Hank Van Tiekerhook (ήρθε η ώρα νομιζω να γράψω και εγω)

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Πανέμορφος ο Χανκ και καλό πεντιγκρι!!!Να σου ζήσει!!!Να περνάτε πάντα όμορφα !!! :ROFLMAO:(y)

• Like
Reactions: Dimi_21

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Πανέμορφος ο Χανκ και καλό πεντιγκρι!!!Να σου ζήσει!!!Να περνάτε πάντα όμορφα !!! :ROFLMAO:(y)
Ευχαριστώ πολύ,μόνο καλό??χαχαχα φυσικά κάνω πλάκα,καλά τα pedigree αλλά το θέμα είναι πως θα βγει ο σκύλος!και έως τώρα είναι μια χαρά!!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
update:Μετά ίσως από την πιο αγχωτική μέρα στην ζωή μου το πήραμε το BH/VT.
Το άγχος εχθές δεν με άφησε να το χαρώ αλλά σήμερα πετάω!!
Για μια ακόμα φορά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΝΤΑΒΙΝΤΕ για την δουλεία που κάνει σε εμένα και τον σκύλο μου!ακόμα θέλω να ευχαριστήσω την Αιμιλία που δώσαμε και μαζί με την τα κάνω ΟΛΑ και συμφέρω Shera!!!όλη την ομάδα του κλαμπ ατζίλιτι για το κλίμα που επικρατεί και την φωτογραφάρα @Natassa για τις φώτο του σκύλου μου!!και όλους αυτους τους "εκτός"που προσπαθούσαν να μου αποβάλουν το άγχος μου:D
Τελικά τον "κρέμασε σε εικόνα"το αγχος μου!αλλα τελος καλο ολα καλα!!!δυο φωτο εχω εως τωρα :p12192974_10207173724153918_883820461_o.jpg 10152085_10207173723473901_1252365619_o.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συγχαρητηρια!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε αλλά πρώτα από όλα να περνάτε καλά με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!!!;)

• Like

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Συγχαρητηρια!!! Πάντα επιτυχίες να έχετε αλλά πρώτα από όλα να περνάτε καλά με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!!!;)
Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια!
Ευχαριστούμε!το άγχος που είχα εχθές ήταν υπερβολικό!αλλά θα το δουλεψώ:mad::mad:
Έχουμε και συνέχεια σιγά σιγά εννοείτε!δεν υπάρχει βιασύνη!Μόνο όρεξη για δουλεία!

• Like
Reactions: Orilis and ghelly

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μπραβο λογκαν τρελαμενε !! Συνχαρητηρια για την δουλεια και την προσπαθεια σου που επιτελους αρχιζει και δειχνει τα αποτελεσματα της !! Ειλικρινα χαρηκα που σε ειδα εχτες και για την επιτυχια σου την αξιζες , διοτι εισαι απο τα λιγα ακομπλεξαριστα ατομα που εχω γνωρισει στο χωρο του κυναθλητισμου , παντα τετοια και πανω απο ολα, υγεια !!!

• Like
Reactions: ghelly

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ευχαριστούμε!το άγχος που είχα εχθές ήταν υπερβολικό!αλλά θα το δουλεψώ:mad::mad:
Έχουμε και συνέχεια σιγά σιγά εννοείτε!δεν υπάρχει βιασύνη!Μόνο όρεξη για δουλεία!
Νεξτ ταημ τραβα κανα σφηνακι πριν μπεις μεσα χαχα , θα ηταν οτι πρεπει και για το εχτεσινο κρυο χαχα

• Like

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Μπραβο λογκαν τρελαμενε !! Συνχαρητηρια για την δουλεια και την προσπαθεια σου που επιτελους αρχιζει και δειχνει τα αποτελεσματα της !! Ειλικρινα χαρηκα που σε ειδα εχτες και για την επιτυχια σου την αξιζες , διοτι εισαι απο τα λιγα ακομπλεξαριστα ατομα που εχω γνωρισει στο χωρο του κυναθλητισμου , παντα τετοια και πανω απο ολα, υγεια !!!
Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια Σιρκο:)))
Την άλλη φορα θα ειμαι πιο κουλ σίγουρα!!!
Για εχθες θέλω να πω πως ύστερα απο συζητήσεις με εννοείτε πιο έμπειρους κατάλαβα πως το Bh επιτέλους και στην Ελλάδα πρεπει να γινει μια διαδικασία για ΟΛΑ τα σκυλιά...οπως και στη Ευρώπη..και οχι μονο σε αύτα που θελουν να κανουν σπορ!!!πιστευω οτι ειναι ωραιο θέμα να ανοιχτεί

Υ.Γ σε ξεχωριστό θέμα ε οχι στου παιδιού μου!!!χαχα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια Σιρκο:)))
Την άλλη φορα θα ειμαι πιο κουλ σίγουρα!!!
Για εχθες θέλω να πω πως ύστερα απο συζητήσεις με εννοείτε πιο έμπειρους κατάλαβα πως το Bh επιτέλους και στην Ελλάδα πρεπει να γινει μια διαδικασία για ΟΛΑ τα σκυλιά...οπως και στη Ευρώπη..και οχι μονο σε αύτα που θελουν να κανουν σπορ!!!πιστευω οτι ειναι ωραιο θέμα να ανοιχτεί

Υ.Γ σε ξεχωριστό θέμα ε οχι στου παιδιού μου!!!χαχα
Απλα λογκαν στην ελλαδα το εχουνε βαφτισει το ΒΗ εργασια για να νοιωθουν μερικοι ξεχωριστοι και να λενε οτι ειναι εργασιακοι , το θεμα ειναι οτι το ΒΗ ειναι εξεταση υπακοης και τεστ χαρακτηρα του σκυλου , η εργασια ξεκιναει μετα απο αυτο .
Οσο για το πιο κουλ την επομενη φορα εγω θα σε συμβουλευα ενα σφηνακι χαχαχα απο προσωπικη εμπειρια μιλαω :)

• Like

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Απλα λογκαν στην ελλαδα το εχουνε βαφτισει το ΒΗ εργασια για να νοιωθουν μερικοι ξεχωριστοι και να λενε οτι ειναι εργασιακοι , το θεμα ειναι οτι το ΒΗ ειναι εξεταση υπακοης και τεστ χαρακτηρα του σκυλου , η εργασια ξεκιναει μετα απο αυτο .
Να σου πω οτι το ήξερα;θα σου πω ψέμματα...ήξερα οτι ΔΕΝ ειναι εργασία αλλα βλέποντας μονο τετοια σκυλιά στους αγώνες θεωρούσα οτι αυτά μονο δίνουν...η ΚΑΛΥΤΕΡΗ παρουσία που εχω δει απο κοντά σε Bh απο εχθες που το ειδα αλλιώς...ειναι το μπουλντόγκ που είχε δώσει πέρσι αν δεν κανω λαθος!!

• Like
Reactions: ghelly

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Να σου πω οτι το ήξερα;θα σου πω ψέμματα...ήξερα οτι ΔΕΝ ειναι εργασία αλλα βλέποντας μονο τετοια σκυλιά στους αγώνες θεωρούσα οτι αυτά μονο δίνουν...η ΚΑΛΥΤΕΡΗ παρουσία που εχω δει απο κοντά σε Bh απο εχθες που το ειδα αλλιώς...ειναι το μπουλντόγκ που είχε δώσει πέρσι αν δεν κανω λαθος!!
Ναι η ροζα !! Για ποια φορα λες ? με τον πεησα η στο αχαρναικο που ηταν ζευγαρι με ενα ξεβαμμενο ασπρο λυκοειδες με ορθια αυτια?:)

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Ναι η ροζα !! Για ποια φορα λες ? με τον πεησα η στο αχαρναικο που ηταν ζευγαρι με ενα ξεβαμμενο ασπρο λυκοειδες με ορθια αυτια?:)
Με Πεησα λεω!στου Αχαρναϊκού λιγο μια ήττα που είχε κανει η ΑΕΚ σε αυτο το γηπεδο λιγο το κουστούμι σου δεν μου άφησαν χώρο να τον θυμάμαι!!χαχαχα

• Like
Reactions: Sirkos