γεια σας κ παλι!
λοιπον τα νεα απο την χοουπ ειναι λιγο στεναχωρα. Καταρχας επαθε κατι σαν μολυνση στον αφαλο και παιρνει αντιβιωση κ δεν μπορεσαμε να της κανουμε το εμβολιακι.Την πηγα κ στην εκτροφεα χθες να τη δει, μετα την κτηνιατρο.
Μου ειπε κ η γιατρος κ η κυρια δαφνη οτι ειναι νορμαλ οτι τρεμει ακομα που κ που οταν κλαιει η που την εβγαλα εξω. εξω αρχισε να τρεμει οταν την πλησιασαν τρια κοριτσακια αλλα εγω την ειχα αγκαλιτσα σε κουβερτουλα κ της ελεγα οτι ολα ειναι οκ.
επισης, ειμαι πολυ αγχωμενη μαλλον ενω η μικρη ρε παιδια, κιχ δεν εβγαλε στη γιατρο που της σκαλισε την πληγη. Τι ναπω. Βεβαια εχει να φαει απο χθες αλλα η γιατρος ειπε να μην φρικαρω κ προσπαθω να μην φρικαρω (λεμε τωρα)
Κατα τα αλλα, μεσα στο παρκο η χοουπ κανει παντα στις εφημεριδες. αλλα χθες πρωι ,κι αφου ειχε κανει πιπι η μικρη μια χαρα, ηθελε να παει κ η μαμα. ε σε ενα λεπτο μεσα, γυρναω κ βρισκω λιμνουλα στο σαλονι. χαχα! σαφως κ δεν ειπα τιποτα μιας κ δεν την επιασα επιτοπου αλλα εβαλα ξυδακι κ συνεχισαμε να παιζουμε μετα. Γεασα ομως, α λεω η σκατιαρα μου δεν μπορει χωρις εμενα. Γενικα ειμαι λιγο στην τσιτα κ η γιατρος μου ειπε να χαλαρωσω γιατι ειναι ακομα μικρουλα.
Σημερα ομως δεν την εβγαλα να παιξει εξω γιατι σκεφτηκα οτι ετσι οπως παιζουμε σερνεται σε στυλ σα να κηνυγαει το παιχνιδι κ μπορει ετσι να μην θρεψει η πληγουλα της στην κοιλιτσα. Ετσι σημερα ξεσκισε εφημεριδουλες, εκλαψε σαν κυρια, αλλα κοιμοταν κι ολας. Δεν πειραζει λεω. Εχω μερες μπροστα μου να ανησυχησω, χοχο!
Κατα τα λοιπα, ειναι φατσα, ειναι λατρεια, την σκεφτομαι συνεχεια, της τραγουδαω και αποκοιμιεται στο κρεητ της, και της κανω κι ενα κολπο για να το συμπαθησει. Εκτος του οτι εριχνα μικρες μικρες κοτολιχουδιτσες οταν εβγαινε απο το κρεητ και χοροπηδουσε στο παρκο εγω γυρνουσα πλατη. οταν ηρεμουσε, της ελεγα να καθησει, της ελεγα καλο κοριτσι. Κ μετα, την εβαλα στο κρεη λεγοντας της το συνθηματικο κ τη χαιδεψα. Βγηκε εξω, ξαναμανα κλαμα χοροπηδητο, καθισμα, μεσα στο κρεητ(που ουτε να το δει ηθελε) κ μεσα εκει εβαζα το χερι κ τη χαιδευα κ της μιλουσα γλυκα. Αποτελεσμα, σημερα οταν κλαψουριζε, της γυρνουσα πλατη κ με φατσουλα του τυπου"γαμωτο παλι το δικοσ ου θα γινει Εβελυνομαμα" εμπαινε στο παρκο κ χαδακι. Ετσι, σημερα εμπαινε μονη της κ επαιζε, κ εγω κατα καιρους της ελεγα καλο κοριτσι κ πετουσα λιγουδιτσες.
Παντως πως την παλευετε οταν το μωρο σας εχει κατι;;; εγω χθες στην κτηνιατρο κοντεψα να τα μπηξω, κρατιωμουν. τα εμπηξα μετα,που δεν με εβλεπε κανεις.
θα ανεβασω σε λιγο φωτο με τη φατσα της, να δειτε πως με ριχνει το πτανακι μου...