hola a todos!soy nuevo..y me llamo GUAPO

Guapo

Member
30 Ιουνίου 2010
9
0
marousi, theologos fthiotida
Καλησπέρα φίλες και φίλοι! και τονίζω το φίλες-όχι τυχαία- παρόλο τους 10 μήνες ζωής μου έχω καταλάβει την αξία των θηλυκών και...τους δειχνω μια προτίμηση (η μαμα μου λεει οτι μετα θα με σέρνουν απο...αλλά ου τι να ξερω εγω απο αυτα!:eek:) Είμαι ο Guapo και παρόλο που είμαι ζωηρός, υπερκινητικός, δραστήριος, αθλητικός και παιχνιδιάρης όταν με βλεπουν όλοι λένε "Ααααααχ ομορφεεεε, σμουτσ σμουτσ καλε τι ομοεφος που εισαι". Αλλα δε φταίνε αυτοι φταίει ο τρελλός παπας που με βάφτισε Γουπαό, δηλαδή όμορφος στα ισπανικα. Λοιπον, μαρεσει πολυ η παρεα σας γιαυτο τοση ωρα σας μιλαω και σταματημο δεν εχω...ειμαι διαθεσιμος παντου και παντα για ατελειωτο παιχνιδι (εαν βεβαια δεν ειμαι χτυπημενος, γιατι συχνα πυκνα εχω προβληματακια λογω της ατσουμπαλίασης μου:cool:)

Χαίρομαι που θα σας βλέπω έστω και απο εδω...και θα τα λεμε ολη μαζι η παρεουλα
Adios amigos!!!!!!:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Buenos Dias Guapo!
Θα μας βαλεις και μια φωτογραφια να σε δουμε? (Η Ιρινα το λεει αυτο... ο Ντιεγκο απλα κοιταει με περιεργια!)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Hola Guapo!! Como estas chico?
Καλωσήρθατε! Θέλουμε και φωτό εννοείται :)

Guapo

Member
30 Ιουνίου 2010
9
0
marousi, theologos fthiotida
μα εχω βάλει αλλα δε ξερω πως να την κανω να εμφανιστει..ειναι μονο στο αλμπουμ κ καλα..δε σας κρυβομαι παιδες...φιλια σε ολους, ειστε ολοι φοβερα παιδια-τρελλες φατσες!