helppppp

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.416
10.618
Athens
Και η χλωρίνη και το dettol δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα κατοικίδια. Αφήνουν κατάλοιπα, το ζώο ακουμπά τις πατούσες επάνω (ή και ξαπλώνει), γλύφει τις πατούσες κλπ. και μετά τρέχουμε!

Εγώ όταν είχαμε πρωτοπάρει την Κάρλα και είχαμε πήξει στο κατουρλιό (και στα χαλιά παρακαλώ) έβαζα μηλόξιδο. Το μηλόξυδο κάνει τη δουλειά του ξυδιού (απολυμαίνει, παίρνει τις μυρωδιές κλπ.) αλλά είναι πιο υποφερτό σε μυρωδιά.

Εναλλακτικά, Topine που επίσης είναι απολυμαντικό κλπ., και μυρίζει και ωραία.

heleni38

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2010
45
0
χμμμ αυτο ειναι καλο να το χρησιμοποιω και γω γιατι η μπελλα μου κατουραει συνηθως σε συγκεκριμενα σημεια..!τι θα λεγατε αν της επαιρνα μια πανα αυτοκολλητο για το πατωμα?ειναι καλο οταν λειπουμε απο το σπιτι να της εχουμε κατι τετοιο?
:confused:

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
να σας ζήσει το κουτάβι!
κι εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε αλλά είναι λόγω του ότι είναι ακόμη μικρούλα. πιάνει τις μυρωδιές των άλλων σκυλιών όταν είναι έξω και φοβάται να δώσει "παρών". ενώ στο σπίτι νιώθει ασφάλεια και... τα δίνει όλα :Ρ
μια σωστή τακτική είναι όπως είπε κάποιος εδώ να την βγάζεις με πρόγραμμα. θα σου πρότεινα να την περιορίσεις κιόλας κάπου, σ ένα κουτί ή σ' ενα κλουβάκι για σκυλιά και μη τη βγαζεις για οτιδηποτε, μόνο για να φάει και για να τη βγάλεις έξω. μέχρι να μάθει. θα μάθει εύκολα έτσι (βέβαια το εύκολα εξαρτάται!). το διάβασα σ ένα βιβλίο από μια εκπαιδεύτρια και πιάνει.
κ η δικιά μας άμα δε τη πάμε στη ταράτσα, δε λέει να κάνει τίποτα.. ο Άκης 2 ώρες ήταν έξω (δεν ήξερε ότι δε νιώθει ασφαλής) τι την έτριβε τι την χάιδευε όλα τα τσαλίμια την έκανε αυτή τίποτα.. είναι νινί ακόμα βρε..
και ΟΧΙ ΧΛΩΡΙΝΗ. ΠΟΤΕ ΧΛΩΡΙΝΗ. διαβάστε τι γράφει στο χαρτί της. κ μη παίρνετε χλωρίνες που απλά γράφει χλωρεξ και τπτ άλλο. όχι οτι θέλω να διαφημίσω αλλά αν διαβάσετε της κλινεξ γράφει πράματα και θάματα που ίσως αναθεωρήσετε για τη χρήση της..
εμείς χρησιμοποιούμε ντετολ σπρέι κ στεγνώνουμε καλά. θα ακολουθήσουμε και το μηλοξυδο, εγγυημένα πράγματα.. είναι φυσικό απολυμαντικό..
άλλοι λένε για αμμωνία, όταν τα κάνει πάνω στα χαλιά. μυρίζει έντονα λένε και δεν ξαναπηγαίνει το σκυλάκι. αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική στη χρήση της, γιατί προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα..

άντε υπομονή! και καλός σκυλογονέας να γίνεις :)

heleni38

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2010
45
0
ευχαριστω παρααα πολυυ :)¨οχι χλωρινη δεν χρησιμοποιω.δοκιμαδα με το ξυδι και επιασε...και για το κλουβακι που μου ειπες θα το δοκιμασω.σιγα σιγα θα φτιαξει πιστευω ειναι μπεμπουλα ακομα...:p αντε να δοκιμασουμε να σας πω και τα αποτελεσματα.!!!αν και πιστευω οτι θα πιασει.:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
το ότι μόλις βγει εξω την κοπαναει και παει και κρυβεται σε απαχολεί...? για σκεψου γιατί να θελει να σου κρυφτει και να μην γυριζει πίσω..... τι χρειαζεται επιπλεον.... τι της λείπει.....? αν το ανακαλυψεις και προσπαθησεις να το διορθωσεις σιγουρα θα βελτιωθεί και το θεμα λερωματος.... αλλωστε μολις ενηλικιωθεί άνετα θα συγκρατείται μεχρι την επόμενη της βόλτα.... και η πανα θα ειναι αχρειαστη...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul