H Pina (Bausch) ζητά τη βοήθεια σας!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H Pina βρέθηκε στην Εθνική οδό έξω απο ένα φαστφουντάδικο, από τη γειτόνισα μου. Ηταν πετσί και κόκαλο και πολύ ταλαιπωρημένη... δε θα την έβγαζε για πολύ ακόμα καθαρή. Δεν της έκανε καρδιά της γειτόνισας να την αφήσει εκεί κι ετσι τη μάζεψε και εδώ και μια βδομάδα κατοικοεδρεύει στην αυλή μας. Η Pina έχει και καλααζαρ και ερλιχίωση και σήμερα συνειδητοποιήσαμε οτι μάλλον έχει και ψώρα (θα ξαναπάει αύριο στον κτηνίατρο για επιβεβαίωση, γιατι όταν την πρωτοείδε δεν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα). Δυστυχώς έχει ήδη έρθει σε επαφή και με τα σκυλιά μας και με μας, αλλά ελπίζουμε οτι δε θα υπάρξει πρόβλημα

Στην κατάσταση που είναι δεν υπάρχει περίπτωση να υιοθετηθει, αλλά σας γράφω για την ελάχιστη περίπτωση που κάποιος απο σας μπορεί να τη φιλοξενήσει μεταξύ 7-15 Αυγ. που θα λείπουμε τόσο εγώ όσο κι η γειτόνισα..... Προϋπόθεση είτε να υπάρχει η δυνατότητα απομόνωσης, είτε να μην υπάρχουν άλλα σκυλιά στο σπίτι. Αν καποιος έχει κάποια ιδέα σχετικά, ας στείλει ΠΜ ή email στο [email protected]

Σας ευχαριστώ εκ μέρους της Pina. :)

Ξέχασα να πω. Είναι πολύ καλή ήσυχη και γλυκιά, δε συμπαθεί τιςγάτες, αλλά τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά και είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους... Δεν της αρέσει ο περιορισμός.

Και μια φωτό (οπου δε φαίνεται πόσο σκελετωμένη είναι.... :( ). Θα βάλω κι άλλες αργότερα...
DSC_0812..jpg

Το όνομα της το'δωσε η γειτόνισα μου, και το βρήκα πολύ ταιριαστό γιατι εκτός της πείνας της, μοιάζει κατα κάποιο τρόπο στη μεγάλη χορεύτρια.... είναι κι αυτή υπεραδύνατη και έχει μελαγχολικό βλέμμα κι ευγενική ψυχή. :)