οι πολλες φορες σχετιζονται και με την ηλικια νομιζω...τα κουταβια κανουν πιο συχνα....ωστοσο η τροφη παιζει το μεγαλυτερο ρολο σε αυτο....το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει πολλες φορες κακα.. Γιαυτό μπορεί να φταίει η hills ετσι?
Εκανες σταδιακα την αλλαγη ή μια κι εξω? Παιζει ρολο αυτο ισως λιγο παραπανω επειδη ειναι και κουταβι.εγω εδινα στον σκυλο μου αρχικα την προ πλαν τζουνιορ αλλα ο γιατρος μου ειπε να την αλλαξω με hills growth up mini γιατι εχει ω3 και βοη8ουν στην αναπλαση του δερματος(λογω δερματιτηδας).Του την δινω εδω και 4 μερες, την τρωει σαν τρλος αλλα τα κακακια του ειναι πολυ πιο μαλακα απο οτι ηταν πριν και ενω τα εκανε ΠΑΝΤΑ εξω, τωρα τον βγαζω τα κανει και με το που γυρισουμε σπιτι απευ8ειας ξανακανει!! το ειπα στον κτηνιατρο και μου ειπε-λιγο σκεφτικος- ας τον αφησοθμε καμια βδομαδα να την συνη8ισει...
αααα!! μου ειχε συστησει και την royal cannin mini αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να την βρω!! και την χιλλς την βρηκα με πολλη δυσκολια!!
οταν βρω το Κτηνιατρο που δεν συστηνει Hills θα γινω πελατισσα τουεγω εδινα στον σκυλο μου αρχικα την προ πλαν τζουνιορ αλλα ο γιατρος μου ειπε να την αλλαξω με hills growth up mini γιατι εχει ω3 και βοη8ουν στην αναπλαση του δερματος(λογω δερματιτηδας).Του την δινω εδω και 4 μερες, την τρωει σαν τρλος αλλα τα κακακια του ειναι πολυ πιο μαλακα απο οτι ηταν πριν και ενω τα εκανε ΠΑΝΤΑ εξω, τωρα τον βγαζω τα κανει και με το που γυρισουμε σπιτι απευ8ειας ξανακανει!! το ειπα στον κτηνιατρο και μου ειπε-λιγο σκεφτικος- ας τον αφησοθμε καμια βδομαδα να την συνη8ισει...
αααα!! μου ειχε συστησει και την royal cannin mini αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να την βρω!! και την χιλλς την βρηκα με πολλη δυσκολια!!