και φεύγει ή δίνει το σκύλο κάπου που θα έχει καλύτερη μοίρα.

μ'αρεσεις!!!!!!!!!!:maria::maria::maria::maria::maria::D:D:D
αλλα απο οτι καταλαβα εγω ΜΑΛΛΟΝ ο george με καρτα ανεργειας θα ειναι :p:p:p:p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
μ'αρεσεις!!!!!!!!!!:maria::maria::maria::maria::maria::D:D:D
Αυτό να το κοιτάξεις διότι είναι ανησυχητικό (για να μην πω ότι αγγίζει τα όρια της διαστροφής!)
:rolleyes::D

Η κάρτα ανεργίας είναι ακόμα ένας λόγος να δώσει κάποιος το σκύλο του. ;)

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
Αυτό να το κοιτάξεις διότι είναι ανησυχητικό (για να μην πω ότι αγγίζει τα όρια της διαστροφής!)
τωρα ΔΕΝ μου αρεσεις :paja1::paja1:
(πλακιτσαα ητανε μην με παρεξηγησετε κιολας ακομη δεν ηρθαα:cool::cool::cool::cool::cool:)

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)

δεν υπαρχει θεμα ανεργειας..και ουτε κακοποιει κανεις τον σκυλο..το θεμα ειναι καθαρε μεταξυ ανθρωπων..ο σκυλος ζει και ειναι ετσι οπως οριζω εγω..και καθε οικογενεια εχει τα δικα της στανταρ..στην δικιαμ οου το τελευταιο ειναι να τα παρατας..και δεν ειναι του τιπου μου να τα π[αραταω....!!και πιστευω πως αν ισουν κι εσυ σε μια τετοια κατασταση δεν θα εδινες ετσι απλα τον σκυλο σου αλλα θα παλευες για να τον κρατησεις...γιατι εγω παλευω για αυτον..γιατι τον αγαπω και τον θελω...ετσι οπως πρεπει να ζει..χωρις να πρατω τπτ απο οτι λεει ο πατερας μου
!!!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
O πατέρας σου με την συμπεριφορά του κακοποιεί τον σκύλο..
Aν πραγματικά τον αγαπάς και τον λυπάσαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος..ή να φύγεις από εκεί με τον σκύλο ή να τον δώσεις..
και πίστεψε με. παρα πολλοι από εδω μεσα θα τον έδιναν αν δεν είχαν άλλη επιλογή για το καλο του σκύλου..

Δεν εχουμε να κάνουμε ομως με ενα αυτοκινητο που πληρώνει τις βενζίνες..
Η λυση ειναι απλη..η μάλλον συγκεκριμένη..
καπου χαθηκαμε παιδια...σε καμια περιπτοση δεν θα επετρεπα απο κανεναν να κανει κατι τετοιο στο σκυλακι μου..!!ο σκυλος ζει με τους ορους τους δικους μου!!και μονο με αυτους!!το προβλημα ειναι με εμενα και τον πατερα μου kango1 και δεν νομιζω καποιος να εδινε τον σκυλο του γιατι καποιος στη οικογενεια τον φανταζεται αλλιως!!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0

συμφωνω σε αυτο..οταν καποιος δεν μπορει να συντηρησει τον εαυτο του δεν μπορει και τον σκυλο του.οποτε τον εχει υπο περιορισμο και στερηση..αλλα δωξα τον θεο προβλημα με δουλεια δεν ειχα ποτε..και ειμαι σε πολυ καλη κατασταση με αυτα που μου αποφερει η δουλεια μου οστε να συντηρο εμενα τον σκυλακο μου και μερικα αδεσποτα..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
στην δικιαμ οου το τελευταιο ειναι να τα παρατας..και δεν ειναι του τιπου μου να τα π[αραταω....!!και πιστευω πως αν ισουν κι εσυ σε μια τετοια κατασταση δεν θα εδινες ετσι απλα τον σκυλο σου αλλα θα παλευες για να τον κρατησεις...
Δεν σου έγραψα να παρατήσεις το ζώο σου, αγαπητέ φιλε, σου έγραψα να τον δώσεις κάπου καλύτερα, εάν τελικά δεν καταφέρεις να έρθεις σε συνεννόηση με τον πατέρα σου.

Εσύ εξάλλου περιεγραψες την παρακάτω κατάσταση:
Εχω ενα μεγαλο και σοβαρο προβλημα!!τον πατερα μου!!ειναι της αποψης οτι ο σκυλος ειναι ρομποτ!δλδ θα ειναι δεμενος ολη μερα ολη νυχτα και οταν θα φυγει απο το σπιτι να τον εχει ελευθερο για φυλακα!δεν θελει να ξοδευει παραπανω απο 15 ευρω για ασκυλοτροφη τον μηνα και γενικα ποτε οσκυλος δεν εχει αναγκη απο τπτ γιατι απλα ειναι σκυλος!!αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μαλωνω μαζι του καθε μερα!του εχω δδωσει ακρετα πραγματα να διαβασει αλλα τπτ..εχω κατσει ατελειωτεσ ωρες να του εξηγω...αλλα τπτ..αυτο γιατι οσα σκυλια ειχε στο χωριο οταν ηταν μικρος(πριν 30 χρονια..)τα ταιζαν ενα κομματι ψωμι την ημερα και ηταν τα καλυτερα σκυλια....τι να κανω...(σκεφτηκα ηλεκροσοκ να τον ξυπνησω λιγο...αλλα...)
Εγώ, μια που αναρωτιέσαι τι θα έκανα, θα έβαζα πρώτα απ’ όλα το καλό του ζώου και όχι τον εγωισμό μου και το καλό του ζώου δεν είναι να μένει δεμένο όλη την ημέρα με σκυλοτροφή της σέσουλας και ένα ξεροκόμματο.
Ίσως να έχει καλύτερη μοίρα με άλλο ιδιοκτήτη. Σκέψου και αποφάσισε.

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Δεν σου έγραψα να παρατήσεις το ζώο σου, αγαπητέ φιλε, σου έγραψα να τον δώσεις κάπου καλύτερα, εάν τελικά δεν καταφέρεις να έρθεις σε συνεννόηση με τον πατέρα σου.

Εσύ εξάλλου περιεγραψες την παρακάτω κατάσταση:

Εγώ, μια που αναρωτιέσαι τι θα έκανα, θα έβαζα πρώτα απ’ όλα το καλό του ζώου και όχι τον εγωισμό μου και το καλό του ζώου δεν είναι να μένει δεμένο όλη την ημέρα με σκυλοτροφή της σέσουλας και ένα ξεροκόμματο.
Ίσως να έχει καλύτερη μοίρα με άλλο ιδιοκτήτη. Σκέψου και αποφάσισε.
απλα τονιζω οτι αυτη ειναι η αποψη του πατερα μου...και ΟΧΙ η δικια μου..(μπορει να μην το εγραψα σωστα..η να το καταλαβατε λαθος)οσο για την τροφη..δινω μια αρκετα καλη τροφη!και γενικα προσπαθω να διαβαζω και να δινω στον σκυλακο μου απο τα καλητερα για αυτον!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αν είσαι ενήλικος και έχεις δουλειά και δεν έχεις οικονομικά προβλήματα, πάρε το σκύλο και φύγε από το σπίτι. Είναι απλούστατο και η υγιέστερη λύση, πρώτα-πρώτα για σένα τον ίδιο.

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Αν είσαι ενήλικος και έχεις δουλειά και δεν έχεις οικονομικά προβλήματα, πάρε το σκύλο και φύγε από το σπίτι. Είναι απλούστατο και η υγιέστερη λύση, πρώτα-πρώτα για σένα τον ίδιο.
θαρω πως ειναι καλυτερα να κανω υπομωνη και να περιμενω (αν και το τι αποτελεσμα θα μου αποδωσει αυτο που κανω τωρα)απο το να παω σε διαμερισμα με τον σκυλο..γιατι τωρα εχει αυλη ειναι στην φυση..και οχι στο τσιμεντο..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δηλαδη εαν καταλαβα καλα, το θεμα το ανοιξες απλα για να σου συμπαρασταθουμε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αφού λοιπόν είναι μια χαρά τα πράγματα γιατί ζητάς τις γνωμες μας και την βοήθεια μας? :confused:

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Αφού λοιπόν είναι μια χαρά τα πράγματα γιατί ζητάς τις γνωμες μας και την βοήθεια μας? :confused:
ηθελα να ακουσω μια αποψη απο καποιον που εχει το ιδιο προβλημα!ητε το εχει ξεπερασει ειτε προσπαθει..απλα για να παρω μια ιδεα για να ''αλλαξω τα μυαλα του πατερα μου''γιατι αγαπαω τρελα τα ζωα..(γιαυτο εχω και πολλα)και δεν θελω καποιος απο το σοι μου να βλεπει τα ζωα σαν κατι ποιο κατω απο τον ανθρωπο!!τωρα πως τραβηχτηκε το θεμα στο οτι κακοποιειτε ο σκυλος και ολα αυτα..δεν εχω ιδεα..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εδώ δεν αλλάζεις εσύ μυαλά (καλους έχουν βγάλει τα δάχτυλα μας να σου γράφουμε να πάρεις το σκύλο και να φύγεις και εσύ το χαβά σου), θα αλλάξει ο πατέρας σου για το τι θέλει να ισχύει στο σπίτι ΤΟΥ?
Καλά κρασιά…:maria:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
καπου χαθηκαμε παιδια...σε καμια περιπτοση δεν θα επετρεπα απο κανεναν να κανει κατι τετοιο στο σκυλακι μου..!!ο σκυλος ζει με τους ορους τους δικους μου!!και μονο με αυτους!!το προβλημα ειναι με εμενα και τον πατερα μου kango1 και δεν νομιζω καποιος να εδινε τον σκυλο του γιατι καποιος στη οικογενεια τον φανταζεται αλλιως!!
Aν τότε εσύ συντηρείς το σκυλί σου γιατί αφήνεις τον πατέρα σου να τον έχει δεμένο όλη μέρα?

και το πρόβλημα που θέλεις να συζητήσουμε είναι την σχέση με τον πατέρα σου η την ευημερία του σκύλου?:confused:

ειναι της αποψης οτι ο σκυλος ειναι ρομποτ!δλδ θα ειναι δεμενος ολη μερα ολη νυχτα και οταν θα φυγει απο το σπιτι να τον εχει ελευθερο για φυλακα!δεν θελει να ξοδευει παραπανω απο 15 ευρω για ασκυλοτροφη τον μηνα και γενικα ποτε οσκυλος δεν εχει αναγκη απο τπτ γιατι απλα ειναι σκυλος!!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Aν τότε εσύ συντηρείς το σκυλί σου γιατί αφήνεις τον πατέρα σου να τον έχει δεμένο όλη μέρα?

και το πρόβλημα που θέλεις να συζητήσουμε είναι την σχέση με τον πατέρα σου η την ευημερία του σκύλου?:confused:
ο σκυλος ειναι ελευθερος...και οχι σε ενα με ρος. σε ολη την αυλη..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ο σκυλος ειναι ελευθερος...και οχι σε ενα με ρος. σε ολη την αυλη..

Αν δεν έχεις πρόβλημα και θεωρείς πως όλα είναι μια χαρά και ο πατέρας σου φέρεται σωστά στο σκυλί τι ακριβώς θέλεις να αναλύσουμε και ποσο μάλιστα όταν αναιρείς τα λόγια σου..

ειναι της αποψης οτι ο σκυλος ειναι ρομποτ!δλδ θα ειναι δεμενος ολη μερα ολη νυχτα και οταν θα φυγει απο το σπιτι να τον εχει ελευθερο για φυλακα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog