Παιδια δεν προκειται να βγαλουμε ακρη εδω μεσα.. Ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του...
Συνεννοηση μπουζουκι.. Σε λιγο θα καταδικαζουν μερικοι μερικοι και τους ανθρωπους που εχουν petshop & πανε να βγαλουν το μεροκαματο τους γιατι δεν τους αρεσει η δουλεια που κανουν.. Για ονομα ...
Μονο που δεν μου ειπατε να παω να κραταω το φαναρι τι ωρα που ζευγαρωνουν τα ερημα τα ζωντανα για να ειμαι καλυμμενος πληρως,δηλ λιγο ελεος , αν ειναι δυνατον ...
Τεσπα η συζητηση για εμενα κλεινει στο τελευταιο ποστ της @Veronica και ολα cool..
Καλη σας μερα
Δεν υπάρχει συνεννόηση γιατί για να υπάρχει αυτή βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό....
όπως πολύ σωστά είπες ο κάθε ένας δικαιούται να βγάζει το μεροκάματό του ....με την διαφορά ότι η δουλειά του φίλου πετσοπά δεν είναι να πουλάει ζώα.....
όπως και δική σου δεν είναι να ''κρατάς φανάρι'' την ώρα της επίβασης.......αυτή είναι η δουλειά του εκτροφέα.....
η δουλειά σου είναι να ενημερώνεσαι, να μαθαίνεις και να ελέγχεις χωρίς να είσαι ευκολόπιστος/η....
συμβουλή μου... πάρε τηλ. στον Κυνολογικό όμιλο της χώρας που έκδωσε το pedigree της μικρής σου και επιβεβαίωσε την γνησιότητά του...
μετά επικοινώνησε με το εκτροφείο της μικρής (που αναφέρεται στο pedigree) και πες σε αυτούς τους προβληματισμούς σου.....
αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα απ΄όλα αυτά..... συνέχισε να διαμαρτύρεσαι για το πως ''δεν σε καταλαβαίνουν'' οι υπόλοιποι.....
παρεμπιπτόντως η δουλειά που κάνω μου αρέσει πολύ.....