HELP YOUR DOG

ajay

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2009
28
0
Καλημερα Κιρα 1 μπερδευτκα καπου με ολα οσα ειπες. 2 Το προτο πραγμα ειναι να πας τον σκυλο σου σε γιατρο.να του πεις το προβλιμα σου αυτος θα ξερει τι να δει.3 Αν ολα ειναι καλα με την υγεια του τοτε ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ θες ενα social behavorist.Στο τελος πας και σε εκπαιδευτη εφοσον δεν εχει προβλημα ο σκυλος σου. Αυτα επρεπαι να της πειται απ την αρχη ρε παιδια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Φίλε ajay καλώς ήρθες. Σε τι αναφέρεται το post σου? Αν απαντάς σε post ή νήμα άλλου μέλους, καλά θα κάνεις να βάλεις ένα λινκ ή τουλάχιστον ενα quote, να ξέρουμε για τι μιλάμε.
:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το φαντάστηκα.;) Απλά δεν κατάλαβα γιατι δεν συνέχισε σ'εκείνο το θέμα αλλά άνοιξε καινούριο ο φίλος.

Αν πάντως η συζήτηση συνεχιστει με θέμα "Εκπαιδευτής vs. συμπεριφεριολόγος" θα είχε κατα την ταπεινή μου γνώμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η συζήτηση. :)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Εγω πάλι θα έλεγα πως μια που οι Dog Trainers δεν είχαν αποτέλεσμα, μάλλον δε θα έχουν ούτε οι Social Behaviorists.

Ίσως να βλέπαμε και την λύση κάποιον Pet Psychologists, που σε συνδυασμό με έναν Canine Instructor έδιναν την λύση.

Τώρα θα μου πείτε "Αν και με αυτά δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;"...

Ε, πάντα υπάρχει η λύση των Canine Behavior Consultants και των Special Canine Psychologists.

Παρακαλώ μη με ρωτήσετε τις διαφορές των παραπάνω τίτλων (δεν είναι ότι δεν τις ξέρω...:rolleyes:).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Sorry που θα ρωτήσω η άσχετη αλλά ... όντως υπάρχουν αυτές οι ειδικότητες; Γιατί η πρώτη μου αντίδραση ήταν να χαμογελάσω...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ότι υπάρχουν....υπάρχουν...τώρα αν κάνουν δουλειά...δεν ξέρω...και όπως δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στην Ελλάδα και είναι όντως αυτό που λένε...η απλώς εκπαιδευτές που θεωρούν τους εαυτούς ΚΑΙ όλα τα παραπάνω...!!!!!:)
Όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδα...είσαι ότι δηλωσεις!!!:p:p:p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ότι υπάρχουν....υπάρχουν...τώρα αν κάνουν δουλειά...δεν ξέρω...και όπως δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στην Ελλάδα και είναι όντως αυτό που λένε...η απλώς εκπαιδευτές που θεωρούν τους εαυτούς ΚΑΙ όλα τα παραπάνω...!!!!!:)
Όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδα...είσαι ότι δηλωσεις!!!:p:p:p

Ετσι!!!

Εδω ακομα και καλοι εκπαιδευτες ειναι ελαχιστοι και οι ανιδεοι και ασχετοι πααρα πολλοι- ποσο μαλλον οι "ειδικοι επιστιμονες"!

ajay

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2009
28
0
Kαλη χρονια να εχουμε με ολη με υγια και αγαπη.
ΜΠΡΑΒΟ παιδια I'm so happy που βλεπω τοσους πολους που ενδιαφεροντε στην ελλαδα για το πιο αγαπημενω συντροφο του ανθροπου. Οταν ειμουν μικρος [πανε πολα χρονια] και ειχα σκυλο με κοιταγαν με μισω ματι λες και ειμουν τρελος που αγαπαυα ενα τετραποδο. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

ajay

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2009
28
0
Εγω πάλι θα έλεγα πως μια που οι Dog Trainers δεν είχαν αποτέλεσμα, μάλλον δε θα έχουν ούτε οι Social Behaviorists.

Ίσως να βλέπαμε και την λύση κάποιον Pet Psychologists, που σε συνδυασμό με έναν Canine Instructor έδιναν την λύση.

Τώρα θα μου πείτε "Αν και με αυτά δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;"...

Ε, πάντα υπάρχει η λύση των Canine Behavior Consultants και των Special Canine Psychologists.

Παρακαλώ μη με ρωτήσετε τις διαφορές των παραπάνω τίτλων (δεν είναι ότι δεν τις ξέρω...:rolleyes:).
ΠΟλυ καλο.:) dog trainer σε καμια περιπτοση. social behaviorist ΝΑΙ ολα τα παραπανο ειναι καλα πανο κατο το ειδιο πραυμα ειναι απλος για διαφ. τιποτα αλο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Φαντάζομαι κοινωνική συμπεριφορά...υποτίθεται ότι βοηθάει τον σκύλο να έχει μία σωστή καθημερινή συμπεριφορά, και να διορθώνει προβλήματα όπως φοβίες...
Δεν κάνουν βασική υπακοή κλπ..
Να σου πω την αλήθεια...στην ουσία πιστεύω ότι είναι όλα αυτά που γράφουμε κατα καιρούς στα post μας...
Αρκετοί από εμάς εδω μέσα χωρίς να έχουμε σπουδάσει το αντικείμενο..αλλά μονο με την εμπειρία χρόνων που έχουμε με τα σκυλιά μας...την ίδια δουλειά κάνουμε..
Απλώς οι SB πληρώνονται για αυτό...και δεν τους πήρε 10 και 20 χρόνια να τα μάθουνε...

ajay

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2009
28
0
Φαντάζομαι κοινωνική συμπεριφορά...υποτίθεται ότι βοηθάει τον σκύλο να έχει μία σωστή καθημερινή συμπεριφορά, και να διορθώνει προβλήματα όπως φοβίες...
Δεν κάνουν βασική υπακοή κλπ..
Να σου πω την αλήθεια...στην ουσία πιστεύω ότι είναι όλα αυτά που γράφουμε κατα καιρούς στα post μας...
Αρκετοί από εμάς εδω μέσα χωρίς να έχουμε σπουδάσει το αντικείμενο..αλλά μονο με την εμπειρία χρόνων που έχουμε με τα σκυλιά μας...την ίδια δουλειά κάνουμε..
Απλώς οι SB πληρώνονται για αυτό...και δεν τους πήρε 10 και 20 χρόνια να τα μάθουνε...
Nαι καπως ετσι αλλα δεν τα μαθενεις ολα απο εμπειρια και σε καμια περιπτοση δεν πρεπει ενας εκπαιδευτης να προσπαθειση να φτιαξη μια συμπεριφορα αν δεν ειναι συγουρος οτι μπορει,καθε αλλο θα τα κανει χειροτερα τα πραγματα. Απ το 1986 ειμαι εκπαιδευτης ποτε δεν εχω παρει το ρολο καπιου αλλου. Εχω σπουδασει Obedience trainer και obedience instructor με ιδικοτητα εκπαιδευσης SAR. και σκυλια για ανθροπους με ιδηκες ανανγκες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είπα ότι εμας μας πήρε 20 χρόνια να μάθουμε για κάτι που κάποιος άλλος αν σπουδάσει θα το μάθει σε ένα μήνα...
Πολλά από αυτά που συζητάμε εδω μεσα είναι προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς...(φοβία για τους άλλους σκύλους...κυριαρχικότητα...κροτοφοβία...κάνει πιπί όταν χαίρεται...κυνηγάει την ουρά του...κια άλλα, και αλλα, και άλλα)
Και αν διαβάσεις τις απαντήσεις θα δεις ότι οι πιό παλιοί και οι πιό έμπειροι δίνουν σωστές συμβουλες...οι οποίες και πιάνουν...γιατί έχουν μεγαλώσει πολλά σκυλιά..
Απλώς..δεν το κάνουν επάγγελμα..και δεν έχουν τη καθημερινη τριβή με το "επάγγελμα"...!!!
Εξάλλου και αυτά που εσύ έμαθες στις σπουδές σου βγήκαν από τις εμπειρίες κάποιων άλλων...:):):):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, ξέρω οτι κι εγώ συνέβαλα στο off topic, αλλά ποιο είναι το θέμα μας στο παρόν νήμα, για να ανανεώσουμε τον τίτλο και να λέμε και κάτι εστιασμένο και χρήσιμο?

ajay

Active Member
31 Δεκεμβρίου 2009
28
0
Είπα ότι εμας μας πήρε 20 χρόνια να μάθουμε για κάτι που κάποιος άλλος αν σπουδάσει θα το μάθει σε ένα μήνα...
Πολλά από αυτά που συζητάμε εδω μεσα είναι προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς...(φοβία για τους άλλους σκύλους...κυριαρχικότητα...κροτοφοβία...κάνει πιπί όταν χαίρεται...κυνηγάει την ουρά του...κια άλλα, και αλλα, και άλλα)
Και αν διαβάσεις τις απαντήσεις θα δεις ότι οι πιό παλιοί και οι πιό έμπειροι δίνουν σωστές συμβουλες...οι οποίες και πιάνουν...γιατί έχουν μεγαλώσει πολλά σκυλιά..
Απλώς..δεν το κάνουν επάγγελμα..και δεν έχουν τη καθημερινη τριβή με το "επάγγελμα"...!!!
Εξάλλου και αυτά που εσύ έμαθες στις σπουδές σου βγήκαν από τις εμπειρίες κάποιων άλλων...:):):):)
Πρεπει να εχεται καθημερινη τριβη ειδικα αν εχεται δικα σας σκυλια δεν θα περαση ουτε μια μερα που δεν θα δοκιμασει κατη κανουριο ο σκυλος. παιδια συγνωμη δεν θα απαντισο αλλο για λιγω εχω μαθιμα στην σχολη θα χαρω πολυ να τα ξαναπουμε ελικρινα χερομαι για την καλη δουλεια που κανεται στην πατριδα. Φετος το καλοκαιρη που θα ερθω μετα απο τοσα χρονια να τα πουμε και απο κοντα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul