Hills Science Plan

Gabriel.G

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
36
0
Έχω πάρει αυτή την ξηρά τροφή για τον λαμπαντορ μου, δυστηχώς πριν διαβάσω όσα γράφονταί εδώ.. Λέτε πως δεν είναι καλη τροφή, ο σκύλος μου όμως την τρώει με μανία! τη επιπτόσεις μπορεί να έχει αν συνεχίσω αυτή την τροφή? Στην αρχή είχα Alleva και άλλαξα πήρα Hills. Δεν κάνει κακό να αλλάξω πάλι τρωφή??

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Προσωπικά δεν θεωρώ την hills χάλια τροφή,
την θεωρώ πολύ ακριβή και πολυδιαφημισμένη για τα συστατικά της.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
δεν καθονται ολες οι τροφες καλα σε καθε σκυλι.. Οποτε απ τη στιγμη που του δικου σου του αρεσει, κι αν δεν εχει συμπτωματα οπως δυσοσμια του στοματος, θαμπο τριχωμα, πολυ μαλακα ή σκληρα κοπρανα δεν ειναι αναγκη να την αλλαξεις.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ δίνω Hills στο σκύλο μου από την αρχή κ δεν την έχω αλλάξει ποτέ.
Τρίχωμα (με προσθήκη ηλιέλαιου), διάθεση κ εξετάσεις βγαίνουν σούπερ ως τώρα κ είναι 4,5 ετών. ;-)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Επειδή μια τροφή συγκριτικά με άλλες εμφανίζεται "χειρότερη" δε σημαίνει ότι ο σκύλος σου θα αρρωστήσει ντε κ καλά.
Μπορεί να δεις κάποια εμφανή αποτελέσματα στο σκύλο σου μπορεί και όχι.Τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν μπορείς να τις ξέρεις.
Η συγκεκριμένη τροφή είναι "κακή" επειδή είναι full στα δημητριακά κάτα κύριο λόγο,περιέχει επίσης γλουτένη.
Eνας σκύλος με ευαισθησία στη γλουτένη μπορεί να αναπτύξει εντερικές παθήσεις με αποτέλεσμα χρόνιες διάρροιες και απώλεια βάρους.
Καλό είναι να βρεις μια grain free τροφή για το σκύλο σου η έστω αν δεν μπορείς εντελώς grain free,low grain τότε με ρυζάκι μόνο.Η γλουτένη που εμπεριέχεται στο ρύζι και τη βρώμη είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες και έχεις σαφώς μικρότερες πιθανότητες αλλεργικών αντιδράσεων.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Aλλοίμονο αν πούμε ότι η hills είναι χάλια τροφή...Εκτός από τις φαρμακευτικές που είναι θαυματουργές της εταιρίας (j/d Και w/d) δεν έχω δώσει Hills ποτέ αλλα θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες τροφές που κυκλοφορούν.
Αυτά με τα αστέρια και τους ουρανούς εγώ τα βλέπω λίγο με καχυποψία για να είμαι ειλικρηνής.

Gabriel.G

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
36
0
έχω πετάξει την συσκευασία και δεν ξέρω πόση ποσότητα πρέπει να του βάλω.. τώρα είναι περίπου στα 15 κιλά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Θυμαμαι που εδινα στην αρχη στον δικο μου hill's....Οταν ηταν κοντα στα 17 κιλα του εδινα περιπου 400 γρ την ημερα..οποτε υπολογισε λιγο λιγοτερο..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Προσωπικά δεν την θεωρώ πολύ καλή ούτε και χάλια όμως.
Σίγουρα την θεωρώ πολύ ακριβή γι αυτό που είναι.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δεν ειναι κορυφαια αλλα δεν θεωρειται κακη τροφη, ουτε βασει συστατικων.Δεν ερχομαι στο θεμα τιμης γιατι δεν γνωριζω ποσο στοιχιζει πλεον.

Gabriel.G

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
36
0
Να σας πω κάτι.. Για παράδειγμα εγώ που είμαι καινούργιος στον κύκλο όσων αφορά θέματα σκύλου πήρα αυτή την τροφή.. Η διάθεσει του σκύλου μου είναι πολύ καλη, το τρίχωμα του καλο τα κακακια του καλά και την τρώι χωρίς δεύτερη σκέψη! Ποιός ο λόγος να την αλλάξω?
Ενω πριν απο hills είχα alleva που δεν του άρεσε.. Ακούω και εγώ πολύ αρνητικά για την χιλς, σκέφτηκα να αλλάξω αλλά αφου το λαμπραντορ μου τα πάει καλά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog