help

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
για σας παιδιά χρειάζομαι κάποιους ειδικούς σαν εσάς γιατί θέλω να πάρω μικρό σκυλάκι και δη ξέρω τι γίνετε με τις ράτσες και ποσο μεγαλώνουν θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει για τα tiecup
:) a και καλώς σας βρήκα ,,,,,....ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
πες πρωτα τι χαρακτηριστικα σε ενδιαφερουν σε σχεση με τον σκυλο, ποια σκυλια σου αρεσουν, αν θες καθαροαιμο ή δεν σε νοιαζει και αν ειναι κοπριτακι και τα παιδια θα σε βοηθησουν!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Τα teacup αγαπητε φιλε ειναι εκτος προτυπου για σκυλακι μικροσωμο. Το επιθυμητο βαρος ειναι 4+. Αποφασισε τι σκυλακι θελεις ακριβως και οι ειδικοι εδω ειναι δεν φευγουν.. Εφοσον ακομα δεν εχεις παρει σκυλακι πρεπει να σου πω μακρια απο pet shop. Δεν παιρνουμε σκυλι απο εκει μονο απο εκτροφεις που αν ψαξεις θα τους βρεις!!!!

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
ωραια βασικα θελουμε μικρο γιατι για διο χρονια ακομι θα μενουμε σε πολυκατοικια και μετα θα μετακομισουμε απλα εφυγε ο αδερφος μου για να σπουδασει και θελω εναν φιλο και ολοι ξερουμε οτι ο καλυτεροσ φιλος του ανθρωπου ειναι ο σκυλοσ
:)και γενικα τα λατρευουμε

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Πες και αλλες πληροφοριες για σενα. Το σκυλακι πως θες να ειναι ενεργητικο, υσηχο? Ποιες ειναι οι αναγκες σου ποιες ρατσες σου αρεσουν? Το εχεις ψαξει καθολου?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τα κοκεράκια είναι πολύ ενεργητικά. Θέλουν βόλτες και εκτόνωση. Είστε διατεθημένοι να τα κάνετε αυτα?
Επίσης το μέγεθος του σκύλου δεν έχει σχέση με το μέγεθος του χώρου οπου θα ζει ο σκύλος.... τα επίπεδα ενέργεια και εκτόνωσης που θα του παρέχετε έχουν.

Edit: Συγνώμη μπερδεύτηκα με το nickname σου.... δεν θέλεις κόκερ...:D

Last edited:

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
διστυχως οχι βασικα μαρια ευχαριστω για το ενδιαφετον με λενε βασω κοιτα ειδα αυτα τα tiecup και μου φανηκαν πολυ γλυκα τα μαλτεζ ειναι πολυ μεγαλα και τι ιδεα εχεισ για τα pyppy chiouaoua????

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
διστυχως οχι βασικα μαρια ευχαριστω για το ενδιαφετον με λενε βασω κοιτα ειδα αυτα τα tiecup και μου φανηκαν πολυ γλυκα τα μαλτεζ ειναι πολυ μεγαλα και τι ιδεα εχεισ για τα pyppy chiouaoua????
καλως ηρθες!:)

το διαβασα 3 φορες και καταλαβα τι εγραψες!:D

βασικα θελεις φυλη ή ημιαιμο?

γιατι τα puppy chihuahua και τα "teacup" δεν ειναι φυλες.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τeacup maltese δεν υπάρχει! Είναι απλά εκτός προτύπου (ξέρεις τι είναι το προτυπο μιας φυλής? )

τα pyppy chiouaoua
puppy chiouaoua υπάρχουν αλλά σε μερικούς μήνες μεγαλώνουν και γίνονται απλώς τσιουάουα.:)

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
εχω κοκερακι 2 χρονων ααλλα ειναι στο χωριο οποτε οχι επισησ το μεγεθος ειναι προβλιμα γιατι η μητερα μου δ θελει μεγαλο σκυλι γιατι ειχαμε και δαλματιασ και δυσκολευομασταν αρκετα ειδικα οταν μεγαλωσε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
ειχαμε και δαλματιασ και δυσκολευομασταν αρκετα ειδικα οταν μεγαλωσε
Τα δαλματίας δεν είναι και από τα μεγαλύτερα σκυλιά είναι όμως από τα δύσκολα σαν ράτσα ασχέτως ηλικίας. Μην τα συγκρίνεις έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν σκυλιά διπλάσια από τα δαλματίας που ούτε καταλαβαίνεις ότι τα έχεις στο διαμέρισμα. Και άλλα στο 1/5 τους που σου αλλάζουν τα φώτα :)

Last edited by a moderator:

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
εχω κοκερακι 2 χρονων ααλλα ειναι στο χωριο οποτε οχι επισησ το μεγεθος ειναι προβλιμα γιατι η μητερα μου δ θελει μεγαλο σκυλι γιατι ειχαμε και δαλματιασ και δυσκολευομασταν αρκετα ειδικα οταν μεγαλωσε
Τί απέγινε ο δαλματίας??γιατί δεν παίρνεις το κοκερ απο το χωριό???τα μαλτέζ ειναι 4 κιλά περίπου!!σου φαίνεται μεγαλό:confused::confused::shock:...και ειναι και κατάλληλο για διαμέρισμα λόγω της λίγης άσκησης που χρειάζεται;)και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ εεε????:D:D:D:p

gkp7

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2010
54
0
μια και ανεφερες τα τσιουαουα,τι θα ελεγες για ενα mini pincher??δε ξερω αν το γνωριζεις,δε ξερω αν σου αρεσει,δε ξερω κ αν σου ταιριαζει σαν χαρακτηρας! απλα αν ειχα σκοπο προσωπικα εγω να παρω μια μικροσωπη ρατσα,αυτο θα επαιρνα..

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
αυτο ειναι λιγο δυσκολο γιατι το θελει η γιαγια μου εκει για παρεα .οσο για το δαλματιας που ρωτησατε το ειχαμε παρει απο ενα φιλο και ηταν κουφο και επειδη δεν μπορουσαμε να το κρατησουμε πλεον στο σπιτι το δωσαμε σε ενα φιλο που θα μπορουσε να το φροντισει καλυτερα λογο του προβληματο του:confused::(:(:(

koker

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
το ειδα το pincher εμενα μου αρεσε αλλα δεν εντυπωσιαστηκαν πολλοι οι γονεις μου .αυτο που τους αρεσε ηταν το teacup yorkshire.:)τι γνωμη εχετε για αυτα τα σκυλακια

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
.αυτο που τους αρεσε ηταν το teacup yorkshire.:)τι γνωμη εχετε για αυτα τα σκυλακια
Τα coffeecup είναι καλύτερά :p:rolleyes::paja1:

Πέρα από την πλάκα, ένα είναι το yorkshire terrier και ζυγίζει μέχρι 3,1 κιλά.

Το στάνταρ της φυλής