Hill's Prescription Diet j/d

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Λογω καποιας αλλεργιας που δεν ξερουμε ακόμα τι είναι λέω να αρχισω απο την αλλαγη τροφής.

Ο γιατρος μου είπε τα συνηθισμένα :μπορεί να φταιει κατι στο περιβαλλον , απορυπαντικά ,φαγητό κτλ

Λεω να αρχισω απο την αλλαγη τροφής καινα του δινω για αρχη Hill's Prescription Diet j/d λόγω διαροιας αρκετων ημερων και εντονης φαγουρας

Τι λέτε??

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
ετρωγε ότι κι εμείς για μεγαλο χρονικό διάστημα και την τελευταια εβδομάδα (με τα εντονα συμπτωματα) friskies
θεωρω ότι τωρα που μεγαλώνει θα πρέπει να εχει πιο ισσοροπημενη τροφή και λέω να αρχισω απο την τροφή μεχρι να βρω την αιτια της αλλεργιας

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο γιατρός τι σου είπε να κάνετε για την αλλεργία;

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Να αρχίσω τι αλλαγες-πειραματα
Μπορεί να ειναι καποιο φυτο και να τον πηγαινω σε άλλο μερος βολτα
Μπορεί να ειναι καποιο παιχνιδι
Μπορεί να ειναι το σαμπουαν
Μπορεί να ειναι η τροφή

Αρα να αρχίσω τις αλλαγες σταδιακα σε όλα τα παραπανω για να δουμε τι θα γίνει.........

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
Σωστο κι αυτό....

Για αρχή ομως να του δωσω την συγκεκριμένη τροφή?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σιγουρα ειναι καλυτερη απο την friskies και απο το δικο σου φαγητο!
Ψαξε λιγο και για αλλες τροφες.Σημαντικο το πρωτο συστατικο να ειναι το κρεας και οχι τα δημητριακα.Ψαξε και δες ποια σου αρεσει ,αλλα και ταιριαζει στο σκυλο σου.Οι περισσοτεροι γιατροι πουλανε Hills ή royal.Μην τις απορριψεις,αλλα και πριν τις υιοθετησεις,ψαξου.Υπαρχουν και καλυτερες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η συγκεκριμένη τροφή είναι φαρμακευτική. Δεν την παίρνει μόνο ως απείρως καλύτερη από την friskies, αλλά και ως φάρμακο. Βεβαίως να ψαχτεί για το αν υπάρχει καλύτερη, αλλά θεωρώ οτι πρέπει να το κάνει αφού τελειώσει τον κύκλο θεραπείας με την j/d.

dvamv

Member
31 Ιουλίου 2010
18
0
θεωρώ πως οχι μόνο
αναφερει και εντονη φαγουρα δοιαροια εμετο κτλ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Για τις αρθρώσεις είναι σίγουρα. Νομίζω ότι κι εμείς την είχαμε πάρει και για κάτι αλλεργικό, δερματικό που είχε. Δεν το λέω όμως και με τεράστια σιγουριά :rolleyes:

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
εμας οταν ειχε τις κοκκινιλες, σπυρακια μεσα απο τα ποδια γυρω απο τα γεννετικα οργανα, η κτηνιατρος το απεδωσε σε τροφικη αλλεργια και μας εδωσε πριν κανα μηνα την EUKANUBA SENSITIVE SKIN, την οποια θα ταιζω για ενα εξαμηνο οπως ειπε η κτηνιατρος, και μετα θα δουμε τι θα δινω.. μου ανεφερε για την blue buffalo, αλλα θα δουμε μετα το 6μηνο..και μου ειπε να μην τρωει τπτα αλλο εκτος απο την τροφη σαυτο το εξαμηνο.