hey

dimitris daref

New Member
10 Μαϊου 2010
4
0
Έχω ένα 8 μηνών κόκερ, και για πρώτη φορά σήμερα παρουσίασε κουλά συμπτώματα αδιαθεσίας, δεν τρώει, δεν παίζει και με το ζόρι περπατάει, δυστυχώς λόγω Κυριακής δεν βρήκα γιατρό, σίγουρα θα πάω αύριο, αλλά μέχρι τότε τι κάνω????? :(

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μήπως έχει φάει πολύ και δεν το έχεις πάρει είδηση?
οι κοιλιά του τι θορύβους κάνει?-για βάλε αυτί
για δές σου φαίνεται πρησμένη?
τι ταίζεις?
μήπως έχει πάθει καμιά ηλίαση?που την έβγαλε το απόγευμα?
μην γράφεις greeklish όλοι εμείς που ρωτάς δυσκολευόμαστε πολύ να διαβάσουμε

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες!
Παίρνεις τηλέφωνο τον γιατρό ή πηγαίνεις το σκύλο σε 24ωρη κλινική (αν υπάρχει στην πόλη σου γιατί δεν γράφεις που βρίσκεσαι).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

- Η γλώσσα που μιλούμε είναι η Ελληνική.Γι'αυτό και δεν επιτρέπετε η χρήση άλλης γλώσσας ή των greeklish.Είναι κουραστικό και επιπλέον δυσκολεύουν στην λειτουργία της αναζήτησης.

Εάν δυσκολεύεστε με την ορθογραφία,πιστέψτε με,εδώ δεν είναι ορθογραφικός διαγωνισμός και δεν ενδιαφέρει κανέναν,ούτε δε είναι μεμπτό (υπάρχει και ο ορθογραφικός έλεγχος του word για όσους έχουν μεγάλο πρόβλημα).

dimitris daref

New Member
10 Μαϊου 2010
4
0
δεν εχει φαει σχεδον καθολου,με το ζορι τον ταιζω μπουκια μπουκια,κ για νερο βρεχω τα δαχτυλα μου κ του δινω,
βγηκε ελαχιστα στον ηλιο,με το ζορι περπατησε για τη ''συνιθισμενη'' βολτα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εγώ πάντως αν το σκυλί δεν μπορούσε να περπατήσει, θα επικοινωνούσα άμεσα με γιατρό ότι ώρα και αν ήταν.
Περαστικά.

dimitris daref

New Member
10 Μαϊου 2010
4
0
μενω αγια παρασκευη,κ δεν μπορω να βρω ουτε καν αν υπαρχει φιλοζωικη,κ αν υπαρχει καποιος εκει τετοια ωρα

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ευχομαι να μην ειναι τπτ.
Παρε τηλ τους γιατρους κ αν σ πουνε να το πας, να ξεκινησεις αμεσως.
Με αυτα δν παιζουμε

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και κρατα μας ενημερους αν θες...
Περαστικα!